LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Start-Up udruga

Započeo Istrian Tourism Competition (ITC)

Od 15. svibnja do 30. lipnja 2014. u Puli se održava Istrian Tourism Competition (ITC) na kojem će mlade osobe imati priliku rješavati teme, odnosno case-ove, iz područja turizma.

Od 15. svibnja do 30. lipnja 2014. u Puli se održava Istrian Tourism Competition (ITC) na kojem će mlade osobe imati priliku rješavati teme, odnosno case-ove, iz područja turizma.

START UP udruga za poticanje poduzetništva i zapošljavanja mladih ljudi raspisala je natječaj za sudjelovanje u projektu Istrian Tourism Competition (ITC). Projekt Istrian Tourism Competition (ITC) održava se u Puli od 15. svibnja do 30. lipnja 2014. godine.

Mlade će osobe imaju priliku rješavati teme odnosno case-ove iz područja turizma. U projektu sudjeluju Uniline d.o.o., Valamar d.d., HBOR, Istarska županija, TZ Istarske županije, TZ Pula, IRTA, Općina Bale, TZ Bale, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, FET „Dr. Mijo Mirković“, Studentski centar Pula, Stancija Meneghetti d.o.o., Histria Aromatica d.o.o., OMH, UHPA, UPUHH.

U sklopu projekta studenti i mlade osobe imat će priliku prezentirati svoje ideje i rješavati teme odnosno case-ove iz područja turizma. Osim samog natjecanja, predviđeno je i održavanje nekoliko predavanja eminentnih predavača te posjeta poduzećima/institucijama iz područja turizma u cilju stjecanja novih znanja i vještina te poboljšanja kvalitete radova natjecatelja. 

U natjecanju mogu sudjelovati studenti viših godina studija (druga i  treća godina preddiplomskog studija te prva i druga godina diplomskog studija) i mlade osobe do 30 godina s VŠS i VSS. Natječaj za sudionike objavljen je na web stranicama udruge, a rok za prijavu je 30.05.2014.

Za dodatne informacije šaljite upite na e-mail: istriantourismcompetition@gmail.com te pratite web stranice START-UP udruge i Facebook stranicu Istrian Tourism Competition.

FOTO: ITC