Klub mladih „KLOOZ“

Ako želite svirati gitaru, volontirati u inozemstvu ili samo igrati društvene igre, posjetite Udrugu „CINAZ“

Klub mladih Klooz

U Udruzi „CINAZ“ čeka vas nekoliko zanimljivih događanja. Pogledajte što su vam pripremili.

Klub mladih KLOOZ narednih dana organizira pregršt događanja. Svakog utorka održavaju se radionice sviranja akustične gitare za početnike i mlade u dobi od 15 do 30 godina koji posjeduju vlastitu gitaru. Voditelj je volonter Goran Vidov. Ciljevi su radionice svladavanje osnovnih glazbenih vještina na gitari, razumijevanje osnovnih glazbenih pojmova, vježbanje sluha, skidanje i učenje novih pjesma, sviranje s trzalicom i prstima. Svi zainteresirani za formiranje nove grupe početnika u sviranju mogu se javiti na udrugacinaz@gmail.com sa svojim osobnim podacima.

Neformalna druženja nastavljaju se u srijedu, 13. travnja, od 18 sati. Na Večeri društvenih igara čekaju vas Pictionary, Scrabble, Uno, Yamb i karte za briškulu. Kao i uvijek, možete donijeti svoje omiljene društvene igre i zaigrati s ostatkom ekipe. Potvrdite svoj dolazak na cinaz.info@gmail.com ili jednostavno navratite na adresu Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača), prostor Udruge CINAZ.

Povodom obilježavanja Europskog dana informiranja mladih, s Volonterskim centrom Zadar 14. travnja u 18 sati organiziraju edukativnu radionicu Međunarodno volontiranje. Sudionike će informirati o mogućnostima sudjelovanja na međunarodnim volonterskim aktivnostima kao što su međunarodni volonterski kampovi i Europska volonterska služba. Otkrit će gdje i kako pronaći aktivnosti i projekte koji se provode u inozemstvu, kako se prijaviti, koja je dokumentacija potrebna, kome se obratiti za sve daljnje upite… Radionicu će voditi Marija Špaleta i Marija Kereš. Predviđeno trajanje aktivnosti je 1 sat i 30 minuta, a prijaviti se možete ovdje do srijede u 17 sati.

Komentari na članak

Vezani članci

Svečanost za volontere na FOI-ju

Svečanost za volontere

U ovoj akademskoj godini odrađeno više od 800 volonterskih sati na FOI-ju

Kao i svake godine, Centar za volontiranje i humanitarni rad FOI u sklopu završne svečanosti podijelio je volonterske knjižice i priznanja za volontere. U akademskoj godini 2016./2017. bilo je aktivno 40-ak volontera Centra koji su ostvarili više od 800 volonterskih sati.

razgovor na mobitel

Natječaj Udruge za podršku žrtvama i svjedocima

Traže se volonteri za rad sa žrtvama kaznenih djela i prekršaja

Do 21. listopada zaprimaju se prijave za volontiranje u Nacionalnom pozivnom centru za žrtve kaznenih djela i prekršaja. Volonterski angažman podrazumijeva pružanje emocionalne podrške te pravih i praktičnih informacija, za što će kandidati prethodno biti i obučeni.

Milenijska fotografija košarkaške lopte

Zadar Basketball Tournament

Svijetom putuje milenijska fotografija košarkaške lopte snimljena u Zadru

Zadarska košarkaška lopta 582. je milenijska fotografija Šime Strikomana, a nastala je u sklopu četvrtog izdanja Zadar Basketball Tournamenta.

Škola G. Vrapče

Natječaj za volontere

ISUM traži volontere na projektu „Mali pokretači promjena“

Volonteri će sudjelovati u pripremi i provedbi literarnih radionica „Govor ljubavi“, u prikupljanju i sortiranju pristiglih radova u sklopu natječaja za najbolji rad „Nenasilje, mir i surfanje s osmijehom“ te u izradi priručnika „Surfanje s osmijehom“.

TIM

Studentska udruga TIM

Pokreni se i postani poduzetnik, tri dana uz tri inspirativne priče

Trodnevni projekt studentske udruge Tim nastoji potaknuti mlade na promjene i poduzetničko djelovanje.