Studentski popusti

Nagrada za preživljavanje ispitnih rokova

Stres

Ispiti su ti postali previše i žudiš za razbibrigom ili si pak jedan od onih vrijednih i slobodnih studenata koji se dosađuju dok drugi pišu ispite? Čitaj dalje jer mi imamo rješenje za sve.

Ah, veljača: prekrasan mjesec pun pismenih i usmenih ispita u tijeku, ispunjen zvucima mrmljanja u bradu po domskim hodnicima te protisnutih jecaja i psovki u kasnim noćnima satima. Jedan od rijetkih mjeseci tijekom kojega se na horizontu mogu vidjeti ispunjene gradske knjižnice i čitaonice te prazni i otužni studentski kafići i bircevi. Divan mjesec u kojem se suton i svitanje spajaju te tako stvaraju jedinstveno razdoblje.

Jedinstveno, ali stresno i neskladno razdoblje isprekidano ispijanjem kava i energetskih pića, čeznutljivim trenucima sna, kruljenjem želuca i neuspjelim pokušajima njegova umirivanja. Uistinu posebno razdoblje tijekom kojeg se rađaju nova lica, nastaju alter ega i otkrivaju se nove multitasking sposobnosti, a klasične odlike PMS raspoloženja nisu više rezervirane samo za ljepši spol.

Dame i gospodo, sve ovo zbog jedinstvenih ispitnih rokova.

Jeste li se ikad našli u situaciji da se probudite u to divno jutro u veljači i nemate što za učiti, ništa za prepisivanje, nikakav mail isprike za slanje, čak ni šalabahter za pisanje? Jeste li se ikada probudili u divno jutro u veljači slobodni od ispita i njihovih zala te ste započeli dan pitajući se: Što danas raditi, kako dosadu ubiti, gdje novac trošiti?

E, pa mi imamo odgovor za vas, ali i za one koji će svoju slobodu zaraditi malo kasnije kada proljeće donese ožujak i travanj, mjesece čiji je zrak ispunjen alkoholnim aromama.

Svi dragi patnici i žrtve ispitnih rokova – jednom riječju, svi dragi studenti koji žele nagraditi svoj mukotrpan rad, oni koji imaju potrebu za razbibrigom i odmakom od učenja ili oni u potrazi za utjehom i ramenom za plakanje svoje želje mogu ispuniti te frustracije iskaliti korištenjem studentskih ponuda i popusta u Karting Areni Zagreb.

Falio ti je jedan bod za prolaz na najtežem ispitu na godini? Dragi studentu, ne pali svoje dragocjene knjige i skripte, ne proklinji profesore i sebe, već iskoristi svoje studentsko pravo te se opusti uz adrenalinski karting. Pobijedi svoje brige, gazi pale ispite i vrati si samopouzdanje na najvećim karting stazama u regiji. Sve što trebaš učiniti jest povesti svoju vjernu prijateljicu, studentsku iskaznicu (X-icu, ISIC, ESN), kako bi ostvario popust od 15 posto na karting vožnju te 50 posto na Driver Licence.

Svi oni koji se intenzivno druže s popularnom prijateljicom X-icom (ili ISIC-em) također ostvaruju popust od 50 ili 100 kn u Escape Room Areni. Osjećaš li se nadmoćno zbog svih položenih ispita ili pak želiš pokazati sebi i svima kako ti sve ide od ruke osim faksa i učenja – povedi dečka, curu, prijatelje, susjede, cimere i pokušaj riješiti misterije ubojstva, spriječiti zločin ili pak spasiti svijet u deset minuta.

Adrenalinska vožnja ili istraživačko iskustvo – štogod odaberete, put će vas navesti na istu adresu – paviljon 35 zagrebačkog Velesajma.

Hej, možda shvatiš kako faks ipak nije tako stresna stvar.

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/en/startup-meeting-brainstorming-594091/

Istraživanje o navikama učenja

Dok studenti otkrivaju da su skloniji učiti samostalno, psihologinja naglašava prednosti različitih oblika učenja

Rezultati istraživanja pokazali su da veći broj studenata učenju pristupa samostalno. S psihološkog stajališta oba su načina korisna te nose određene prednosti, a kako će tko pristupiti učenju stvar je individualnog izbora.

Pisanje

Ispitno razdoblje

Što zapravo predstavlja dekanski rok, a što izvanredni?

Redovni ispitni rokovi često su, nažalost, nedovoljni za polaganje svih ispita tijekom akademske godine. Tu su, srećom, i dekanski i izvanredni rok.

Dakar Rally

Motosport putolovina

Studenti, zgrabite priliku i odletite na Dakar Rally u Peru!

Najbolji student u vožnji autića na daljinsko upravljanje leti u Peru kako bi svjedočio jednom od najvećih motosport događaja današnjice, ali i kako bi se natjecao za naslov svjetskoga pobjednika ovog izazova.

Koncert

Dodatni sadržaji festivala na Jarunu

Vrhunska gastronomija, kampiranje i kazališne predstave upotpunjuju doživljaj „INmusica”

„INmusic” i ove godine upotpunjuje festivalsko iskustvo atraktivnim sadržajima. Posjetiteljima se nudi kampiranje na Jarunu, tri kazališne predstave i gastronomski specijaliteti uz „craft” piva.

Ispit' prije ispita

Ispit' prije ispita

Akademsko zagrijavanje u Hangaru prije ljetnih rokova

Literatura i obaveze se gomilaju, a ti više nemaš snage pogledati knjigu? Napuni baterije na velikom zagrebačkom studentskom tulumu.