Klub mladih „KLOOZ“

Ako želite svirati gitaru, volontirati u inozemstvu ili samo igrati društvene igre, posjetite Udrugu „CINAZ“

Klub mladih Klooz

U Udruzi „CINAZ“ čeka vas nekoliko zanimljivih događanja. Pogledajte što su vam pripremili.

Klub mladih KLOOZ narednih dana organizira pregršt događanja. Svakog utorka održavaju se radionice sviranja akustične gitare za početnike i mlade u dobi od 15 do 30 godina koji posjeduju vlastitu gitaru. Voditelj je volonter Goran Vidov. Ciljevi su radionice svladavanje osnovnih glazbenih vještina na gitari, razumijevanje osnovnih glazbenih pojmova, vježbanje sluha, skidanje i učenje novih pjesma, sviranje s trzalicom i prstima. Svi zainteresirani za formiranje nove grupe početnika u sviranju mogu se javiti na udrugacinaz@gmail.com sa svojim osobnim podacima.

Neformalna druženja nastavljaju se u srijedu, 13. travnja, od 18 sati. Na Večeri društvenih igara čekaju vas Pictionary, Scrabble, Uno, Yamb i karte za briškulu. Kao i uvijek, možete donijeti svoje omiljene društvene igre i zaigrati s ostatkom ekipe. Potvrdite svoj dolazak na cinaz.info@gmail.com ili jednostavno navratite na adresu Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača), prostor Udruge CINAZ.

Povodom obilježavanja Europskog dana informiranja mladih, s Volonterskim centrom Zadar 14. travnja u 18 sati organiziraju edukativnu radionicu Međunarodno volontiranje. Sudionike će informirati o mogućnostima sudjelovanja na međunarodnim volonterskim aktivnostima kao što su međunarodni volonterski kampovi i Europska volonterska služba. Otkrit će gdje i kako pronaći aktivnosti i projekte koji se provode u inozemstvu, kako se prijaviti, koja je dokumentacija potrebna, kome se obratiti za sve daljnje upite… Radionicu će voditi Marija Špaleta i Marija Kereš. Predviđeno trajanje aktivnosti je 1 sat i 30 minuta, a prijaviti se možete ovdje do srijede u 17 sati.

Komentari na članak

Vezani članci

CSPS

Najava radionice u organizaciji CSPS-a

Upravljanje karijerom - izazovi i mogućnosti

Centar za savjetovanje i podršku studentima Sveučilišta u Zagrebu (CSPS) organizira radionicu na temu izazova i mogućnosti u upravljanju karijerom.

Besplaten edukacije

Algebra vas potiče

Besplatno usvojite nova znanja iz grafičkog dizajna, programiranja, web-dizajna...

U veljači, osim gradiva za ispitne rokove, naučite i neka nova, korisna znanja. I to besplatno.

Poslovni čovjek

Erasmus+ projekt SILICE

Na VERN'u počinju radionice socijalnog poduzetništva za izraelske i indijske menadžere

Od 13. do 15. studenog održat će se treninzi za menadžere budućih SinnoLab-ova. Polaznici će obrađivati teme poput uloge inkubatora u razvoju inovacija, razlika između društvenog aktivizma i socijalnog poduzetništva.

EUSA volonteri

Europske sveučilišne igre 2014.

Postani volonter na Univerzijadi u Rotterdamu

Prijaviti se mogu samo studenti ili diplomirani studenti koji studiraju na nekom od europskih fakulteta.

Međunarodni dan plesa u ZPC-u

Program

Proslava Međunarodnog dana plesa u ZPC-u predstavama i besplatnim plesnim radionicama

U čast začetniku modernog baleta i jednom od najvećih plesnih reformatora 29. travnja obilježava se Međunarodni dan plesa. ZPC ga ove godine obilježava premijerom, promotivnim cijenama ulaznica i besplatnim plesnim radionicama.