24. Zagorska noć

U utorak fešta Zagoraca, Zagorki i svih koji se tako osjećaju; dijelimo ulaznice i piće za ekipu

Noć zagorskih studenata 2018

Noć zagorskih studenata, poznatu kao najveću feštu utorkom, do sada je posjetilo više od 27 tisuća ljudi, a Udruga je i za 24. izdanje, koje je zakazano za 5. studenoga, pripremila vrhunsku zabavu. Ulaznice su u prodaji, a na Facebook stranici Studentski.hr možete ih osvojiti tri, kao i piće za ekipu.

Nema studenta koji nije okusio čari studentske srijede, no da recept organizacije uspješne zabave ne mora biti srijeda najbolje dokazuje Udruga zagorskih studenata, koja već više od 10 godina utorak pretvara u najluđi dan u godini. Zagorci, Zagorke i svi koji se tako osjećaju, a nije tajna da se u Zagorju svi osjećaju dobrodošlo, okupit će se 24. put u Clubu Roko.

Noć zagorskih studenata, poznatu kao najveću feštu utorkom, do sada je posjetilo više od 27 tisuća ljudi, a Udruga je i za 24. izdanje, koje je zakazano za 5. studenoga, pripremila vrhunsku zabavu kakvu zaslužuje svaki zagorski student. Kao i svaki put do sad očekuje vas piće dobrodošlice, za glazbenu podlogu zaduženi su Luna bend i grupa Štimung, a sve prisutne u pauzama će zabavljati Danny Gray. Za sve fotografije, čak i one koje ne želite da budu viđene, pobrinut će se službeni fotograf GOXMAG. Naravno, nedopustivo je da ima žednih, stoga će cijene pića biti prilagođene studentskom budžetu.

Svoje ulaznice možete nabaviti još u ponedjeljak, 4. studenoga, u Studentskom centru i u SD-u Stjepan Radić po cijeni od 20 kuna, a na dan Noći po cijeni od 30 kuna na samom ulazu u Club Roko. Sve ostale informacije možete pronaći na službenom Facebook eventu.

Također, možete osvojiti 3 ulaznice i piće za ekipu tako da ispod objave ovoga članka na Facebook stranici Studentski.hr označite minimalno 3 prijatelja u komentaru i skupljate lajkove (minimalno 40). Lajkovi se zbrajaju u nedjelju u 22 sata, a osoba s najvećim brojem pobjednik je nagradnog natječaja.

Komentari na članak

Vezani članci

Nakon Požara

Akcija „Studenti za studente"

Večeras u Roku prikupljanje pomoći za studente kojima su izgorjele sobe

Ulaz u Roko bit će slobodan, a prilozi dobrovoljni. Prikupljanje sredstava organizira Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu.

SCool Fest

Dođite na Savu

Radićevi dani otvaraju SCool Fest

Ove će godine na Radićevim danima biti otvorenje Scool Festa, studentskog spektakla koji će se održati na tri lokacije u centru Zagreba, od 20. do 28. svibnja 2016. godine. 

14. Noć zagorskih studenata

Martinje „edition”

14. Noć zagorskih studenata u organizaciji Udruge zagorskih studenata

Povodom pravog zagorskog blagdana Martinja, 11. studenoga u klubu Roko održat će se zagorska fešta poznata po zabavi i druženju, ali i promicanju zagorskih običaja u Zagrebu i šire, koja okupi i preko tisuću ljudi na jednom mjestu.

Noć zagorskih studenata 2017

Zabava u klubu Roko

Najbolji rođendanski utorak – Noć zagorskih studenata vol. 20

Udruga zagorskih studenata 20. je put pripremila vrhunsku zabavu kakvu zaslužuje svaki zagorski student. Prije toga „partijaneri” se mogu malo i poigrati.

Koncerti

Zabava u klubu Roko

Međimurci feštaju za uspješni početak akademske godine, organizirani su i autobusi do Zagreba

16. po redu Međimurska fešta održat će se 17. listopada u klubu Roko, a nastupat će domaći dečki iz PRIVATT banda. Tim je povodom organiziran autobus iz Preloga i Čakovca za Zagreb.