Studentsko natjecanje

CROZ Code Quest mlade programere vraća u srednji vijek

CROZ Code Quest 2017.

Natjecatelji ovogodišnjeg izdanja natjecanja CROZ Code Quest vraćaju se u srednji vijek te će nastojati isprogramirati najbolji "bot" koji će osvojiti suparnički teritorij.

Otvorene su prijave za šesto izdanje studentskog natjecanja u programiranju koje organizira tvrtka CROZ. CROZ Code Quest održat će se 27. svibnja u edukacijskom centru Learn@CROZ, a natjecatelji se mogu prijaviti do 22. svibnja u 12:00 sati te se uključiti u borbu za atraktivnu nagradu i/ili budući posao. Broj mjesta na natjecanju je ograničen, pa se preporučuje da to učine što prije.

U ovogodišnjem izdanju natjecatelji će se vratiti u srednji vijek te će nastojati isprogramirati najbolji bot koji će osvojiti suparnički teritorij. Borcima, koji će za svoja osvajanja koristiti tipkovnice, CROZ će uz vrijedne nagrade osigurati i super atmosferu. Namijenjeno je svim studentima, a natjecati se može samostalno ili u timu od maksimalno troje članova.

Prijave se vrše slanjem životopisa na codequest@croz.net, a u mailu treba navesti ime i prezime, mail adresu, godinu rođenja, fakultet i smjer, kad planirate završiti studij te kratak opis programerskog iskustva. Ako se radi o timu, potrebno je dostaviti spomenute podatke za sve članove, naziv tima te naznačiti kapetana.

Prvi CROZ Code Quest održao se 2012. godine, a nastao je u želji da se potaknu kreativni, mladi programeri koji su programirali iz vlastitog zadovoljstva da pokažu i testiraju svoje vještine kodiranja te razmijene iskustva s drugim natjecateljima i iskusnim softverskim inženjerima. Razvoj softvera, naime, uvelike ovisi upravo o kreativnim pojedincima i želji da se tehnologija upotrijebi na najbolji i inovativan način.

U tvrtki traže upravo takve pojedince – koji mogu i žele više. Da je ideja o natjecanju bila ispravna, pokazao je iz godine u godinu rastući interes studenata, a i činjenica da je nekoliko prošlogodišnjih natjecatelja trenutačno zaposleno u CROZ-u.

Komentari na članak

Vezani članci

Trčanje, siluete, zalazak sunca; Izvor: https://pixabay.com/en/figures-shadows-girls-running-1384865/

Riječki studenti

U tenisicama na stručnu praksu u Nike kompaniji

Studentima Ekonomskog fakulteta u Rijeci pruža se mogućnost obavljanja stručne prakse u jednoj od najutjecajnijih i najjačih sportskih kompanija na svijetu. Natječaj traje do 29. listopada.

Snimanje filma

Natječaj za mlade umjetnike

Europska komisija nagrađuje najbolji video o problemu nasilja nad ženama

Mladi umjetnici pozvani su osmisliti video kojemu će tema biti podizanje svjesnosti o problemu nasilja nad ženama. Rok za slanje koncepta jest 10. veljače 2018.

Euri

Financijska pismenost

Mladi uče ulagati, trošiti i štedjeti na projektu "Osobne financije"

Novi projekt Ekonomske klinike "Osobne financije" odvijat će se svakog petka u razdoblju od 31. ožujka do 12. svibnja. Cilj mu je stvaranje financijskih pismenih i odgovornih građana.

Trolltest Contest 2015

Trolltest Contest u Željezničaru

Zarolajte najbolju „smotku” i otputujte u Amsterdam!

Prijavite se na četvrto internacionalno motanje duhana i pritom požurite jer je broj mjesta ograničen.

Finale FABI Lige

Finale FABI Lige održat će se 27. travnja

Hrvatski stolnonogometni savez organizira turnir u stolnom nogometu

Konačno ćemo stati na kraj naklapanjima i saznati tko su najbolji FABI igrači! Nema ograničenja za prijave, dođi i pokaži da si najbrži, najspretniji ili jednostavno najsretniji.