Koncert u Domu sportova

Stampedo obećaje predigru "rock" prvacima na Antivalentinovu

Stampedo

– Mi nećemo biti predgrupa. Mi ćemo biti predigra, a za žene je to više od pola posla. – riječi su kojima Ivanka Mazurkijević najavljuje nastup Stampeda na drugom izdanju Antivalentinova.

Antivalentinovo 2 održat će se u subotu, 11. veljače u Domu sportova. Zvijezde večeri na kojoj se praznik ljubavi obilježava žestokom rock-svirkom i ovog će puta biti Let3 i Psihomodo Pop.

Legendarni slovenski punkeri Niet, nažalost, ipak neće nastupiti na Antivalentinovu kako je bilo planirano jer su u međuvremenu okončali svoju karijeru. No prvacima rocka pridružuje se Stampedo.

– Stampedo je za ljubav, no stvarno nema ništa protiv slogana koji to niti uključuje niti isključuje. Dođite ranije na Stampedo! Mi nećemo biti predgrupa. Mi ćemo biti predigra, a za žene je to više od pola posla. – najavljuje Ivanka Mazurkijević, Stampedovo prepoznatljivo lice.

Ulaznice za dvije osobe prodaju se po pretprodajnoj cijeni od 100 kuna. Njihov broj je ograničen pa svakako preporučamo da požurite s kupovinom. Također, u prodaji su pojedinačne ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 70 kuna. Na dan koncerta ulaznice za dvoje prodavat će se po 140 kuna, a pojedinačne za 90. Prodajna mjesta su Dallas Records (Paromlinska 49/1, Zagreb), Dirty Old Shop (Tratinska 18), sustav Eventim.hr te riječki Dallas Music Shop.

Komentari na članak

Vezani članci

Parov Stelar

Turneja „The Burning Spider“

Samo nas jedan dan dijeli od plesnog spektakla Parov Stelar Banda u Domu sportova

Provjerite satnicu koncertnog spektakla koji će Parov Stelar prirediti za hrvatsku publiku. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 280 kuna mogu se kupiti još samo danas.

Humanitarna akcija klapa Fjabula

Humanitarna akcija Udruge studenata grada Splita

Klapa Fjabula pjeva u Roku za pomoć djeci

Ulaz u klub potpuno je besplatan, a umjesto ulaznica skupljaju se donacije.

Glen Hansard u KD Lisinski

Irski kantautor i glumac prvi put u Hrvatskoj

Glen Hansard premijerno u Lisinskom!

Glen Hansard je irski kantautor koji svira odličnu, pomirljivu, emotivnu i kvalitetnu glazbu. On je glumac koji je nagrađen mnogim nagradama, između ostalih i Oscarom.

Elemental

Promocija albuma i veliki koncert grupe Elemental

Novi album Elementala u prodaji, na redu je Dom sportova

Elemental će 5. ožujka 2016. označiti kao Dan E, najvažniji dan u svojoj karijeri. Na krilima novog albuma i uz potporu najvećih hitova u 18 godina karijere bend će prvi put samostalno nastupiti u Domu sportova.

IGNITE

Koncert u Vintageu

Predgrupe Igniteu mađarski Insane i hrvatski Katran

Koncert će se održati u nedjelju 05. srpnja u Vintage Industrialu.