Provjerite što zvijezde kažu

Veliki studentski horoskop za 2015. godinu

Horoskopski znakovi

Naši eksperti promotrili su zvijezde, promiješali staklenu kuglu, izvadili karte i odigrali belu, a potom napisali ovaj veliki (i pouzdani!) horoskop koji vam predviđa trebate li se ispisati s fakulteta ili ćete ipak naći pravu ljubav na hodnicima.

Počela je 2015. godina, no nešto vam nedostaje?

Čitate žutilo, nervozno preokrećete stranice, gledate navečer izgubljeno u nebo, ali nekako ne nalazite odgovore?

Razumijemo što vam se događa, niste pročitali veliki studentski horoskop za 2015. godinu!

Naši eksperti promotrili su zvijezde, promiješali staklenu kuglu, izvadili karte i odigrali belu, a potom napisali ovaj veliki (i pouzdani!) horoskop koji vam predviđa trebate li se ispisati s fakulteta ili ćete ipak naći pravu ljubav na hodnicima.

VODENJAK (21. 1. - 19. 2.)

Možda je ovo upravo vaša godina u kojoj ćete se istaknuti svojom genijalnošću koja vam je ionako zapisana u zvijezdama. Bio Mars u Venusu ili obrnuto, možda ćete se previše izolirati od okoline jer ste si obećali sve petice u indeksu. Nemojte prenagliti s time, na kraju vam na diplomi neće pisati koliko ste učili, a poznanstva će vam zasigurno dobro doći u životu. Budite oprezni kome ćete vjerovati jer slijedi sezona vukova u ovčjoj koži.

Ako ste u vezi, možda će vašem partneru ili partnerici dosaditi što niste dovoljno osjećajni.

SAVJET: Polako s modom i pazite bubrege!

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

Vaše sanjarenje može vas udaljiti od često okrutne stvarnosti pa ćete možda propustiti dobre poslovne prilike. Nemojte previše pametovati prijateljima jer to nitko ne voli, a inteligencija se može istaknuti i na druge načine. To što ste vi ljubazni i dajete drugima da prepisuju ne mora značiti da će i drugi isto tako postupiti.

Ljubavni plan vam puno bolje stoji pa preporučamo da umjereno plivate alkoholom i upotrebljavate šarm.

SAVJET: Pomalo! Ne ide ni Hrvatska brzim tempom – učite od nje.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

Mogla bi ovo biti zanimljiva godina za Ovnove koji i dalje neće odustajati od nauma da sve riješe glavom kroza zid. Dakle, svake godine ponavljamo isto – naučite se timskom radu, niste uvijek najpametniji i drugi vam neće pomoći ako i vi njima katkad ne pomognete! Naravno, to vam govorimo jer ako i dalje nastavite biti lijeni, a uz to i tvrdoglavi, nećete više od koga imati prepisivati na ispitima!

Što se tiče ljubavi, bit će je ako avanture za jednu noć ubrajate pod nju. Na vašu sreću (ili žalost), jedino se takvim odnosima možete nadati u 2015.

SAVJET: Upišite neki sport ili se rekreirajte, dobit ćete dekubitus od tolikog ležanja.

BIK (21. 4. - 20. 5.)

Što reći biku, a da mu bude lakše? Vi ionako svaku stvari znate okrenuti u svoju korist, a ove godine vam uistinu i planeti tako izgledaju. Faks, ljubav, zdravlje, sve će vam ići na ruku. Nastojte se samo ne opustiti do te mjere da doslovno zapustite sve aktivnosti i prestanete se truditi.

Ljubav, kao što rekosmo, sjajna, ali isto vam treba pasti na pamet pokloniti boljoj polovici koji put neki znak pažnje.

SAVJET: Samouvjerenost katkad izgleda kao bahatost, pripazite!

BLIZANCI (21. 5. - 20. 6.)

Mogli biste u ovoj godini probati nekog vraga sami napraviti – ne moraju uvijek svi zapisivati na predavanjima dok vi maštate o sreći ili voditi računa o ispitnim rokovima i kolokvijima dok vi ispijate kave! Ova bi godina mogla biti prijelomna što se tiče sticanja odgovornosti, na što ćete biti primorani. 

Inače, sve u svemu, ok godina je pred vama; osobe suprotnog spola i dalje će vas doživljavati neozbiljnim, ispite ćete i dalje polagati čistom srećom, izlaženje ćete prakticirati na dnevnoj bazi...

SAVJET: Nema smisla, za vas ionako nema pomoći...

RAK (21. 6. - 20. 7.)

I ove ćete godine uspjeti radi svoje kenjkavosti i neodlučnosti, ali i samosažaljevanja, ići okolini na živce. Društvo vam neće biti naklonjeno pa se nastojte bar malo izvući iz te svoje čahure... Ipak, ova vam je godina poslovno naklonjena pa ako vam ponude da lijepite deklaracije u skladištu na -10 ili da prodajete kokice u Cinestaru – svakako pristanite! Samo pripazite da vas ne omami ogromna satnica pa zbog nje zapostavite faks.

Ljubav dobra ako dopustite nekom da vas zavoli.

SAVJET: Pripazite na živce.

LAV (21. 7. - 21. 8.)

Ako vam ova godina i ne bude dobra, vi ćete sigurno još i glasnije svima reći da je odlična, bolja nego ijedna prije! Ipak, stvari neće ići tako glatko, ljudi iz vaše okoline konačno će početi shvaćati da se iza vašeg velikoga ega ipak možda i ne krije mirna i topla dušica pa pripazite na društvene kontakte.

