Udruga CINAZ

Tribina o kulturnom fenomenu „Novog vala"

Tribina o kulturnom fenomenu Novog vala

„Novi val" bio je i još je jedan od najjačih kulturnih valova na našim prostorima koji je ostavio najviše traga u umjetnosti (glazba, strip, arhitektura, primijenjena umjetnost).

Udruga CINAZ organizira tribinu Novi val i filozofija, koja će se održati u utorak 22. ožujka 2016. u 18:00 u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar.

Novi val bio je i još je jedan od najjačih kulturnih valova na našim prostorima, koji je ostavio najviše traga u umjetnosti (glazba, strip, arhitektura, primijenjena umjetnost).

Na tribini će se raspravljati o kulturnom fenomenu Novog vala uz gostovanje autora knjige Novi Val i filozofija te samih aktera Novog vala koji će s prisutnima podijeliti svoja vlastita iskustva (Bruno Ćurko i Nenad Vertovšek). Očekuje vas i glazbeno iznenađenje, stoga ne propustite ovu tribinu!

Ova se aktivnost provodi u sklopu programa Klub mladih KLOOZ Udruge CINAZ uz potporu Ministarstva socijalne politike i mladih RH.

Komentari na članak

Vezani članci

Space festival

Kula Lotršćak

„Space festival” traje još četiri dana; ne propustite super glazbu u starom dijelu Zagreba

Cilj festivala je predstaviti zagrebačkoj publici nepoznate i poznate umjetnike koji će se na par sati smjestiti na prvi kat Kule i predstaviti svoj nekomercijalni, indie tip glazbe te istaknuti autorsku vrijednost.

6. Barcelona, Španjolska

Klub mladih „KLOOZ”

Besplatan kratak tečaj španjolskog jezika

Od ponedjeljka, 11. lipnja, jednom će se tjedno održavati tečaj španjolskog jezika namijenjen osobama bez ikakva predznanja.

Pisanje projekta

Razmjena mladih

Besplatna radionica pisanja „Erasmus plus“ projekata

Darko Čop svoje će dugogodišnje iskustvo u apliciranju i provedbi „Erasmus plus“ projekata podijeliti sa zainteresiranima ovoga utorka u prostorijama Studentskog kluba Božo Lerotić.

Joga

Klub mladih KLOOZ

Udruga CINAZ poziva mlade na spajanje pokreta i daha na radionici joge

Udruga CINAZ u sklopu programa Klub mladih KLOOZ, u suradnji s Društvom športske rekreacije Vitalnost, priprema radionicu joge. Održat će se 8. listopada u 9.30 sati u Kapetanskom parku.

CELEBRATION GENERATION1

Mega proslava u Gjuri 2

Šum na umu – „Celebration generation”

U subotu pravac u Gjuro – Šum na umu priprema mega proslavu.