Napravite ih sami

VIDEO: Uz Netflix čarape više nećete propustiti omiljeni film ili seriju

Netflix čarape

Ako ikada utonete u san za vrijeme gledanja Netflix programa, ove čarape će vam pomoći da ne propustite omiljenu epizodu serije ili najbolji dio filma.

Otkako je Netflix došao u Hrvatsku, naši su građani dobili još jedan problem više. Naime, za vrijeme gledanja Netflixa, često se dogodi da zaspimo i tako propustimo nekoliko epizoda svoje omiljene serije ili najbolji dio filma.

Netflix je gledateljima predložio rješenje ovog problema – napravite svoje Netflix čarape! Potrebno vam je samo malo znanja, mašte, nekih starih čarapa i Netflix avantura može započeti. 

Te će čarape poslati signal vašoj televiziji kada ste zaspali, pa će tako moći pauzirati film/seriju ili ugasiti televiziju u potpunosti. Nama se čini kao dobra ideja, a vama? 

Sve detalje o tome kako se točno izrađuju ove čarape možete pronaći na njihovim službenim stranicama te pogledati u videu: 

 

Komentari na članak

Vezani članci

Predstavljen program Motovun Film Festivala 2018

Predstavljen program

Više od 100 filmova na novom izdanju „Motovun Film Festivala”

Od 24. do 28. srpnja održat će se „Motovun Film Festival”. Ususret novom izdanju predstavljen je program koji očekuje posjetitelje.

Neno Belan i Maja Posavec

Neno Belan objavio goste na koncertu

Massimo, Maja Posavec i Akvarel pridružuju se Neni Belanu na pozornici Doma sportova

Neno Belan za tjedan dana slavi 20 godina suradnje s Fiumensima velikim koncertom u zagrebačkom Domu sportova. Slavlje će uveličati nastupi Massima, Maje Posavec te a cappela grupe Akvarel.

The Prodigy

Objava "soundtracka"

VIDEO: The Prodigy obilježava nastavak kultnog filma "Trainspotting"

Ususret nastupu na Sea Star Festivalu bend The Prodigy donosi željno iščekivanu obradu pjesme "Lust For Life" Iggyja Popa za drugi nastavak filma "Trainspotting."

Studentica uči

Idealna mjesta za upijanje znanja pri kraju ovih ispitnih rokova

Najbolja skrovišta za učenje

Iako smo često primorani učiti uz galamu, postoje neka mjesta na kojima ipak možemo naći svoj mir.

Miki Solus

Intervju s Mikijem Solusom

„Moja su publika reperi, hipsteri, pankeri, penzioneri i djeca.“

Popričali smo sa zagrebačkim kantautorom Mikijem Solusom koji u petak, 18. ožujka, u Vintage Industrial Baru promovira svoj EP „Rep na harmonici“.