„Kolovoz u okrugu Osage“

Provedite sjajnu večer u Gavelli za samo 20 kuna

Kolovoz u okrugu Osage

Kazalište Gavella pripremilo je posebnu ponudu za sve obožavatelje – ulaznice za izvedbe kultnog „Kolovoza u okrugu Osage“ 24. i 25. veljače možete kupiti po cijeni od 20 kuna.

Ispitni su rokovi pri kraju, a s njima su prošle i obveze te ćemo narednih dana svi malo odahnuti i nagraditi se za uspjehe ostvarene proteklih mjeseci. Vjerujemo da će svi ljubitelji kazališta, stoga, iskoristiti sjajnu Gavellinu ponudu i pojuriti u mali teatar u Frankopanskoj. Naime, svi donositelji posebnog kupona ostvaruju mogućnost kupnje ulaznica za nagrađivani Kolovoz u okrugu Osage po cijeni od samo 20 kuna. Odnosno, potrebno je samo na blagajni izgovoritii riječi – Facebook kupon. Ponuda se odnosi na ulaznice za izvedbe 24. i 25. veljače.

Crna komedija nastala prema tekstu Tracyja Lettsa za koji je dobio Pullitzera i pet nagrada Tony na Gavellinim daskama u režiji Slađane Kilbarda igra već dvije godine Nedavno je doživjela jubilarnu pedesetu izvedbu, a dosad ju je pogledalo preko 17 tisuća gledatelja u matičnom kazalištu i tijekom gostovanja diljem zemlje i izvan nje.

Drama u tri čina prati događaje u obitelji Weston, tipičnoj disfunkcionalnoj obitelji, koja se okuplja zbog nestanka jednog člana i potrage za njim. Kako to obično biva, na površinu isplivaju sve obiteljske tajne i nesređeni odnosi – tko je s kim u vezi, tko se od koga rastaje, tko kome što zamjera, tko puši, tko pije (tablete), tko bi najradije pobjegao daleko od svega toga. Tijekom gotovo trosatne izvedbe ispunjene smijehom, histerijom i neizrecivim emocijama pred publikom se nižu nezaboravni karakteri, okupani neurozama, alkoholom, tabletama, izgubljenošću i željom za bijegom.

U predstavi igraju Anja Šovagović Despot, Zoran Gogić, Bojana Gregorić Vejzović, Janko Rakoš, Anja Đurinović, Antonija Stanišić Šperanda, Nela Kocsis, Jelena Miholjević, Darko Milas, Hrvoje Klobučar, Lukrecija Tudor, Ranko Zidarić i Đorđe Kukuljica, scenografkinja je Valentina Crnković, a kostimografkinja Marita Ćopo.

Predstava je tijekom dvije godine igranja na daskama koje život znače osvojila brojne nagrade, dok je Anja Šovagović Despot za ulogu Violet Weston nagrađena Nagradom hrvatskog glumišta 2015. za najbolju žensku ulogu i brojnim drugim nagradama.

Budući da je broj ulaznica tijekom trajanja posebne ponude ograničen, ako ste nestrpljivi da saznate čime je ova sjajna predstava osvojila srca brojne publike, požurite na blagajnu kazališta po ulaznice ili ih rezervirajte na broj telefona 01 4864 616. Iskoristite sjajnu ponudu, provedite večer s ekipom u kazalištu te se opustite uz smijeh i brojne emocije koje će izazvati briljantni Gavellin ansambl.

Komentari na članak

Vezani članci

Predstava "Srce veće od ruku" 1

Kazališne izvedbe

U Gavelli igraju predstave u spomen na žrtve Vukovara, Škabrnje i Saborskog

„Tesla Anonimus", „Srce veće od ruku", po povoljnim cijenama ulaznica, te „Moj slučaj", potpuno besplatno, prikazat će se na Gavellinoj pozornici ove subote.

srce

„Rock fešta”

I Demolition Group u borbi protiv ljubavi na Antivalentinovu

Energičan spoj elektronskih i akustičnih ritmova na novo izdanje Antivalentinova donijet će Goran Šalamon, Aleš Suša, Petar Stojanović, braća Tomi i Ivan Gregel i Matjaž Pegam.

Predstava "Stela, poplava"

Nagradni natječaj

Dijelimo ulaznice za predstavu „Stela, poplava”

„Stela, poplava” obiteljska je drama koja igra u sklopu Gavella i Europlakat Faira, a za koju u nagradnom natječaju dijelimo 2x2 ulaznice.

Emotikoni

Nagradni natječaj

Rečenica sastavljena od riječi i emotikona vodi vas besplatno na Brucošijadu FER-a!

Studentski.hr i KSET raspisali su nagradni natječaj u kojem dijele 2x2 ulaznice za Brucošijadu FER-a. Nagrađuju se najkreativniji sudionici.

Marija Crnobori

„In memoriam”

HNK se oprašta od Marije Crnobori

“Glumac je čarobnjak koji od pisanih riječi stvara žive ljude”, riječi su Marije Crnobori, velike glumice koja nas je napustila 21. listopada.