LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
UNIZD Reel Life

Na Sveučilištu u Zadru studentici dodijeljena nagrada za najbolji TikTok video

Potrebno je bilo osmisliti i snimiti do pet kratkometražnih uradaka, svaki duljine do najviše jedne minute, koji prikazuju različite aspekte studentskog života na Sveučilištu u Zadru.

Potrebno je bilo osmisliti i snimiti do pet kratkometražnih uradaka, svaki duljine do najviše jedne minute, koji prikazuju različite aspekte studentskog života na Sveučilištu u Zadru.

Na Sveučilištu u Zadru održana je svečana dodjela nagrade za najbolji TikTok videouradak u sklopu natječaja UNIZD Reel Life. Natječaj je bio osmišljen s ciljem prikaza života studenata na Sveučilištu u Zadru, a pobjedu je odnijela talentirana Mia Ana Vitezica s Odjela za nastavničke studije u Gospiću Sveučilišta u Zadru, u suradnji sa svojim kolegama i prijateljima.

Natječaj je pružio priliku studentima  da izraze svoju kreativnost, međusobno se povežu i promoviraju svoje Sveučilište na inovativan način. Svi pristigli materijali su ocijenjeni od strane stručnog žirija, a nagradu je pobjednici uručio prorektor prof. dr. sc. Marko Lukić.

Natječaj je imao i nekoliko pravila. Potrebno je bilo osmisliti i snimiti do pet kratkometražnih uradaka, svaki duljine do najviše jedne minute, koji prikazuju različite aspekte studentskog života na Sveučilištu u Zadru. U obzir su se uzimali samo video uradci studenata Sveučilišta u Zadru, upisani u tekuću akademsku godinu. Video materijali su morali biti originalni te nisu smjeli ni na koji način kršiti tuđa autorska prava te je bilo potrebno obratit pažnju na tehničku kvalitetu snimaka i montaže.

Svi sudionici natječaja zaslužuju pohvale za svoje inovativne pristupe i angažman, a Sveučilište u Zadru planira pokrenuti još sličnih natječaja u bliskoj budućnosti.
 
FOTO: SVEUČILIŠTE U ZADRU