Mlade snage

Okuplja se volonterski tim mladih snaga zainteresiranih za položaj mladih u Splitu

Volonterski tim "Mlade snage"

Do kraja rujna zaprimaju se prijave srednjoškolaca zainteresiranih za realizaciju različitih volonterskih zadataka te sudjelovanje u diskusijama o potencijalu razvoja Doma mladih i različitim edukacijama.

Info zona do kraja rujna okuplja volonterski tim pod nazivom Mlade snage. Mogu mu se pridružiti svi srednjoškolci zainteresirani za raspravu o položaju mladih u Splitu te osmišljavanje i provedbu konkretnih volonterskih aktivnosti koje će taj položaj unaprijediti. 

– Mlade snage uz kontinuiranu mentorsku podršku tijekom godine radit će na realizaciji različitih volonterskih zadataka među kojima će biti osmišljavanje i realizacija obilježavanja zadnjeg dana školske godine, a sudjelovat će i u diskusijama o potencijalima razvoja Doma mladih te u različitim edukacijama usmjerenim osnaživanju za aktivno sudjelovanje u društvu. Dio aktivnosti Info zona realizirat će u suradnji s Platformom Doma mladih. – objašnjava Anđela Prnjak, buduća voditeljica volonterskog tima.

Prijave se zaprimaju na poveznici

Komentari na članak

Vezani članci

Krka

Novi programi kreativnog volontiranja

Istražite veličanstvene prirodne ljepote volontiranjem u Parkovima prirode diljem Hrvatske

Krka, Mljet, Papuk, Velebit, Plitvička jezera samo su neki od predivnih parkova koji kriju neizmjerne ljepote Lijepe Naše. Osim što ih možete turistički istražiti, od sada imate priliku koja se ne propušta – prijaviti se na jedan od programa volontiranja u svakom od postojećih parkova.

Profesionalna orijentacija srednjoškolaca

Projekt SIK-a „Informiranje – pravo mladih”

Održana profesionalna orijentacija srednjoškolaca

Srednjoškolci su na simulaciji profesionalne orijentacije ispunjavali različite upitnike te imali priliku saznati koje je zanimanje najbliže njihovim interesima.

Dan D/poziv za volontere

Međunarodni festival dizajna

Volontirajte za Dan D

Ovogodišnje izdanje Dana D održat će se od 10. do 12. lipnja. Ako želite produktivno iskoristiti svoje slobodno vrijeme, prijavite se za volontiranje do 3. lipnja.

ESN Buddy System naslovna

Olakšavanje boravka na Erasmusu

Prijavi se za „buddyja” – lokalca koji zna sve tajne najjednostavnijeg boravka na razmjeni

Želiš pomoći internacionalnim studentima za vrijeme boravka u Splitu, upoznavati nove ljude iz cijeloga svijeta i pritom se zabaviti i steći jedinstveno iskustvo? Upoznaj se s Buddy sustavom! Prijave traju do 12. kolovoza 2019.

Film

Kinematografija

Karlovac postaje svjetska meka srednjoškolskog filmskog stvaralaštva

Na ovogodišnji natječaj za Filmsku reviju mladeži i Four River Film Festival pristiglo je rekordnih 1013 filmova. Njih čak 850 stiže iz 50 zemalja diljem svijeta.