Novosti iz ZET-a

Od Zagreba do Velike Gorice možete putovati novim ZET-ovim polusatnim kartama

Tramvaj iznutra II

U Velikoj Gorici će se od 1. ožujka moći kupiti ZET-ova polusatna karta od četiri kune. Na taj način cijelo velikogoričko područje postaje jedna zona u kojoj se građani mogu voziti po najjeftinijoj cijeni.

Nakon Zagreba, od 1. ožujka Velika Gorica je drugi grad u kojem se mogu kupiti ZET-ove karte od četiri kune. Ovim se pruža mogućnost da cijelo velikogoričko područje postane jedna zona u kojoj će se građani voziti autobusom po najjeftinijoj cijeni.

Dražen Barišić, gradonačelnik Velike Gorice, ističe da je to rezultat dugotrajnog rada i pregovora s gradom Zagrebom. Iako je većina ljudi zadovoljna, neki smatraju da se radi o još jednom predizbornom triku uoči lokalnih izbora.

– Sve ono što je dobro za naše građane, dakle, da što prije dođu, da kvalitetno dođu, da dođu sigurno i da dođu jeftinije – to nije nikakav populizam. Mi služimo građanima i neka građanima bude dobro i nikom drugom – izjavio je gradonačelnik Velike Gorice, Dražen Barišić za Vijesti.rtl.

Komentari na članak

Vezani članci

Naslovnica

Javni gradski prijevoz

ZET vraća novac kupcima karata po starim cijenama!

Novac će biti vraćen i putnicima s unaprijed kupljenim godišnjim kartama, adekvatno broju mjeseci, odnosno valjanosti karata u razdoblju od primjene novog cjenika.

Veterinarski fakultet

Cjelodnevna manifestacija

Zavirite u unutrašnjost Veterinarskog fakulteta na otvorenim vratima te nastavite na Noć knjiga

Program Dana otvorenih vrata započet će organiziranim obilaskom zavoda, klinika i studentskih prostora Veterinarskoga fakulteta, tijekom kojega će se posjetiteljima demonstrirati rad s malim životinjama.

Tramvaj iznutra I

Novosti u ZET-u

S veljačom stižu i polusatne karte od četiri kune za vožnju ZET-om

Od 1. veljače za pola sata vožnje ZET-ovim tramvajem ili autobusom platit ćete samo četiri kune.

Katedrala (pogled sa Strossa)

Josip Maslov

Poremećeni teatar

Sjeo sam na bicikl i maksimalno se usredotočio. Pred očima sam imao jasan cilj. Zumirao sam ga pogledom i odredio koordinate. Upravo sam se spremao krenuti u juriš kad je između mene i moje nepokretne mete prošla zdepasta brineta.

travelling

Predavanja Dijane Habjan

Otkrijte kako putovati uz minimalne troškove

Ako vas zanima kako možete ovo ljeto isplanirati svoje putovanje, otiđite na predavanje u Knjižnicu Dugave po nekoliko savjeta.