Istraživanje o financijskim navikama studenata

Podebljaj svoj studentski budžet

Istraživanje OTP banka

Bilo da trošiš zarađeni novac ili džeparac roditelja, već si na faksu suočen/a s raspolaganjem novcem te je upravo to veliki korak prema odrasloj osobi. Ovim putem imaš priliku svoje znanje i kreativnost unovčiti sudjelovanjem u kratkom istraživanju.

Kreće još jedna akademska godina i nove brige o dubini studentskog džepa. Kako preživjeti mjesec s oskudnim budžetom, koliko potrošiti na novu robu, što pojesti za ručak u menzi i koje metode koristiti da ostane štogod i za izlazak vikendom. Razmišljaš li dovoljno o vlastitim financijama i na koji način poboljšati financijsku situaciju za vrijeme studija? Ne? Možda je vrijeme da počneš planirati i pametnije raspolagati novcem, a samim time i naučiti nešto novo o mogućnostima koje ti nude banke i prilikama koje ti se kao studentu pružaju besplatno.

Stoga izdvoji 5 minuta i sudjeluj u kratkom istraživanju o vlastitim financijskim navikama i potrebama, a odgovorom na posljednje pitanje dobivaš mogućnost osvajanja 300 kuna na Mastercard prepaid kartici OTP banke. Istraživanje traje od 24. rujna do 13. listopada 2019. u 23:59, a nagrađuju se tri najkreativnija odgovora na nagradno pitanje, po izboru četveročlanog žirija koji čine 2 člana OTP banke i 2 člana portala Studentski.hr.

U istraživanju možeš sudjelovati samo jednom, obavezno uz osobne važeće podatke. Tvoji odgovori i podaci služit će isključivo za potrebe istraživanja, a kratkoj anketi možeš pristupiti već danas putem poveznice! Rezultate objavljujemo 18. listopada na portalu Studentski.hr i Facebook stranici OTP banke. Svakako, prije sudjelovanja u istraživanju, prouči pravila o provedbi.

Sudjeluj još danas, razmisli o tome kako poboljšati svoju financijsku sliku i možda baš ti uploviš u novu akademsku godinu s 300 kuna više u svom džepu!

Komentari na članak

Vezani članci

Cro infiltracija

Lansiran teaser

Tri studenta pod imenom Croatia Infiltration snimila prvu epizodu o urbanom istraživanju

Uspješnom suradnjom trojice zagrebačkih studenata i renomiranog redatelja i umjetnika Filipa Filkovića Philtza, predstavljen je teaser za pilot epizodu prvog hrvatskog serijala o urbanom istraživanju - „Infiltracija”.

Istezanje

Motivacija za vježbanje

Vježbajte radi zdravlja, a ne radi mršavljenja

Mlade se žene danas motiviraju na različite načine kako bi svojim vježbanjem poboljšale svoj izgled, svoj um i svoje zdravlje. No nisu sve vrste motivacije ispravne – neke vas jako lako mogu udaljiti od cilja koji ste si postavile i dovesti vas do još većeg nezadovoljstva.

San

Istraživanje o memoriji i uspomenama

„Déjà vu“ – san ili stvarnost?

Nečiji „déjà vu“ osjećaj pokrenut će nova interakcija, kao što je upoznavanje novih ljudi za koje imate osjećaj kao da ste ih već upoznali, ili stizanje na novu lokaciju, kao što je primjerice vaš prvi posjet nekom prijatelju ili tijekom putovanja.

spavanje

Znanstveno istraživanje

DNA određuje jeste li ranoranioci ili „noćne ptice“

Pripadate li jutarnjem ili noćnom tipu ovisi o vašoj genskoj predispoziciji.

Prosvjedi branitelja

Istraživanja komentara i subjektivnih iskustava

Istraživanje: Stavovi studenata o braniteljskim prosvjedima

Istraživanje se temelji na osobnim iskustvima autora te dvotjednoj isrcpnoj analizi komentara na Indexovu forumu, člancima Jutarnjeg, Večernjeg i Dnevno.hr te komentarima na studentskim Facebook stranicama.