LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Srednjoeuropski program razmjene za sveučilišne studije

U tijeku natječaj za CEEPUS stipendije za akademsku godinu 2024./2025.

Ako visoko učilište ili odjel visokog učilišta koje pohađate ne sudjeluju u CEEPUS mreži u tekućoj godini, svejedno se možete prijaviti za CEEPUS mobilnost.

Ako visoko učilište ili odjel visokog učilišta koje pohađate ne sudjeluju u CEEPUS mreži u tekućoj godini, svejedno se možete prijaviti za CEEPUS mobilnost.

Otvoren je natječaj za stipendije Srednjoeuropskog programa razmjene za sveučilišne studije (CEEPUS), regionalnog programa akademske mobilnosti. Prijaviti se mogu studenti, doktorandi i nastavno osoblje čije matično visoko učilište u idućoj akademskoj godini sudjeluje u odabranim CEEPUS mrežama.

Zainteresirani moraju kontaktirati CEEPUS koordinatora koji je zadužen za odabir kandidata na visokom učilištu sukladno kvotama za dolaznu i odlaznu mobilnost. Ako niste sigurni nalazi li se vaše visoko učilište u nekoj od CEEPUS mreža, provjerite sljedeći popis. Prijave se podnose online, preko platforme CEEPUS-a koja se nalazi na sljedećoj poveznici, a prema navedenim uputama. Krajnji rok za podnošenje online prijava za mobilnost u zimskom semestru akademske godine 2024./2025. je 15. lipnja 2024. godine.

Ako visoko učilište ili odjel visokog učilišta koje pohađate ne sudjeluju u CEEPUS mreži u tekućoj godini, svejedno se možete prijaviti za CEEPUS mobilnost na freemover-natječaju, odnosno na natječaju za mobilnosti izvan CEEPUS mreža, koji će biti otvoren između 1. i 30. studenog 2024. godine. Za freemover-stipendije mogu se također natjecati svi oni čija visoka učilišta jesu dio mreže, no ustanova za koju se žele prijaviti nije u istoj mreži. 

Više o načinu prijave za mrežne i freemover-mobilnosti možete pronaći i na mrežnim stranicama CEEPUS-a.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sveučilište u Zagrebu (@sveucilisteuzagrebu)

FOTO: SVEUČILIŠTE U ZAGREBU