Pomoć učenicima srednjih škola

Okušajte se u poduci učenika slabijeg imovinskog statusa i steknite vrijedno iskustvo

Knjiga, učenje

Gradska knjižnica Zadar organizira besplatnu poduku učenicima slabijeg imovinskog stanja, a za pomoć moli studente i profesore dobrovoljce.

Ako živite u Zadru i nakon diplomiranja se vidite kao učitelji i nastavnici u školama, a strahujete zbog manjka iskustva i treme koja vas uhvati pri držanju predavanja, ovo je prilika za vas. Gradska knjižnica Zadar organizira besplatnu poduku za učenike slabijeg imovinskog statusa te poziva sve studente, kao i zaposlene, nezaposlene i umirovljene profesore da se priključe.  Rad s učenicima bi se odvijao u prostoru Središnje knjižnice te u Ogranku Arbanasi.

Program je prvenstveno usmjeren na pomoć djeci iz obitelji slabijeg imovinskog statusa, a prednost imaju učenici s negativnim ocjenama u tekućoj školskoj godini. Prijave učenika su počele 2. listopada i traju sve dok se ne popuni kvota od 25 učenika. Ako želite steći vrijedno iskustvo, a ujedno i pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija, nemojte oklijevati i prijavite se. To možete učiniti putem online formulara na stranici zadarske Gradske knjižnice.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Humanitarna akcija

„Sreća drugih je i u tvojim rukama“, poručuju zadarski studenti s Odjela za turizam i komunikacijske znanosti

Humanitarna studentska akcija za pučku kuhinju

Studenti treće godine Odjela za turizam i komunikacijske znanosti pokrenuli su humanitarnu akciju čiji je cilj prikupiti potrepštine za pučku kuhinju „Sv. Vinko Paulski“ u Zadru

TB

Prednosti volontiranja u Udruzi

10 razloga za priključivanje SIK-u

Nekadašnja lektorica, a trenutna zamjenica glavne urednice portala Studentski.hr donosi ti 10 razloga zašto se priključiti upravo ekipi Studentskog informativnog kutka.

Večer poezije u Zadru

Promocija afirmiranih i neafirmiranih pjesnika

Večer poezije u Zadru

Glavni cilj bio je potaknuti ljude na pisanje, druženje i čitanje.

Uživanje

Nekoliko važnih napomena!

Što valja znati o Erasmus studiranju ili praksi?

Ako ste dovoljno hrabri i smatrate da je ovo odlična ideja, potražite svog koordinatora za Erasmus programe na fakultetu i upustite se u avanturu života. Tako ćete i osobno provjeriti radi li se o lovačkim pričama ili istinitim događajima.

Jasna Ožanić

Književna udruga Ludens

Predavanje „Svijetla i mračna strana antifašističke tradicije u suvremenoj Rusiji“ u sklopu Ruskih dana

Dođite i saznajte sve o svijetloj i mračnoj strani antifašističke tradicije u suvremenoj Rusiji!