LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Solo koncert

Spektakl u Domu sportova: Grše napravio pravu fantaziju!

Grše održao jedan od najvećih solo koncerata u Domu sportova!

Grše održao jedan od najvećih solo koncerata u Domu sportova!

Grše, trenutno najpoznatiji mladi glazbeni izvođač u Hrvatskoj, ove je subote 10. veljače u Domu sportova održao nezaboravni koncert. Naime, solo nastup u Domu sportova pred mnogobrojnom publikom bio je Grši dugo željeni san koji će, isto kao i sva publika koja je bila na koncertu, pamtiti još dugo vremena.
 


VEZANO:  Šoping, party, Porsche i bella Italia: Grše predstavlja novi singl s videospotom snimljenim u Milanu!


 

Odlična atmosfera

 

Prije samog koncerta, okupljenu publiku zabavljao je DJ Gotz sjajnim poznatim domaćim i stranim hitovima koji su oduševili publiku. Nakon odličnog zagrijavanja na pozornicu je došao glavna zijezda večeri - Grše koji je svoj nastup otvorio jednim od svojih najvećih hitova Highlife čime je odmah rasplesao svu publiku. Odmah nakon izvedbe pjesme zahvalio se publici na dolasku i neizmjernoj podršci i pokazao koliko mu cijelo iskustvo znači.
 

Mnogi poznati gosti

 

Pozornica je bila smještena u centru podija, a tijekom cijelog koncerta izvedbe su pratili efekti i lightshow koji su odlično pridonijeli cjelokupnoj atmosferi. Grše je za publiku priredio mnoge goste iznenađenja, a prva gošća koja mu se pridružila na pozornici bila je Miach s kojom je nedavno izbacio novi veliki glazbeni hit Fantazija snimljen u Milanu.

FOTO: Marko Lopac

 

Grše je acapella izvedbom poznate pjesme Za dobra stara vremena na pozornicu pozvao 30 zonu, a zatim su zajedno napravili pravi show.

Izvedba pjesme Mamići koja je nastala u suradnji s Vojkom V, a koja je također izazvala mnogo pažnje u medijima, među publikom napravila je pravo ludilo.

Oduševljenje publike i izvedba nezaboravnih hitova izazvalo je i gostovanje TTM-a i Bore Balboe.

Također, izvedbom zajedničkog novog hita Tokyo drift, Grše i Mimi Mercedez na pozornici su napravili pravi spektakl.

Pred kraj koncerta Grši se na pozornici pridružio i Hiljson Mandela.
 

,,Ovaj čovjek napravio je velike stvari u malo vremena, on će tu najdulje ostati, komentirao je HIljson za svog kolegu."

 

Emotivni trenutak

 

Publika je skakala i pjevala uz najpoznatije hitove Mamma Mia, Badr Hari, SIP i ostale. Međutim, najemotivniji trenutak večeri izazvala je izvedba pjesme Suza koja za mladog pjevača ima veliko značenje, a emotivnim govorom Grše nikog nije ostavio ravnodušnim.

FOTO: Marko Lopac

 

Zvijezda večeri

 

Grše je svoju glazbenu karijeru započeo prije deset godina, a do sada je ostvario mnogobrojne uspjehe što dokazuju i različite nagrade koje je zasluženo osvojio za svoj rad. Ove godine osvojio je Zlatni studio za novo lice na glazbenoj sceni, a prošle godine dvije Cesarice za najbolji hit mjeseca za pjesme Mamma Mia i Led. S obzirom na to, komentirao je što za njega predstavljaju ove nagrade.
 

,,Nagrade su veliki vjetar u leđa i ujedno priznanje za moj rad, pogotovo u situacijama u kojima publika glasa. Svakako je velika čast biti nagrađen tako značajnom nagradom."


Objavom dva nova glazbena hita, pjesme Fantazija s Miach i Tokyo drift s Mimi Mercedez, koja su u kratkom vremenu postigla ogroman uspjeh,komentirao je svoje dojmove i očekivanja.
 

,,Trenutno sve napreduje odlično, ostvarujemo nestvarne brojke u pregledima, a ponekad se stvarno zapitam je li se ovo stvarno događa. Nikad nismo imali ovakve brojke na pjesmama, ovo je zaista rekordno. Publici se jako svidjelo, što je i najbitnije, a ja uživam u svakom trenutku."




Također, Grše je opisao kakav je osjećaj održati solo koncert u Domu sportova što je bio jedan od najvećih ciljeva u njegovoj karijeri.
 

,,Ovo smatram ogromnim uspjehom i presretan sam jer je ovo ispunjenje jednog velikog sna. Ostala je još Arena koja je neki ultimativni cilj, tako da marljivo radimo na njegovom ostvarenju. Međutim ovo je već samo po sebi nestvarno, jer kad se sjetim svog nastupa prije tri godine u Zagrebu u klubu pred 70 ljudi, ovo je već ogromna stepenica prema naprijed."

 

FOTO: MARKO LOPAC