SC Zagreb

Na Šari novi sustav zaključavanja; provjerite gdje preuzeti nove ključeve

soba, studentski dom Ante Starčević

Studenti smješteni na Šari dobit će nove ključeve jer u ponedjeljak, 18. studenog 2019, započinje izmjena sustava zaključavanja u cijelom domu.

Studentski centar Zagreb ima važnu obavijest za stanare Studentskog doma Ante Starčević – u ponedjeljak, 18. studenog 2019, započinje izmjena sustava zaključavanja u cijelom domu. Kreće od 1. paviljona.

Za studente smještene na Šari to znači da će dobiti nove ključeve. Moći će ih preuzeti na porti koja radi od 0 do 24 ili od samih izvođača radova. 

Stanje sigurnosti u studentskim domovima, podsjetimo, dosad nije bilo na zavidnoj razini. Pokazuju to slučajevi koji su uzdrmali upravo ovaj studentski dom:

Komentari na članak

Vezani članci

Zagrebačke mažoretkinje

Nova predvodnica Zagrebačkih mažoretkinja

Ključ grada Zagreba u novim rukama

21-godišnja Viktorija Čeh već se pet godina priprema za funkciju nove predvodnice, uz studij radi u Zagrebačkim mažoretkinjama čiji je član već 13 godina.

Paviljon na Šari

Novi gost u studentskom domu

Na Šari se pojavio štakor i izazvao niz šaljivih komentara

FER-ovci su za ljubimca imali mačku, no stanari studentskog doma u Zagrebu korak su dalje – posjetio ih je štakor.

Teretana utezi

Fitness u zagrebačkim studentskim domovima

Teretane prilagođene studentskim džepovima

Teretane studentskih domova u ovim proljetnim mjesecima okupljaju velik broj studenata i studentica. U njima se relativno jeftino može dobiti sve potrebno za solidan trening.

df

Humanitarna akcija

Na Adventu na Šari ove godine uvedena i večera; prikupljen novac namijenjen djeci bez roditelja

Advent na Šari traje od ponedjeljka, 10. prosinca, do petka, 14. prosinca, gdje se u prizemlju svakog paviljona do 10 sati može kupiti doručak, a u ponudi su sendviči, kava, čaj i slakiši. Ovogodišnja je novost i večera koja traje od 19 do 22 sata.

"Studentski dom Ante Starčerić"- Šara

ŽIVOT U STUDENTSKOM DOMU

Šara – pitomi studentski dom u srcu Trešnjevke

Studentski dom Ante Starčević, poznatiji kao Šara, mali je dom u srcu Trešnjevke. Obiluje zelenilom, različitim sportskim i zabavnim sadržajima i izuzetno je pogodan za učenje, ali i druženje i sve ostale studentske aktivnosti.