E042ea344c844d90ac28090e9d26c51414a19233

Visiš ovdje svaki dan?

Ne moraš klikati po studentskom da bi došao do informacija. Ako želite Pratiti novosti ili se na Studentski.hr

O projektu

Hrvatska studentska asocijacija u suradnji s Projectus grupom organizira projekt pod nazivom Zapošljavanje u institucijama Europske unije kojim će se studentima viših godina i zaposlenima na faksu predstaviti nove mogućnosti zaposlenja u Europi.

Članstvom u EU otvorile su nam se neograničene mogućnosti prijave na natječaje koje provodi Europski ured za odabir osoblja (EPSO). Na natječaje se mogu prijavljivati kandidati različitih profila i različitih razina obrazovanja. Budući da je već za razdoblje od veljače do travnja ove godine najavljeno nekoliko natječaja, HSA će u suradnji s udrugom Projectus će održati predavanje tijekom kojeg će studenti i zaposlenici Ekonomskog fakulteta dobiti konkretne informacije o mogućnostima zapošljavanja u institucijama EU.

Predavanje će se održati u srijedu s početkom u 14,00h na Ekonomskom Fakultetu u Zagrebu, dvorana 25. Namijenjeno je svima, posebice studentima koji su završili preddiplomski studij te je prisustvovanje projektu besplatno za sve sudionike.

Hrvatska studentska asocijacija je neprofitna studentska udruga koja već dugi niz godina organizira informativne, zabavne ali i humanitarne projekte za studente a ovog puta surađuje s Projectus grupom d.o.o. koja se već nekoliko godina bavi pripremom kandidata za natječaje za rad u institucijama Europske unije. Poznata je po nizu radionica na kojima su se polaznici imali prilike upoznati s mogućnostima zapošljavanja, s time kako izgleda selekcijski postupak i kako se što uspješnije pripremiti za najteži (eliminacijski) dio selekcije u kojem se testira verbalno, numeričko i apstraktno zaključivanje te situacijsko prosuđivanje.

Pohvale, kritike, savjeti...

Pogledaj sve projekte