Što se tiče faksa i izlazaka, teško ćete usklađivati obveze s količinama alkohola koje ćete unositi u sebe. Svakako, u 2015. nastojte se iskontrolirati na svim poljima.

SAVJET: Ako vam se netko smiješi, ne znači da vam nužno želi dobro, pripazite!

DJEVICA (22. 8. - 22. 9.)

Vaš nadaleko poznati perfekcionizam i urednost i ove će vam godine zaraditi titulu najurednije skripte, no to ne znači da će se i sama naučiti. Dakle, bilo bi dobro da se picajzla u vama i malo pokrene u proaktivnom smislu. Društveni život bit će vam narušen jer bi dio vašeg društva mogao čeznuti za otkačenijim izlascima, što će vama biti 'fuj', 'bljak' i 'odvratno'.

Pripadnike suprotnog spola osvajat ćete s lakoćom, barem tu nećete imati nikakvih problema.

SAVJET: Čuvajte se životinjica u menzama. 

VAGA (23. 9. - 22. 10.)

2015. definitivno je godina vagi. Sve će vam ići od ruke i bez previše truda: posao, ljubav, obitelj, zabava. Ipak, vaša neodlučnost i nepouzdanost mogla bi vas koštati. Nemogućnost donošenja odluke o mjestu izlaska ili kojem se društvu pridružiti na subotnjoj kavi pretvorit će vas u personu non grata među prijateljima.

Prijetnja dolazi u obliku bivše ljubavi. Jeste sigurni da ste spremni za nastavak te katastrofe? bolje ne.

SAVJET: Prestanite toliko vremena provoditi pred ogledalom. I Dorian Gray bi se postidio vaše taštine!

ŠKORPION (23. 10. - 22. 11.)

Položaj planeta ove godine utjecat će na vaš nagli i prevrtljivi temperament (kao, doduše, i svake godine otkako je Pluton prestao biti planet). Smirite strasti i dajte priliku novoj ljubavi. Ali ne zaboravite prijatelje i fakultetske obveze! S financijske strane mogla bi vam se osmjehnuti neodoljiva prilika.

Slobodni škorpioni mogli bi u 2015. upoznati ljubav svog života, dok bi oni u vezi trebali pripaziti na „lutajuće oko“ svojih odabranika.

SAVJET: Umjesto da sve što vidite pretvarate u trač, možda biste mogli iskoristiti svoje oko za detalje u neke pametnije svrhe? Detektivski posao, možda?

STRIJELAC (23. 11. - 21. 12.)

Neprestani optimisti i idealisti napokon će biti „spušteni na zemlju“ pa ćete malo manje živcirati ljude oko sebe. Povratak u realnost vjerojatno neće bit ugodno iskustvo, psihički se pripremite za nesuglasice s cimerima, profesorima na faksu i kolegama, kao i s ono malo „bolje polovice“ koju uspijete uloviti.

Financijski ćete biti stabilni, sve dok svoje veselje ne budete nosili na posao

SAVJET: Vrijeme je da broj izlazaka i aktivnosti smanjite barem upola. 

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

Ozbiljnost je možda dobra karakteristika na putu prema završetku faksa, ali malo se oslobodite i izađite koji put van! Možda biste trebali razmisliti i o mijenjaju stila jer cijeli paviljon priča o majici koju ste posudili od bake.

Umjesto da višak energije trošite na izvršavanje svih zadataka onog dana kada su zadani, dio biste trebali usmjeriti prema traženju bolje polovice, kažu da je 2015. godina taman za jarčevu ljubav.

SAVJET: Izlasci nisu otrovni, kao ni pisanje seminarskog u zadnji tren.  

Komentari na članak

Vezani članci

Euroijada

Grčki Solun

Uskoro počinje četvrta Euroijada

Organizatori ističu kako je u samoj prirodi Euroijade da se studenti, osim natjecanja u sportu, ludo zabave i dobro upoznaju.

SCoolFest

Sedmodnevni studentski spektakl u srcu Zagreba

SCool Fest u novom izdanju

Krajem svibnja u zagrebačkim će se studentskim domovima "Ante Starčević" i "Stjepan Radić" te Studentskom centru održavati razne sportske, edukativne i zabavne manifestacije uz brojne popularne glazbene goste. Ulaz je slobodan, ali svoje ulaznice, zbog velikog interesa, ipak morate rezervirati.

SUS XI

Doprinesite akciji!

FOTO: Humanitarna akcija za Slavoniju nastavlja se; što donirati, što ne?

Što je hitno potrebno donirati, čega više ne treba, koje su se tvrtke pridružile humanitarnoj akciji i na kojim mjestima donirati? Slavonska udruga studenata istaknula je nekoliko stvari!

Promocija studenata

Natječaj za stipendije

Europska komisija nudi priliku za studij u Firenci

Cilj je diplomskog studija europskog planiranja i menadžmenta pružiti studentima vještine koje mogu iskoristiti u polju europske suradnje. Stipendija iznosi 3600 eura, a rok za prijave istječe 30. lipnja 2016.

Fotonatječaj "Grad je živ"

5. Dan povijesti umjetnosti u Rijeci

Traje fotonatječaj „Grad je živ", pokažite kako Rijeka izgleda kroz studentske oči

Traže se fotografije koje bilježe tragove svakodnevnih ljudskih aktivnosti u urbanoj sredini očima studenta, a natječaj završava 1. ožujka.