Napravite ih sami

VIDEO: Uz Netflix čarape više nećete propustiti omiljeni film ili seriju

Netflix čarape

Ako ikada utonete u san za vrijeme gledanja Netflix programa, ove čarape će vam pomoći da ne propustite omiljenu epizodu serije ili najbolji dio filma.

Otkako je Netflix došao u Hrvatsku, naši su građani dobili još jedan problem više. Naime, za vrijeme gledanja Netflixa, često se dogodi da zaspimo i tako propustimo nekoliko epizoda svoje omiljene serije ili najbolji dio filma.

Netflix je gledateljima predložio rješenje ovog problema – napravite svoje Netflix čarape! Potrebno vam je samo malo znanja, mašte, nekih starih čarapa i Netflix avantura može započeti. 

Te će čarape poslati signal vašoj televiziji kada ste zaspali, pa će tako moći pauzirati film/seriju ili ugasiti televiziju u potpunosti. Nama se čini kao dobra ideja, a vama? 

Sve detalje o tome kako se točno izrađuju ove čarape možete pronaći na njihovim službenim stranicama te pogledati u videu: 

 

Komentari na članak

Vezani članci

Twins

Cro A Porter

Studentski dizajnerski dvojac Twins čeka svijetla budućnost

Posjetile smo četvrtu večer događaja na kojoj su posjetitelji uživali u kolekcijama Tea Perića za MAK, Sonje Lamut, Borisa Pavlina, Twinsa i Zigmana.

Illegal download

Što nas očekuje u kinima idućih 12 mjeseci?

Najiščekivaniji filmovi u 2014.

Znanstvena fantastika, super heroji, nastavci, nastavci, nastavci i...legići koji spašavaju svijet?

MAKK 2016

Kulturna industrija

VIDEO: Položaj kreativaca u digitalnom svijetu privukao je brojne posjetitelje na MAKK

– Izuzetno smo zadovoljni ovogodišnjim izdanjem konferencije koja raste iz godine u godinu, kako po interesu posjetitelja, tako i po sadržaju i raznolikosti programa. U primarnom fokusu i dalje su nam autori i kreativni sadržaj koji je uvelike zaslužan za razvoj interneta i digitalnih tehnologija. – istaknuo je Nenad Marčec.

FIlm

Recenzija filma

„Koja je ovo država“ – priča o nestabilnoj vladi koju vrijedi pogledati

Nešto novo na hrvatska platna donosi Vinko Brešan. Filmom „Koja je ovo država“ privukao je pozornost javnosti – evo i zašto.

Whitney Houston

Na današnji dan

Preminula glazbena diva Whitney Houston

Prije četiri godine svijet je ostao bez jednog od najljepših ženskih glasova u povijesti glazbe, glazbene dive Whitney Houston. Nakon uspješne karijere i svjetske popularnosti, Whitney je umrla u 48. godini života u svojoj hotelskoj sobi.