LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Novi glazbeni hit

Šoping, party, Porsche i bella Italia: Grše predstavlja novi singl s videospotom snimljenim u Milanu!

Ne propustite predstavljanje novog singla i najveći solo koncert ovog poznatog pjevača!

Ne propustite predstavljanje novog singla i najveći solo koncert ovog poznatog pjevača!

Grgo Šipek, triljski reper i prvi hrvatski glazbenik na vrhu Billboard Croatia Song liste poznat pod umjetničkim imenom Grše,  posljednje se četiri godine smjestio u vodeće ime nove domaće hip-hop generacije.

Singlovima poput Mamba i Sip te nezaobilaznim hitom Mamma Mia ostvaruje milijunske brojke slušanosti i gledanosti videospotova, a redovito zauzima i vodeće pozicije relevantnih glazbenih listi.

 


VEZANO: Saznajte koja svjetski poznata pjevačica nastupa u pulskoj Areni!


 

Najveći solo koncert do sad

 

Ove godine, uoči nastupa 10. veljače u Domu sportova, predstavlja svoj novi singl pod nazivom Fantazija s pratećim videospotom snimljenim u Milanu, a u pjesmi mu se priključila i glazbenica i autorica Miach, s kojom je nedavno ostvario uspješnu suradnju u njenoj pjesmi Led.

Grše s nestrpljenjem očekuje predstavljanje nove pjesme koja će biti energičan uvod u njegov najveći solo koncert do sad, a ovim singlom potvrdio je, uz stare albume Tilurium i Platinum, objavu novog studijskog albuma.
 

,,Prije svega hvala publici na svoj podršci i jedva čekam stati na pozornicu Doma sportova i napraviti najveći
spektakl do sada
," priča Grše.



 

Ulaznice

 

Organizator događaja je yem, a ulaznice su u prodaji po pretprodajnoj cijeni od 12 eura na poveznici, a moguće ih je kupiti na prodajnim mjestima u Zagrebu: Drito Bar, Dirty Old i Rockmark. Ulaznice će biti moguće kupiti i na dan koncerta po cijeni od 15 eura.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by GRŠE (@grse.95)


 

FOTO: PR BTW. AGENCY, ANA CINDRIĆ