Klub Zona

Ususret mjesecu ljubavi održava se radionica pisanja romantične drame

Ljubav na moru

Nova radionica pisanja kratkih priča u Klubu Zona održava se ovog četvrtka u 17:30 sati. Događaj će voditi Romana Jadrijević.

Nastavlja se u studenom započet ciklus radionica pisanja drabblea – kratkih priča od 100 riječi. Tema u siječnju, ususret mjesecu ljubavi romantična je drama.

Radionica će se održati u četvrtak, 26. siječnja u Klubu Zona. Sudjelovanje je besplatno, no potrebna je rezervacija mjesta putem prijavnice dostupne na poveznici.

Događaj se održava svaki četvrti četvrtak u mjesecu u 17:30, a svaki mjesec obrađuje se drugi žanr. Voditeljica je Romana Jadrijević, diplomirana knjižničarka s iskustvom vođenja sličnih radionica na konvencijama fantastike, igre i znanstvene fantastike FantaSTikon.

Komentari na članak

Vezani članci

Posljednji Književni klub

Književni klub u Klubu Zona

Bliži se matura, srednjoškolci u travnju pripremaju "Posljednje Stipančiće" i "Stranca"

– Druženja Književnog kluba u Klubu Zona započela su u listopadu 2015. te je do sada sudjelovalo više od tri stotine srednjoškolaca. U travanjskom druženju razgovarat ćemo o dva naslova. – ističe Irena Delonga Nešić.

Izvor: Pinterest

Istraživanje o pamćenju

Kako treba voditi bilješke – rukom ili na laptopu?

Tipkate li bilješke s predavanja na laptopu ili tabletu? Možda ćete se predomisliti nakon što pročitate što se dokazalo u jednom američkom istraživanju!

Par

Predavanje u Klubu Zona

Istraživanje pokazalo je li kohabitacija zamjena za brak

– Razumijevanje kohabitacije od posebnog je značaja u novije vrijeme kada postaje sve popularniji način života. – objašnjava Zvonimir Parać.

Graffiti – street art radionica

Street art

Besplatni savjeti za izradu grafita

– Sudionici će dobiti priliku kreativnost izraziti sa sprejevima u rukama, a prije toga učit će o povijesti grafita i street arta. Uz savjete, razrađivat će ideje i prebacivati ih na papir, izrađivati šablone i osmišljavati konkretne umjetničke intervencije u prostoru. – najavljuje Ivan Svaguša.

Lego kockice

Predstavljanje u Klubu Zona

Popularni „Legići“ mogu biti hobi za odrasle

Deni Jelinčić u Klubu Zona zainteresirane upoznaje s naprednim tehnikama gradnje Lego kreacija.