Natjecanje u organizaciji udruge BEST

U tijeku prijave za najveći studentski hackathon!

kod

Prijave za natjecanje Artificial Intelligence BattleGround traju do 1. ožujka, a nagradu odnose tri najbolja tima.

Uskoro nas očekuje 5. izdanje AIBG natjecanja (Artificial Intelligence BattleGround) – 13. i 14. ožujka u Stablu znanja (u prostorijama zagrebačkog Studentskog centra). Osmislili su ga i organizirali članovi studentske udruge BEST Zagreb.

Ujedno je to i najveći hackathon ovakvog tipa koji organiziraju studenti. Cilj mu je da upravo studenti testiraju vlastite programske vještine te ostvare novi kontakt i povežu se s renomiranim hrvatskim IT tvrtkama kako bi ostvarili radni odnos u budućnosti.

Natjecanje je podijeljeno u dvije faze od kojih je prva faza maratonsko programiranje koje traje neprekidnih 20 sati. U tom razdoblju četveročlani timovi programiraju umjetnu inteligenciju sa svrhom efikasnog rješavanja zadatka koji je zadan u obliku igrice. Zatim slijedi drugi dio natjecanja koji se sastoji od međusobnih borbi po principu turnira, tim protiv tima. 

Za tri najbolja tima BEST Zagreb u suradnji s partnerima osigurava novčane nagrade. Riječ je o impresivnim iznosima.

Timovi se sastoje od četiriju osoba, a moguće se prijaviti samostalno ili u već okupljenom timu. Prijave traju do 1. ožujka 2020. godine.

Dodatne informacije nalaze se na poveznici.

Komentari na članak

Vezani članci

Pobjednički tim ONIONgas

Prijavljena 972 tima

Mol Grupa najavila pobjednike natjecanja UPPP: Hrvatski studenti osvojili 8., 9. i 10. mjesto

Prvo je mjesto osvojio tim ONIONgas (koji čine Jakub Pitera, Dawid Bydlosz i Tomasz Malachowski) sa Sveučilišta AGH za znanost i tehnologiju u Poljskoj.

Concordia discors Prag 2

Uspješno natjecanje

Concordia discors osvojila tri zlata u Pragu!

Na natjecanju je sudjelovalo 26 zborova iz 17 zemalja, dok su hrvatski predstavnici bili Akademski zbor Filozofskog fakulteta u Zagrebu Concordia discors i Pjevački zbor mladih Josip Kaplan iz Rijeke.

Sebastijan Sinožić zlatni za Pulu

Bardonecchia University Snowbreak

Zlato za pulsko sveučilište na međunarodnom sveučilišnom skijaškom natjecanju u Italiji

Pulski su studenti na ovom natjecanju prvi put nastupali prošle godine. Tada je Francesca Korenić bila druga, a Sebastijan Sinožić peti u konkurenciji veleslaloma.

Shift Challenge Split

Start-up konferencija Shift

FOI-jevci pomeli konkurenciju na natjecanju u Splitu

Na internacionalnoj konferenciji Shift održanoj u Splitu, studenti zagrebačkog Sveučilišta osvojili su prvo i treće mjesto, te tako odnijeli pobjedu ispred već poznatih i etabliranih start-up projekata iz cijeloga svijeta.

TVZ MC2 2014

TVZ Mobile Challenge Cup

Na pripremama za TVZ-ovo natjecanje sudjeluje više od 200 studenata

Studenti će se kroz radionice upoznati s osnovama odabranog operativnog mobilnog sustava, vizualnim izgledom aplikacija, spajanjem mobilnih aplikacija na web servise te bazama podataka. Po završetku radionica bit će u stanju izraditi mobilnu aplikaciju za odabranu platformu.