24. Zagorska noć

U utorak fešta Zagoraca, Zagorki i svih koji se tako osjećaju; dijelimo ulaznice i piće za ekipu

Noć zagorskih studenata 2018

Noć zagorskih studenata, poznatu kao najveću feštu utorkom, do sada je posjetilo više od 27 tisuća ljudi, a Udruga je i za 24. izdanje, koje je zakazano za 5. studenoga, pripremila vrhunsku zabavu. Ulaznice su u prodaji, a na Facebook stranici Studentski.hr možete ih osvojiti tri, kao i piće za ekipu.

Nema studenta koji nije okusio čari studentske srijede, no da recept organizacije uspješne zabave ne mora biti srijeda najbolje dokazuje Udruga zagorskih studenata, koja već više od 10 godina utorak pretvara u najluđi dan u godini. Zagorci, Zagorke i svi koji se tako osjećaju, a nije tajna da se u Zagorju svi osjećaju dobrodošlo, okupit će se 24. put u Clubu Roko.

Noć zagorskih studenata, poznatu kao najveću feštu utorkom, do sada je posjetilo više od 27 tisuća ljudi, a Udruga je i za 24. izdanje, koje je zakazano za 5. studenoga, pripremila vrhunsku zabavu kakvu zaslužuje svaki zagorski student. Kao i svaki put do sad očekuje vas piće dobrodošlice, za glazbenu podlogu zaduženi su Luna bend i grupa Štimung, a sve prisutne u pauzama će zabavljati Danny Gray. Za sve fotografije, čak i one koje ne želite da budu viđene, pobrinut će se službeni fotograf GOXMAG. Naravno, nedopustivo je da ima žednih, stoga će cijene pića biti prilagođene studentskom budžetu.

Svoje ulaznice možete nabaviti još u ponedjeljak, 4. studenoga, u Studentskom centru i u SD-u Stjepan Radić po cijeni od 20 kuna, a na dan Noći po cijeni od 30 kuna na samom ulazu u Club Roko. Sve ostale informacije možete pronaći na službenom Facebook eventu.

Također, možete osvojiti 3 ulaznice i piće za ekipu tako da ispod objave ovoga članka na Facebook stranici Studentski.hr označite minimalno 3 prijatelja u komentaru i skupljate lajkove (minimalno 40). Lajkovi se zbrajaju u nedjelju u 22 sata, a osoba s najvećim brojem pobjednik je nagradnog natječaja.

Komentari na članak

Vezani članci

Marijan Ban

Večer Udruge studenata grada Splita

Splićani opet prave haos u Roka

Osvojite karte za ekipu i dvije butelje vina i uživajte u petak na 10. jubilarnoj Splitskoj večeri.

NZS 2016

Noć zagorskih studenata vol.17

Najveći zagorski blagdan ponovno se slavi u Zagrebu!

Kao i svaki put do sada, Udruga zagorskih studenata pripremila je vrhunsku zabavu kakvu zaslužuje svaki zagorski student i to 01.03.2016. u clubu Roko.

Noć zagorskih studenata

Studentska večer u klubu Roko

NZS vol.19: Budite Kavaliri i osvojite odlične nagrade!

Udruga zagorskih studenata za vas je ponovno pripremila vrhunsku zabavu kakvu zaslužuje svaki zagorski student, ali i nagradnu igru!

Najbolji hrvatski tamburaši u Roku

Club Roko i Slavonska udruga studenata pozivaju

28. ožujka slavonski studenti tulumare uz Najbolje hrvatske tamburaše

Tamburaški sastav „Najbolji hrvatski tamburaši“, nekadašnji „Zlatni dukati“, nastupit će ovoga petka, 28. ožujka, u zagrebačkom Clubu Roko u sklopu Slavonske noći, gdje će uz svoje najpoznatije hitove zabavljati sve željne odlične zabave i zvukova domaće tamburice do kasno u noć.

Međimurska

Noć Međimuraca u Zagrebu

Međimurska fešta u Roku

Kao i dosad, Udruga je uz potporu županije organizirala autobus iz Međimurja. Autobus kreće na dan fešte u 21:00 ispred hotela Park, a vraća se nakon fešte u 4:30.