24. Zagorska noć

U utorak fešta Zagoraca, Zagorki i svih koji se tako osjećaju; dijelimo ulaznice i piće za ekipu

Noć zagorskih studenata 2018

Noć zagorskih studenata, poznatu kao najveću feštu utorkom, do sada je posjetilo više od 27 tisuća ljudi, a Udruga je i za 24. izdanje, koje je zakazano za 5. studenoga, pripremila vrhunsku zabavu. Ulaznice su u prodaji, a na Facebook stranici Studentski.hr možete ih osvojiti tri, kao i piće za ekipu.

Nema studenta koji nije okusio čari studentske srijede, no da recept organizacije uspješne zabave ne mora biti srijeda najbolje dokazuje Udruga zagorskih studenata, koja već više od 10 godina utorak pretvara u najluđi dan u godini. Zagorci, Zagorke i svi koji se tako osjećaju, a nije tajna da se u Zagorju svi osjećaju dobrodošlo, okupit će se 24. put u Clubu Roko.

Noć zagorskih studenata, poznatu kao najveću feštu utorkom, do sada je posjetilo više od 27 tisuća ljudi, a Udruga je i za 24. izdanje, koje je zakazano za 5. studenoga, pripremila vrhunsku zabavu kakvu zaslužuje svaki zagorski student. Kao i svaki put do sad očekuje vas piće dobrodošlice, za glazbenu podlogu zaduženi su Luna bend i grupa Štimung, a sve prisutne u pauzama će zabavljati Danny Gray. Za sve fotografije, čak i one koje ne želite da budu viđene, pobrinut će se službeni fotograf GOXMAG. Naravno, nedopustivo je da ima žednih, stoga će cijene pića biti prilagođene studentskom budžetu.

Svoje ulaznice možete nabaviti još u ponedjeljak, 4. studenoga, u Studentskom centru i u SD-u Stjepan Radić po cijeni od 20 kuna, a na dan Noći po cijeni od 30 kuna na samom ulazu u Club Roko. Sve ostale informacije možete pronaći na službenom Facebook eventu.

Također, možete osvojiti 3 ulaznice i piće za ekipu tako da ispod objave ovoga članka na Facebook stranici Studentski.hr označite minimalno 3 prijatelja u komentaru i skupljate lajkove (minimalno 40). Lajkovi se zbrajaju u nedjelju u 22 sata, a osoba s najvećim brojem pobjednik je nagradnog natječaja.

Komentari na članak

Vezani članci

Noć zagorskih studenata 2017

Zabava u klubu Roko

Najbolji rođendanski utorak – Noć zagorskih studenata vol. 20

Udruga zagorskih studenata 20. je put pripremila vrhunsku zabavu kakvu zaslužuje svaki zagorski student. Prije toga „partijaneri” se mogu malo i poigrati.

Međimurska fešta 2015

Međimurska fešta

OSVOJI: Međimurci otvaraju ljetni semestar novom feštom u Roku!

Udruga studenata Međimurja organizira novu Međimursku feštu povodom početka ljetnog semestra.

Logo Udruge studenata Koprivničko-križevačke županije

Udruga studenata Koprivničko-križevačke županije

Podravsko-prigorska fešta uz hladni gemišt i Dangube

Udruga ponovno sprema pravu pravcatu veselicu koja će se održati 27. 10. u zagrebačkom klubu Roko. Ovogodišnja će fešta početi u 22 sata, a karte možete nabaviti u Studentskom centru u Zagrebu od 11 do 16 sati.

Slavonska noć

Zabava u Clubu Roko

I novu Slavonsku noć obilježit će zvuci tamburice; evo što vas sve očekuje i kako do ulaznica

– Polako odbrojavamo do najveselije večeri u studenom te vas pozivamo da nam se pridružite kako bismo zajedno u opuštenoj atmosferi i uz zvuke tamburice donijeli dašak slavonskog duha i tradicije u Zagreb. – poručuju iz SUS-a.

NZS 2016

Noć zagorskih studenata vol.17

Najveći zagorski blagdan ponovno se slavi u Zagrebu!

Kao i svaki put do sada, Udruga zagorskih studenata pripremila je vrhunsku zabavu kakvu zaslužuje svaki zagorski student i to 01.03.2016. u clubu Roko.