LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prijavi se na natjecanje, osvoji punu stipendiju!

RIT Croatia dodjeljuje pune stipendije za američke sveučilišne studije

Stipendije će se dodijeliti pobjednicima poduzetničkog natjecanja koje organizira koledž. Najboljima stipendija od 28.800 eura.

Stipendije će se dodijeliti pobjednicima poduzetničkog natjecanja koje organizira koledž. Najboljima stipendija od 28.800 eura.

RIT Croatia, međunarodni kampus američkog sveučilišta RIT, dodjeljuje dvije pune stipendije za američke sveučilišne studije koji se izvode u Zagrebu.

Stipendije će se dodijeliti pobjednicima poduzetničkog natjecanja koje organizira koledž. Natjecanje je namijenjeno budućim poduzetnicima, odnosno onima koji žele razviti relevantna znanja i vještine, kojima će svoje poslovne ideje pretvoriti u stvarnost. 

Prijaviti se mogu učenici nižeg socioekonomskog statusa koji upravo završavaju srednju školu (maturanti) ili su srednju školu završili u prethodne dvije godine (2022./2023. i  2021./2022.).

Najbolji kandidati osvajaju punu stipendiju, u iznosu od 28.800 eura, za sljedeće američke sveučilišne studije na zagrebačkom kampusu RIT Croatia: Međunarodno poslovanje, Informacijske tehnologije ili Dizajn novih medija.

Detaljne informacije o procesu prijave i natjecanju nalaze se na poveznici. Rok za prijavu na natječaj je 13. svibnja 2024. godine.


Zašto se prijaviti?


Globalna ili lokalna karijera – ti biraš!

Američko visoko obrazovanje smatra se najboljim na svijetu, a po završetku prijediplomskih studija svaki student RIT-a stječe dvije diplome: američku sveučilišnu diplomu koju dodjeljuje sveučilište RIT, i hrvatsku diplomu koju dodjeljuje RIT Croatia.
 

Adekvatna priprema za tržište rada

Jedinstvenim američkim programom stručne prakse studente se priprema za uspješnu integraciju na tržište rada. Svaki student odrađuje najmanje 400 sati obvezne stručne prakse u području odabranog studija.


Visoka stopa zaposlenosti diplomanata nakon studija

86% diplomanata generacije koja je završila studij 2023. godine, zaposlilo se i/ili nastavilo s obrazovanjem u roku od šest mjeseci nakon diplomiranja. 
 

Bivši studenti rade po cijelom svijetu

Više od 3 tisuće diplomanata radi u više od 40 zemalja svijeta.


Budući poduzetnici

Čak 25% svih diplomanata svoje uspješne karijere grade kao poduzetnici.

Foto: RIT Croatia / Svečana dodjela diploma RIT Croatia; čak 25 % svih diplomanata karijere grade kao poduzetnici

Iskoristi priliku i prijavi se do 13. svibnja 2024. godine, a više informacija o natjecanju dostupno je na poveznici.
FOTO: RIT CROATIA, PR