LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
SD „Ante Starčević”

Raste panika među stanarima Šare; plaši ih mlađi muškarac bludnim radnjama, uprava šuti

Stanari Studentskog doma „Ante Starčević” na društvenim mrežama izražavaju strah zbog mlađeg muškarca kojeg su vidjeli nekoliko puta, a kojeg se optužuje za samozadovoljavanje u užem krugu doma. Iz uprave poručuju da ne smiju ništa komentirati.

Stanari Studentskog doma „Ante Starčević” na društvenim mrežama izražavaju strah zbog mlađeg muškarca kojeg su vidjeli nekoliko puta, a kojeg se optužuje za samozadovoljavanje u užem krugu doma. Iz uprave poručuju da ne smiju ništa komentirati.

Da studenti, a posebice studentice, u studentskim domovima olako postaju meta neslučajnih prolaznika s nemoralnim idejama, dobro je poznata stvar. Stanje sigurnosti u našim studentskim domovima nije na zavidnom nivou, ali i bolji uvjeti teško bi spriječili situacije poput one koja širi paniku ovih dana u SD-u Ante Starčević. Naime, na društvenim se mrežama među stanarima proširila vijest o poremećenom liku kojeg se optužuje za masturbiranje sa stražnje strane 3. paviljona, pored balkona.

Kako bi upozorila sustanare, studentica je na Facebook grupi Šare objavila i video u kojem je vidljivo sumnjivo ponašanje muškarca koji u mračnom dijelu odlazi iza visokog grmlja. Napomenula je da nije prvi put da ga je uočila te da nije jedina. A prema njenim riječima radi se o pomalo debljem čovjeku s tankim nogama, visine oko 170 cm, a dobi, procijenila je, od oko 25 godina. Istaknula je da je uvijek u crnoj trenirci/jakni.

Spomenuta je stanarka naglasila da su zaštitari obaviješteni o posjetiteljima u užem krugu studentskog naselja te da ih se može kontaktirati u bilo kojem trenutku. Drugi pak vjeruju da među njima vlada nezainteresiranost – jer smatraju gledanje serija prioritetom, našlo se u komentarima.

Kontaktirali smo upravu kako bismo provjerili jesu li upućeni u problem te jesu li nešto učinili po pitanju njegova rješavanja, no od upravitelja Peje Pavlovića i njegove pomoćnice stiže odgovor da nisu u nadležnosti komentirati navedenu situaciju. Unutar samog SC-a preusmjeravali su nas s jednog broja na drugi, a na kraju nismo došli do odgovora.

U dotičnoj su se grupi oglasili i drugi stanari opisujući slične situacije s tim da je jedna studentica navela da je pokušao ući unutar doma – na vrijeme je uletjela u paviljon, zatvorila vrata, a budući da mu je bio potreban ključ, on nije mogao pa se okrenuo i otišao. Hoće li preko tisuću dvjesto stanara svaki put na vrijeme zatvoriti vrata?

FOTO: IVAN PERKOV / STUDENTSKI.HR