Pomoć učenicima srednjih škola

Okušajte se u poduci učenika slabijeg imovinskog statusa i steknite vrijedno iskustvo

Knjiga, učenje

Gradska knjižnica Zadar organizira besplatnu poduku učenicima slabijeg imovinskog stanja, a za pomoć moli studente i profesore dobrovoljce.

Ako živite u Zadru i nakon diplomiranja se vidite kao učitelji i nastavnici u školama, a strahujete zbog manjka iskustva i treme koja vas uhvati pri držanju predavanja, ovo je prilika za vas. Gradska knjižnica Zadar organizira besplatnu poduku za učenike slabijeg imovinskog statusa te poziva sve studente, kao i zaposlene, nezaposlene i umirovljene profesore da se priključe.  Rad s učenicima bi se odvijao u prostoru Središnje knjižnice te u Ogranku Arbanasi.

Program je prvenstveno usmjeren na pomoć djeci iz obitelji slabijeg imovinskog statusa, a prednost imaju učenici s negativnim ocjenama u tekućoj školskoj godini. Prijave učenika su počele 2. listopada i traju sve dok se ne popuni kvota od 25 učenika. Ako želite steći vrijedno iskustvo, a ujedno i pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija, nemojte oklijevati i prijavite se. To možete učiniti putem online formulara na stranici zadarske Gradske knjižnice.

 

Komentari na članak

Vezani članci

U Zadru obilježen Globalan tjedan poduzetništva

Studentska udruga „Turisticus"

U Zadru obilježen Globalni tjedan poduzetništva

Povodom obilježavanja Globalnog tjedna poduzetništva studenti udruge Turisticus Odjela za Turizam i komunikacijske znanosti na Sveučilištu u Zadru organizirali su nastupna edukativna predavanja Rade Bobanovića te Tie me-a i Issa Artsa.

Start Up udruga - postani dio tima

Prijavi se i stekni vrijedna znanja i iskustva!

Start-Up udruga prima nove članove i volontere

Start-Up udruga raspisala je natječaj za uključivanje studenata u kreiranje i provedbu projekata, a svi zainteresirani mogu se prijaviti slanjem životopisa najkasnije do 5. listopada!                               

Klub mladih KLOOZ 2016

Aktivnosti za mlade u Zadru

Putovanja, učenje i igre obilježit će jesen u KLOOZ-u

U četvrtak će se održati prezentacija „online" servisa SALTO-YOUTH, prigodnog za članove udruga mladih. U petak vas očekuje zabavna večer s društvenim igrama.

Logo Kluba Zadarskih Studenata

Učlanite se u Klub zadarskih studenata

Brucošijada zadarskih studenata

Svi oni koji žele postati članom Kluba ili obnoviti članstvo za ovu godinu, pozvani su u četvrtak, 24. listopada, na druženje u prostorijama Kluba s početkom u 19 sati, a osim u četvrtak, učlaniti se možete i u petak prije brucošijade.

Feng shui - Info zona

Klub mladih KLOOZ

Besplatno predavanje o vještini Feng Shui

Posjetitelji Multimedijalne dvorane u Gradske knjižnice Zadar će kroz predavanje biti upoznati s osnovnim pojmovima Feng shuija.