Promocija knjige

S novim romanom vraća se na Filozofski fakultet s kojeg je i potekao!

čitanje

Iz prvog naraštaja studenata FFOS-a dolazi Nedžad Ibrahimović, bosanskohercegovački književnik koji će na svojem fakultetu predstaviti novi roman.

U Knjižnici Filozofskog fakulteta u Osijeku ove srijede, 15. siječnja 2020, s početkom u 18 sati održat će se susret s Nedžadom Ibrahimovićem. Tom će prilikom ovaj bosanskohercegovački književnik predstaviti svoj novi roman Kuća Teodore K.

Riječ je o prvom u nizu predstavljanja u okviru programa Naša književnost. Njime se, naime, predstavljaju autori koji su potekli sa studija današnjeg osječkog Filozofskog fakulteta.

– Nedžad Ibrahimović dolazi iz prvoga naraštaja studenata našega Fakulteta, onih koji su studij započeli krajem 70-ih godina 20. stoljeća. Autora će predstaviti sunaraštajni kolega Goran Rem uvodnom riječi Nedžad i Rijekovci! – poručuju s FFOS-a.

Komentari na članak

Vezani članci

Lord Byron

Na današnji dan

Rođen Lord Byron

„Pleasure's a sin, and sometimes sin's a pleasure.“ – Lord Byron

Tratinčice

Recenzija romana

Inspektor Alex Recht u „Tratinčicama“ ponovno rješava najzapetljanije zločine

Može li sukob onih koji pomažu i onih koji se protive kulminirati i dovesti do tragedija, jasno se predočava u napetom krimiću „Tratinčice“ koji je po mnogočemu složeniji od romana „Pepeljuge“.

FFOS

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Filozofski fakultet domaćin je Europske ljetne škole informacijskih znanosti

Na ESSIS-u, koji će se održati od 1. do 6. rujna, sudjeluje 24 studenta iz Italije, Španjolske, Rusije, Turske, Bosne i Hercegovine te Hrvatske. Educirat će se o sljedećim temama: dostignuća u informacijskim znanostima, istraživačka metodologija u informacijskim znanostima, informacijsko pretraživanje i programiranje.

https://68.media.tumblr.com/83d42a9cb1cfb92665867fd9d535be62/tumblr_ojf09tXnP31u3m1i9o1_500.jpg

Događaj udruge iTHEom

Potiče se razvoj književne kritike među studentima filoloških smjerova

Studenti filoloških smjerova Filozofskoga fakulteta u Splitu najavljuju prvo u nizu tematskih druženja za studente svog fakulteta, ali i za druge zainteresirane mlade.

Stari svesci knjiga

Knjige koje su promijenile svijet

„Imao sam u životu samo jednog pravog i iskrenog prijatelja – knjigu”

Jeste li znali da Hrvati prosječno pročitaju tri knjige u jednoj godini? Ili, pak, da je jedna od najutjecajnijih knjiga na svijetu Mein Kampf?