LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Klub mladih KLOOZ

Edukativna radionica „Biti volonter”

Radionice će uključiti individualni i timski rad volontera koji će kroz različite vježbe saznati sve važne informacije o volontiranju.

Radionice će uključiti individualni i timski rad volontera koji će kroz različite vježbe saznati sve važne informacije o volontiranju.

Ako imate viška slobodnog vremena i željeli biste doprinijeti društvenoj promjeni, prijavite se na jednodnevnu edukativnu radionicu Biti volonter.

Na radionici će svi zainteresirani saznati o vrstama i oblicima volontiranja, pravima i obvezama volontera i organizatora volontiranja, Etičkom kodeksu i Zakonu o volonterstvu, kompetencijama stečenim volontiranjem i izdavanju potvrde o istima, gdje i kako postati volonter i o volonterskim aktivnostima koje su dostupne. Radionice će uključiti individualni i timski rad volontera koji će kroz različite vježbe saznati sve važne informacije o volontiranju. Voditelj radionica bit će Josip Vidov iz Volonterskog centra Zadar.

Na radionicu se možete prijaviti do 17. studenog (do 24h) na email: udrugacinaz@gmail.com sa svojim osobnim podacima (ime, prezime, godina rođenja, email adresa, broj telefona ili mobitela).

Jednodnevna radionica će se održati 18. studenog 2015. u Udruzi CINAZ, Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača) od 18 do 19 sati.