Nagradni natječaj

Dijelimo ukupno 8 ulaznica za ovogodišnji, ujedno posljednji, Pozitivan koncert!

Koncert

Za one koji nisu još kupili svoje ulaznice, a nipošto ne žele propustiti Pozitivac – imamo dobru vijest! U nagradnom natječaju dijelimo 2 x 2 ulaznice za 22. studenog i 2 x 2 ulaznice za 23. studenog.

Ovogodišnje, 15. izdanje vrlo popularnog događaja – Pozitivnog koncerta – održat će se 22. i 23. studenog u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova. Ujedno je to posljednje izdanje jedne od najmasovnijih svirki u čitavoj regiji. 

Publiku će obje večeri zabavljati Dubioza kolektiv, i to s dvama različitim setovima. U petak, uz spomenuti bend, nastupaju Manntra, Mile Kekin sa svojim solomaterijalom i Darko Rundek s Ekipom. U subotu su na repertoaru Atentat, Krankšvester i Tram 11. 

Za one koji nisu još kupili svoje ulaznice, a nipošto ne žele propustiti Pozitivac – imamo dobru vijest! U nagradnom natječaju dijelimo 2 x 2 ulaznice za 22. studenog i 2 x 2 ulaznice za 23. studenog. Sve što je potrebno za sudjelovanje jest ostaviti komentar na objavu ovog članka na službenoj Facebook stranici portala Studentski.hr, koji mora sadržavati oznaku pratnje, željeni datum Pozitivca i obrazloženje zašto se radi o događaju koji se ne propušta. Najkreativnija četiri komentara proglasit će se u utorak, 19. studenog u 16:00, do kad je moguće sudjelovanje. 

Komentari na članak

Vezani članci

Dubioza kolektiv u Domu sportova

Koncert u Domu sportova

Dubioza kolektiv se vraća u Zagreb nakon dugih godina apstinencije

U posljednjih nekoliko mjeseci bend Dubioza kolektiv dao je naslutiti da su novi materijali blizu. Zagrebačka će ih publika uživo moći čuti u studenom ove godine.

Teatar Exit

Nagradni natječaj

Studentski.hr i Teatar Exit nagrađuju vas dvjema ulaznicama za predstavu „Dvoje”

Još se niz predstava igra ovog prosinca u Teatru Exit, a čitateljima portala Studentski.hr dijele se dvije ulaznice za predstavu „Dvoje” koja igra 19. prosinca u 20 sati. Nagradni natječaj traje do utorka, 18. prosinca.

Maškarada, Hollywood Vanity Club

Predah od ispita – fašnik u centru Zagreba

Ispiti su u tijeku, Samobor je daleko, a želja za zabavom, maskiranjem i nagradama je ovdje?

Ove je subote sve u znaku zabave pod maskama, a oni koji pokažu svoju kreativnost u maskiranju i kostimiranju mogu osvojiti i nagrade koje vrijede za subotu, 17. veljače.

Silente u Domu sportova

Koncert u Domu sportova

Veliki povratak Silentea!

Trećim studijskim albumom „Malo magle, malo mjesečine”, koji će promovirati velikim koncertom u Domu sportova, Silente nastavlja svoj izuzetno uspješan put nakon mirovanja koje traje od lipnja 2016. godine.

Zagreb advent spots

Nagradni kviz

Dobitnici blagdanskog kviza „Najbolje oko adventa”

Blagdani su nam pred vratima, a s njima i vrijeme darivanja. Tvoj najdraži portal za tebe je pripremio poklone pod borom. Otkrivamo najoštrije oko našeg kviza, prave poznavatelje zagrebačkog adventa koji osvajaju lijepe nagrade.