Studentski popusti

Nagrada za preživljavanje ispitnih rokova

Stres

Ispiti su ti postali previše i žudiš za razbibrigom ili si pak jedan od onih vrijednih i slobodnih studenata koji se dosađuju dok drugi pišu ispite? Čitaj dalje jer mi imamo rješenje za sve.

Ah, veljača: prekrasan mjesec pun pismenih i usmenih ispita u tijeku, ispunjen zvucima mrmljanja u bradu po domskim hodnicima te protisnutih jecaja i psovki u kasnim noćnima satima. Jedan od rijetkih mjeseci tijekom kojega se na horizontu mogu vidjeti ispunjene gradske knjižnice i čitaonice te prazni i otužni studentski kafići i bircevi. Divan mjesec u kojem se suton i svitanje spajaju te tako stvaraju jedinstveno razdoblje.

Jedinstveno, ali stresno i neskladno razdoblje isprekidano ispijanjem kava i energetskih pića, čeznutljivim trenucima sna, kruljenjem želuca i neuspjelim pokušajima njegova umirivanja. Uistinu posebno razdoblje tijekom kojeg se rađaju nova lica, nastaju alter ega i otkrivaju se nove multitasking sposobnosti, a klasične odlike PMS raspoloženja nisu više rezervirane samo za ljepši spol.

Dame i gospodo, sve ovo zbog jedinstvenih ispitnih rokova.

Jeste li se ikad našli u situaciji da se probudite u to divno jutro u veljači i nemate što za učiti, ništa za prepisivanje, nikakav mail isprike za slanje, čak ni šalabahter za pisanje? Jeste li se ikada probudili u divno jutro u veljači slobodni od ispita i njihovih zala te ste započeli dan pitajući se: Što danas raditi, kako dosadu ubiti, gdje novac trošiti?

E, pa mi imamo odgovor za vas, ali i za one koji će svoju slobodu zaraditi malo kasnije kada proljeće donese ožujak i travanj, mjesece čiji je zrak ispunjen alkoholnim aromama.

Svi dragi patnici i žrtve ispitnih rokova – jednom riječju, svi dragi studenti koji žele nagraditi svoj mukotrpan rad, oni koji imaju potrebu za razbibrigom i odmakom od učenja ili oni u potrazi za utjehom i ramenom za plakanje svoje želje mogu ispuniti te frustracije iskaliti korištenjem studentskih ponuda i popusta u Karting Areni Zagreb.

Falio ti je jedan bod za prolaz na najtežem ispitu na godini? Dragi studentu, ne pali svoje dragocjene knjige i skripte, ne proklinji profesore i sebe, već iskoristi svoje studentsko pravo te se opusti uz adrenalinski karting. Pobijedi svoje brige, gazi pale ispite i vrati si samopouzdanje na najvećim karting stazama u regiji. Sve što trebaš učiniti jest povesti svoju vjernu prijateljicu, studentsku iskaznicu (X-icu, ISIC, ESN), kako bi ostvario popust od 15 posto na karting vožnju te 50 posto na Driver Licence.

Svi oni koji se intenzivno druže s popularnom prijateljicom X-icom (ili ISIC-em) također ostvaruju popust od 50 ili 100 kn u Escape Room Areni. Osjećaš li se nadmoćno zbog svih položenih ispita ili pak želiš pokazati sebi i svima kako ti sve ide od ruke osim faksa i učenja – povedi dečka, curu, prijatelje, susjede, cimere i pokušaj riješiti misterije ubojstva, spriječiti zločin ili pak spasiti svijet u deset minuta.

Adrenalinska vožnja ili istraživačko iskustvo – štogod odaberete, put će vas navesti na istu adresu – paviljon 35 zagrebačkog Velesajma.

Hej, možda shvatiš kako faks ipak nije tako stresna stvar.

Komentari na članak

Vezani članci

Učenje

Korisne metode za povećanje produktivnosti

Učite brže i djelotvornije

Brže i lakše učenje ne svodi se samo na dobru raspodjelu vremena koje imate na raspolaganju, nego i na metode koje koristite i koje su se pokazale učinkovitima.

Happy people

Financijske avanture

Studenti krajem mjeseca često krpaju kraj s krajem; otkrivaju nam kako ipak uspijevaju preživjeti

Porazgovarali smo s pet studenata koji dolaze iz obitelji koje im ne mogu pripomoći u pokrivanju njihovih studentskih troškova zbog čega se oslanjaju na stipendije i pokoju kunu zarađenu honorarnim radom. Unatoč tome što su naviknuti na skromnost, potvrđuju nam, svaki im je kraj mjeseca nova avantura krpanja kraja s krajem.

Novac u zemlji, pexels

Vrijeme i novac

Uštedi prosječno 500 kn godišnje, a da si ništa ne uskraćuješ!

Ako si i ti jedan od onih kojima svaki mjesec netko (čitaj: banka) uzme novac za stvari i usluge za koje ni ne znaš da imaš, čitaj dalje – imamo rješenje za uštedu novca! Ako nisi taj jer točno znaš kako sve funkcionira, ali želiš lako uštediti novac, opet čitaj dalje!

Tamna čokolada

Priprema za ispite

Za bolju koncentraciju jedite čokoladu i pijte zeleni čaj

Postoji niz namirnica koje vam mogu pomoći kod bolje koncentracije i pamćenja. Mi vam donosimo one najzanimljivije koje možete konzumirati svaki dan.

Pokloni pexels

Blagdansko darivanje

Kako pronaći savršen poklon, k tome i besplatan?!

Mučiš muku s pronalaskom savršenog poklona za prijatelja, dečka, curu, obitelj, ma... bilo koga?! Znamo, i nama je bilo tako dok nismo shvatili kako pristupiti tomu uistinu kompliciranom procesu, ali ono još važnije, kako te iste poklone dobiti besplatno! Iako se može činiti kao san, znanje što ćeš napokon kupiti prijatelju i činjenica kako će to netko drugi platiti ovaj su put stvarnost!