Pomoć učenicima srednjih škola

Okušajte se u poduci učenika slabijeg imovinskog statusa i steknite vrijedno iskustvo

Knjiga, učenje

Gradska knjižnica Zadar organizira besplatnu poduku učenicima slabijeg imovinskog stanja, a za pomoć moli studente i profesore dobrovoljce.

Ako živite u Zadru i nakon diplomiranja se vidite kao učitelji i nastavnici u školama, a strahujete zbog manjka iskustva i treme koja vas uhvati pri držanju predavanja, ovo je prilika za vas. Gradska knjižnica Zadar organizira besplatnu poduku za učenike slabijeg imovinskog statusa te poziva sve studente, kao i zaposlene, nezaposlene i umirovljene profesore da se priključe.  Rad s učenicima bi se odvijao u prostoru Središnje knjižnice te u Ogranku Arbanasi.

Program je prvenstveno usmjeren na pomoć djeci iz obitelji slabijeg imovinskog statusa, a prednost imaju učenici s negativnim ocjenama u tekućoj školskoj godini. Prijave učenika su počele 2. listopada i traju sve dok se ne popuni kvota od 25 učenika. Ako želite steći vrijedno iskustvo, a ujedno i pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija, nemojte oklijevati i prijavite se. To možete učiniti putem online formulara na stranici zadarske Gradske knjižnice.

 

Komentari na članak

Vezani članci

https://hr.wikipedia.org/wiki/Sveu%C4%8Dili%C5%A1te_u_Zadru#/media/Datoteka:Zadar_Sveuciliste.jpg

Međunarodno gostovanje

Na Odjelu za sociologiju u Zadru održavaju se radionica i predavanje o nacionalizmu i organiziranom nasilju

Sveučilište u Zadru poziva kolege na radionicu profesora Siniše Maleševića o problemu nacionalizma u suvremenom svijetu. Nakon radionice održat će se i predavanje o organiziranom nasilju, a namijenjeno je i široj javnosti.

Humanitarni koncert Bozicno srce

Humanitarni koncert za zadarske obitelji

„Božićno srce“ u Zadru

 U Zadru se 20. prosinca održava humanitarni koncert pod nazivom „Božićno srce“ u Maraschino baru s početkom u 23 sata. Na koncertu će nastupiti klapa Babalubam. 

DASKA Zadar 2017

Klub studenata informacijskih znanosti Ex libris

Ovogodišnja InfoDASKA okupila domaće i strane studente u Zadru

Ovo je prva DASKA koja bi mogla s pravom nositi naziv međunarodne studentske konferencije zahvaljujući izlagačima sa Studija Informacijskih znanosti u Mostaru kao i Erasmus studentici iz Njemačke Elisabeth Levine, koji su održali izlaganja.

Cure u okviru; foto: Luka Dubroja

Novo uredništvo portala

Nova glavna urednica portala Studentski.hr: „Cilj mi je da mladi prepoznaju svoj put prema profesionalnom razvoju“

Redakciju Studentskog.hr od ove akademske godine vodit će Ana Marasović, nova glavna urednica portala i voditeljica tima za odnose s javnošću.

https://pixabay.com/en/reichstag-building-reichstag-berlin-2838571/

Praksa za mlade ljude

Produljen rok prijave za stipendije Njemačkog parlamenta

Stipendije za program koji traje ukupno pet mjeseci dodjeljuju se mladim hrvatskim državljanima, a stipendisti u radu sa zastupnicima Bundestaga dobivaju uvid u politički, gospodarski i kulturni život u Saveznoj Republici Njemačkoj.