Studentsko natjecanje

CROZ Code Quest mlade programere vraća u srednji vijek

CROZ Code Quest 2017.

Natjecatelji ovogodišnjeg izdanja natjecanja CROZ Code Quest vraćaju se u srednji vijek te će nastojati isprogramirati najbolji "bot" koji će osvojiti suparnički teritorij.

Otvorene su prijave za šesto izdanje studentskog natjecanja u programiranju koje organizira tvrtka CROZ. CROZ Code Quest održat će se 27. svibnja u edukacijskom centru Learn@CROZ, a natjecatelji se mogu prijaviti do 22. svibnja u 12:00 sati te se uključiti u borbu za atraktivnu nagradu i/ili budući posao. Broj mjesta na natjecanju je ograničen, pa se preporučuje da to učine što prije.

U ovogodišnjem izdanju natjecatelji će se vratiti u srednji vijek te će nastojati isprogramirati najbolji bot koji će osvojiti suparnički teritorij. Borcima, koji će za svoja osvajanja koristiti tipkovnice, CROZ će uz vrijedne nagrade osigurati i super atmosferu. Namijenjeno je svim studentima, a natjecati se može samostalno ili u timu od maksimalno troje članova.

Prijave se vrše slanjem životopisa na codequest@croz.net, a u mailu treba navesti ime i prezime, mail adresu, godinu rođenja, fakultet i smjer, kad planirate završiti studij te kratak opis programerskog iskustva. Ako se radi o timu, potrebno je dostaviti spomenute podatke za sve članove, naziv tima te naznačiti kapetana.

Prvi CROZ Code Quest održao se 2012. godine, a nastao je u želji da se potaknu kreativni, mladi programeri koji su programirali iz vlastitog zadovoljstva da pokažu i testiraju svoje vještine kodiranja te razmijene iskustva s drugim natjecateljima i iskusnim softverskim inženjerima. Razvoj softvera, naime, uvelike ovisi upravo o kreativnim pojedincima i želji da se tehnologija upotrijebi na najbolji i inovativan način.

U tvrtki traže upravo takve pojedince – koji mogu i žele više. Da je ideja o natjecanju bila ispravna, pokazao je iz godine u godinu rastući interes studenata, a i činjenica da je nekoliko prošlogodišnjih natjecatelja trenutačno zaposleno u CROZ-u.

Komentari na članak

Vezani članci

Umjetnost - kistovi

Galerija umjetnina u Splitu

U tijeku je natječaj A4 za studente umjetničkih smjerova

Natječaj Galerije umjetnina u Splitu namjenjen je studentima umjetničkih usmjerenja, a cilj mu je izložbom povezati buduće umjetnike i povjesničare umjetnosti iz cijele Hrvatske.

Lidl stipendije za dualni studij

Mjesečna stipendija od 1 400 do 1 800 eura

Lidl traži stipendista za dualni studij internacionalne trgovine!

Do 4. prosinca 2015. traju prijave za otvoreno mjesto Lidlovog stipendista. Student će studij pohađati u Njemačkoj, a pokriveni su troškovi studija, smještaja, a student ima pravo i na mjesečnu stipendiju.

Miss naslovna

Intervju s Ivanom Marušić

Finalistica izbora za „Miss Hrvatske” o životu na Savi, studentskim obvezama i „beauty” rutini

Razgovarali smo s Ivanom Marušić, jednom od finalistica izbora za „Miss Hrvatske” i stanarkom Studentskog doma „Stjepan Radić”. Progovorila je o izboru ljepote, životu na Savi, studentskim obvezama te perspektivi mladih u manjim gradovima, a na kraju je za sve naše čitateljice otkrila i svoju „beauty” rutinu. 

Unizg

Programi znanje i otkruiće, stvaralaštvo, ekologija, baština i dobrota

Prijavite se na natječaj za dodjelu sredstava Zaklade Adris

Zaklada Adris i ove godine dodjeljuje stipendije najboljim učenicima i studentima.

University traiding tournament

University Trading Tournament

Otvorene prijave za studentsko natjecanje u trgovini vrijednosnih papira

Cilj je pružiti mogućnost studentima koje zanimaju financije da steknu znanja o trgovanju na tržištu kapitala te osjećaj primjene tog znanja u praksi.