Zabava u Clubu Roko

I novu Slavonsku noć obilježit će zvuci tamburice; evo što vas sve očekuje i kako do ulaznica

Slavonska noć

– Polako odbrojavamo do najveselije večeri u studenom te vas pozivamo da nam se pridružite kako bismo zajedno u opuštenoj atmosferi i uz zvuke tamburice donijeli dašak slavonskog duha i tradicije u Zagreb. – poručuju iz SUS-a.

Slavonska udruga studenata već tradicionalno organizira svoj najposjećeniji događaj – Slavonsku noć. Ovogodišnje izdanje održat će se u petak, 8. studenog, s početkom u 23:00 u Clubu Roko (Jarunska 5).

Za odličnu atmosferu zadužen je Tamburaški sastav Vranac koji će posjetitelje zabavljati do ranih jutarnjih sati.

– Polako odbrojavamo do najveselije večeri u studenom te vas pozivamo da nam se pridružite kako bismo zajedno u opuštenoj atmosferi i uz zvuke tamburice donijeli dašak slavonskog duha i tradicije u Zagreb. – poručuju iz SUS-a.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 20 kn, a možete ih kupiti od ponedjeljka, 4. studenog, do četvrtka, 7. studenog, od 11:00 do 16:00 u Studentskom centru (ispred menze) te od 18:00 do 21:00 u Studentskom domu Stjepan Radić (ispred prve menze).

Ostale informacije o događaju, akcijskim cijenama i rezervacijama možete pronaći na Facebook stranici udrugeFacebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

INBAR Tamburaši

Poslastica za ljubitelje tamburica

KREĆE PROGRAM TAMBURAŠKIH VEČERI ČETVRTKOM U IN BARU-u

INBAR sprema poslasticu za sve ljubitelje tamburice - tamburaške večeri četvrtkom, naravno uz studentske cijene. Ne propustite večerašnje otvaranje programa!

Noć zagorskih studenata 2018

24. Zagorska noć

U utorak fešta Zagoraca, Zagorki i svih koji se tako osjećaju; dijelimo ulaznice i piće za ekipu

Noć zagorskih studenata, poznatu kao najveću feštu utorkom, do sada je posjetilo više od 27 tisuća ljudi, a Udruga je i za 24. izdanje, koje je zakazano za 5. studenoga, pripremila vrhunsku zabavu. Ulaznice su u prodaji, a na Facebook stranici Studentski.hr možete ih osvojiti tri, kao i piće za ekipu.

Međimurska fešta 2015

Međimurska fešta

OSVOJI: Međimurci otvaraju ljetni semestar novom feštom u Roku!

Udruga studenata Međimurja organizira novu Međimursku feštu povodom početka ljetnog semestra.

Slavonske lole u Roku

Club Roko

Slavonske lole 16. svibnja u Roku

Ovoga petka, 16. svibnja, svi posjetitelji Cluba Roko moći će uživati uz zvukove tamburica i live nastup tamburaškog sastava Slavonske lole.

Najbolji hrvatski tamburaši u Roku

Club Roko i Slavonska udruga studenata pozivaju

28. ožujka slavonski studenti tulumare uz Najbolje hrvatske tamburaše

Tamburaški sastav „Najbolji hrvatski tamburaši“, nekadašnji „Zlatni dukati“, nastupit će ovoga petka, 28. ožujka, u zagrebačkom Clubu Roko u sklopu Slavonske noći, gdje će uz svoje najpoznatije hitove zabavljati sve željne odlične zabave i zvukova domaće tamburice do kasno u noć.