Koncert u Domu sportova

Stampedo obećaje predigru "rock" prvacima na Antivalentinovu

Stampedo

– Mi nećemo biti predgrupa. Mi ćemo biti predigra, a za žene je to više od pola posla. – riječi su kojima Ivanka Mazurkijević najavljuje nastup Stampeda na drugom izdanju Antivalentinova.

Antivalentinovo 2 održat će se u subotu, 11. veljače u Domu sportova. Zvijezde večeri na kojoj se praznik ljubavi obilježava žestokom rock-svirkom i ovog će puta biti Let3 i Psihomodo Pop.

Legendarni slovenski punkeri Niet, nažalost, ipak neće nastupiti na Antivalentinovu kako je bilo planirano jer su u međuvremenu okončali svoju karijeru. No prvacima rocka pridružuje se Stampedo.

– Stampedo je za ljubav, no stvarno nema ništa protiv slogana koji to niti uključuje niti isključuje. Dođite ranije na Stampedo! Mi nećemo biti predgrupa. Mi ćemo biti predigra, a za žene je to više od pola posla. – najavljuje Ivanka Mazurkijević, Stampedovo prepoznatljivo lice.

Ulaznice za dvije osobe prodaju se po pretprodajnoj cijeni od 100 kuna. Njihov broj je ograničen pa svakako preporučamo da požurite s kupovinom. Također, u prodaji su pojedinačne ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 70 kuna. Na dan koncerta ulaznice za dvoje prodavat će se po 140 kuna, a pojedinačne za 90. Prodajna mjesta su Dallas Records (Paromlinska 49/1, Zagreb), Dirty Old Shop (Tratinska 18), sustav Eventim.hr te riječki Dallas Music Shop.

Komentari na članak

Vezani članci

Ferreck

Svjetska „house” senzacija gostuje u Hangaru

Kinky Malinki u četvrtak u Hangaru

Svjetski poznati DJ-i i senzacije house glazbe Ferreck Dawn i AS I AM oduševit će brojne obožavatelje, gostujući u zagrebačkom klubu Hangar.

Publika

Oproštaj uz pjesmu

Crvena jabuka i Pravila igre zatvorili SCool Fest

Od Radićevih dana koji su ponudili sport i zabavu u studentskom domu, preko edukativnog sajma Ostani u Hrvatskoj do koncerata u Studentskom centru, SCool Fest su doživile tisuće studenata kao odlično „punjenje baterija" za nadolazeće kolokvije i ispitne rokove.

Trobecove Krušne Peći

Promocija albuma

Trobecove Krušne Peći u KSET-u odražavaju stanje uma metastaziranog društva

Avangardne zvukove novog albuma Trobecovih Krušnih Peći publika ima priliku čuti 10. veljače u Klubu studenata elektrotehnike.

Kukus klan

Promocija albuma "O Kukusima se ne raspravlja"

Trap ekipa Kukus Klan u Tvornici kulture

U petak trap ekipa Kukus Klan promovira svoj novi album "O Kukusima se ne raspravlja" u Tvornici Kulture.

Brkovi2

Brkovi se probili do najvažnijih koncertnih prostora našeg podneblja

Nastup zagrebačke punk rock wellness mašine u Beogradu

Iako je počela s malim klubovima, zagrebačka grupa Brkovi se probila do velikih sportskih dvorana. Nakon rasprodanog koncerta u Domu sportova, u travnju će nastupiti u Tvornici kulture i beogradskoj Hali sportova.