Klub Zona

Ususret mjesecu ljubavi održava se radionica pisanja romantične drame

Ljubav na moru

Nova radionica pisanja kratkih priča u Klubu Zona održava se ovog četvrtka u 17:30 sati. Događaj će voditi Romana Jadrijević.

Nastavlja se u studenom započet ciklus radionica pisanja drabblea – kratkih priča od 100 riječi. Tema u siječnju, ususret mjesecu ljubavi romantična je drama.

Radionica će se održati u četvrtak, 26. siječnja u Klubu Zona. Sudjelovanje je besplatno, no potrebna je rezervacija mjesta putem prijavnice dostupne na poveznici.

Događaj se održava svaki četvrti četvrtak u mjesecu u 17:30, a svaki mjesec obrađuje se drugi žanr. Voditeljica je Romana Jadrijević, diplomirana knjižničarka s iskustvom vođenja sličnih radionica na konvencijama fantastike, igre i znanstvene fantastike FantaSTikon.

Komentari na članak

Vezani članci

Kvizanje u Zoni!

Natjecanje u Klubu Zona

U Splitu se prvi put igra Svjetsko kvizaško prvenstvo

– Prvenstvo se već 15 godina igra u svijetu te četvrti put u Hrvatskoj. Osim u Splitu, igrat će se i u Zagrebu, a ove godine još i u Požegi, Rijeci i Zadru. – napominje Stipe Mustapić

Fotografija Jurice Galića Juke

Putopisna tribina

Svjetski putnik u Klubu Zona donosi priče iz 70 proputovanih država

– Na jedinstvenom predavanju, uz listanje luksuzno opremljene fotomonografije, putovat ćemo od mističnog Uskršnjeg otoka do Černobila, od najsmrtonosnije pustinje svijeta Atacame do jedne od najvećih špilja svijeta Hang En. – najavljuje Juka.

Horor

Predavanje u Klubu Zona

Erik Lončar uranja u horor film – tvornicu jeze, strave i užasa

– Čudovišta, serijske ubojice, duhovi, vampiri, mučenja i velike količine krvi glavni su elementi ovih legendarnih filmova. – objašnjava predavač.

Crtanje stripa u Klubu Zona

Analiza vlastitih kreativnih mogućnosti

Klub Zona poziva crtače da u 24 sata izrade 24 stranice stripa

Ove subote nas u Klubu Zona očekuje spoj društvenih igara i 24-satno crtanje stripa. Otvorene su prijave za crtače koji žele pobijediti san i umor.

Kako izgledaju klubovi jutro poslije

Izložba fotografija

Ako se pitate kako izgledaju klubovi jutro poslije zabave, posjetite Klub Zona

Portal Klubskascena.hr otvara neobičnu izložbu fotografija koje prikazuju hrvatskih zimskih i ljetnih plesnih podija netom nakon što ih napuste posljednji plesači i ostave još samo pokoji trag upravo završene „rave“ avanture.