8b55748467fc0d870447cb6f75c01e29a321a1d0

Visiš ovdje svaki dan?

Ne moraš klikati po studentskom da bi došao do informacija. Ako želite Pratiti novosti ili se na Studentski.hr

O projektu

Cilj pokretanja i održavanja ovog projekta višestruk je. U prvom redu predstavlja promidžbu djelovanja Sveučilišta u Zagrebu te Studentskog zbora. Ovim projektom se dopunjuju izvannastavne aktivnosti te se omogućuje studentima sa područja Vukovarsko-srijemske županije da iskažu svoja znanja te zadovoljstva svojim fakultetima. Na taj način će i oni pridonijeti promociji Sveučilišta u Zagrebu te možda olakšati maturantima izbor fakulteta. Ovime se potiče sve studente iz toga kraja da ujedinjeni u radu pomognu mladeži pri odabiru fakulteta odnosno usmjerenja tijekom cijeloživotnog učenja. Ovaj projekt je osmišljen kao dugoročan te bi se on održavao svake godine u listopadu.
Program „Predstavljanje Sveučilišta u Zagrebu“ održavao bi se tijekom jednog dana, na području dva grada Vukovarsko-srijemske županije. U svakom od gradova po troje studenata, pomoću prezentacije koje će samostalno izraditi, upoznat će detaljnije srednjoškolce s fakultetima pri Sveučilištu u Zagrebu, Studentskim centrom i njegovim uslugama - smještajem, prehranom, zapošljavanjem preko studentskih ugovora, s općinskim, županijskim, državnim i međunarodnim stipendijama koje im se nude, sa zavičajnim udrugama te kontaktima za pomoć. Također će im podijeliti promotivni materijal te ih upoznati i s internetskim izvorima informacija.
Srednjoškolcima iz samoga Vukovara pridružili bi se i srednjoškolci koji pohađaju srednje škole u Iloku te u Borovu naselju. U Vinkovcima bi sudjelovali i srednjoškolci iz Županje i Otoka.

Pohvale, kritike, savjeti...

Pogledaj sve projekte