„Kolovoz u okrugu Osage“

Provedite sjajnu večer u Gavelli za samo 20 kuna

Kolovoz u okrugu Osage

Kazalište Gavella pripremilo je posebnu ponudu za sve obožavatelje – ulaznice za izvedbe kultnog „Kolovoza u okrugu Osage“ 24. i 25. veljače možete kupiti po cijeni od 20 kuna.

Ispitni su rokovi pri kraju, a s njima su prošle i obveze te ćemo narednih dana svi malo odahnuti i nagraditi se za uspjehe ostvarene proteklih mjeseci. Vjerujemo da će svi ljubitelji kazališta, stoga, iskoristiti sjajnu Gavellinu ponudu i pojuriti u mali teatar u Frankopanskoj. Naime, svi donositelji posebnog kupona ostvaruju mogućnost kupnje ulaznica za nagrađivani Kolovoz u okrugu Osage po cijeni od samo 20 kuna. Odnosno, potrebno je samo na blagajni izgovoritii riječi – Facebook kupon. Ponuda se odnosi na ulaznice za izvedbe 24. i 25. veljače.

Crna komedija nastala prema tekstu Tracyja Lettsa za koji je dobio Pullitzera i pet nagrada Tony na Gavellinim daskama u režiji Slađane Kilbarda igra već dvije godine Nedavno je doživjela jubilarnu pedesetu izvedbu, a dosad ju je pogledalo preko 17 tisuća gledatelja u matičnom kazalištu i tijekom gostovanja diljem zemlje i izvan nje.

Drama u tri čina prati događaje u obitelji Weston, tipičnoj disfunkcionalnoj obitelji, koja se okuplja zbog nestanka jednog člana i potrage za njim. Kako to obično biva, na površinu isplivaju sve obiteljske tajne i nesređeni odnosi – tko je s kim u vezi, tko se od koga rastaje, tko kome što zamjera, tko puši, tko pije (tablete), tko bi najradije pobjegao daleko od svega toga. Tijekom gotovo trosatne izvedbe ispunjene smijehom, histerijom i neizrecivim emocijama pred publikom se nižu nezaboravni karakteri, okupani neurozama, alkoholom, tabletama, izgubljenošću i željom za bijegom.

U predstavi igraju Anja Šovagović Despot, Zoran Gogić, Bojana Gregorić Vejzović, Janko Rakoš, Anja Đurinović, Antonija Stanišić Šperanda, Nela Kocsis, Jelena Miholjević, Darko Milas, Hrvoje Klobučar, Lukrecija Tudor, Ranko Zidarić i Đorđe Kukuljica, scenografkinja je Valentina Crnković, a kostimografkinja Marita Ćopo.

Predstava je tijekom dvije godine igranja na daskama koje život znače osvojila brojne nagrade, dok je Anja Šovagović Despot za ulogu Violet Weston nagrađena Nagradom hrvatskog glumišta 2015. za najbolju žensku ulogu i brojnim drugim nagradama.

Budući da je broj ulaznica tijekom trajanja posebne ponude ograničen, ako ste nestrpljivi da saznate čime je ova sjajna predstava osvojila srca brojne publike, požurite na blagajnu kazališta po ulaznice ili ih rezervirajte na broj telefona 01 4864 616. Iskoristite sjajnu ponudu, provedite večer s ekipom u kazalištu te se opustite uz smijeh i brojne emocije koje će izazvati briljantni Gavellin ansambl.

Komentari na članak

Vezani članci

AF tulum

Najava tuluma

AF tulum vraća se na Arhitektonski fakultet

Ulaznice će biti isključivo u pretprodaji u sobi 504 na AF-u (plavim stubištem s četvrtoga kata te u hodnik desno) od utorka do petka od 11 do 15 sati.

Motovun Film Festival

Motovunski filmovi u Laubi

Najbolji filmovi 20. Motovun Film Festivala u Zagrebu

Motovun u Zagreb donosi najvažnije ovogodišnje naslove kako s motovunskog, tako i s dječjeg, buzetskog brda.

Junak sa Save glumci

Kazališna predstava stanara studentskog doma

Junak sa Save se vraća na pozornicu nakon uspješne premijere

Predstava je utemeljena na događajima i likovima koji su poznati stanovnicima stundentskog doma na Savi. Od „tajnih" šifri pomoću kojih se preprodaje laka droga i guranja preko reda u menzi pa sve do ozbiljnih problema kao što su otvaranje vina ili pudinga.

Autach & Mor u Klubu

Jesen u Klub.u

Brutaljenje u Klub.u: Autarch & Moř

Nakon što su prije 6 mjeseci dupkom napunili Klub., Autarch&Moř se vraćaju na mjesto zločina.

Let 3 Disco

Ususret Antivalentinovu

Let 3 Disco šalje Zagrepčane u svijet oslobođen konzumerističkih okvira

Ovacije publike dokaz su uspješne misije gurua Antivalentinova 3 – Mrleta, Prlje i Baljka koji su ovim nastupom počeli sa zagrijavanjem za spektakl sljedeće subote u Domu sportova kad će nas u trećoj sezoni zajedno s Edom Maajkom, TBF-om i Demolition Grupom na jedan dan lansirati u svijet oslobođen valentinovskih okvira.