Za maturante i studente

Prijavi se na CeKaPe-ovu besplatnu radionicu kratke priče

Izvor: Pixabay

Maturant si ili student i voliš zapisane misli na papiru? Donosimo ti informacije gdje možeš usavršiti svoje umijeće pisanja.

Centar za kreativno pisanje u suradnji s Gradom Rijekom pokrenuo je radionicu kratke priče. Radionica je besplatna, a dobrodošli su svi studenti i maturanti. Održavat će se srijedom od 20 sati u CeKaPe-u.

Također, Centar za kreativno pisanje Rijeka provodi dvije proljetne semestralne radionice pisanja (radionica kratke priče i stripa) koje će voditi multimedijalni umjetnik i književnik Enver Krivac.

Ukoliko želiš sudjelovati u radionici, prijaviti se možeš ispunivši prijavni obrazac ili javljanjem na e-mail adresu info@cekape.com.

Centar za kreativno pisanje (CeKaPe) svoje djelovanje započeo je prije 11 godina radionicom dramskog pisanja te prerastao u centar koji provodi edukaciju na području kreativnog pisanja u trinaest različitih radionica. Radionica pisanja u Rijeci pokrenuta je 2014. godine

 

Komentari na članak

Vezani članci

naslovna

Završena 17. Mala škola ljudskih prava

Predavanja i radionice o ograničenju slobode govora zainteresirali brojne studente

ELSA Zagreb organizirala je 17. Malu školu ljudskih prava otvorenu za sve studente. Održana su višesatna predavanja i radionice koje su vodili stručnjaci, teoretičari i praktičari iz različitih znanstvenih disciplina koje se bave ljudskim pravima.

Menza na Cvjetnom

Upitnik Domskog odbora SD „Cvjetno naselje”

Izrazite (ne)zadovoljstvo prehranom u menzi

Ispunite Upitnik o zadovoljstvu prehranom u menzi SD „Cvjetno naselje” i izrazite svoje (ne)zadovoljstvo trenutnom ponudom obroka.

https://pixabay.com/en/doctor-medical-medicine-health-563428/

Međunarodno natjecanje

PMKS: 32 studenta Medicine i Farmacije u borbi za glavnu nagradu u iznosu od 3000 kuna

Budući da je primarna zdravstvena zaštita temelj zdravlja pacijenta, u fokusu je međunarodnog natjecanja studenata Medicine i Farmacije čija je suradnja na tom području itekako važna. Uz rješavanje zadataka čija će se uspješnost novčano nagraditi, događaj obuhvaća edukativne, humanitarne i turističke sadržaje.

PRpitch

„PRičom do uspjeha”

PRpitch uskoro u Zagrebu; u sklopu konferencije najbolja studentska PR-kampanja nagrađuje se s 2000 kn

Studenti odnosa s javnošću i srodnih studija u sklopu PRpitcha otkrivaju kako njihova generacija komunicira i kako se s njom treba komunicirati. Osmisli i prezentiraj PR-kampanju za brend ili tvrtku i osvoji 2000 kn!

Sokrat

Besplatna metodička obuka za praktikante

Plaćena praksa za studente stranih jezika u školi stranih jezika Sokrat

Studentima stranih jezika Sokrat omogućava plaćenu praksu u trajanju do 3 semestra i idealan je za studente koji su upravo započeli diplomski studij.