Novosti iz ZET-a

Od Zagreba do Velike Gorice možete putovati novim ZET-ovim polusatnim kartama

Tramvaj iznutra II

U Velikoj Gorici će se od 1. ožujka moći kupiti ZET-ova polusatna karta od četiri kune. Na taj način cijelo velikogoričko područje postaje jedna zona u kojoj se građani mogu voziti po najjeftinijoj cijeni.

Nakon Zagreba, od 1. ožujka Velika Gorica je drugi grad u kojem se mogu kupiti ZET-ove karte od četiri kune. Ovim se pruža mogućnost da cijelo velikogoričko područje postane jedna zona u kojoj će se građani voziti autobusom po najjeftinijoj cijeni.

Dražen Barišić, gradonačelnik Velike Gorice, ističe da je to rezultat dugotrajnog rada i pregovora s gradom Zagrebom. Iako je većina ljudi zadovoljna, neki smatraju da se radi o još jednom predizbornom triku uoči lokalnih izbora.

– Sve ono što je dobro za naše građane, dakle, da što prije dođu, da kvalitetno dođu, da dođu sigurno i da dođu jeftinije – to nije nikakav populizam. Mi služimo građanima i neka građanima bude dobro i nikom drugom – izjavio je gradonačelnik Velike Gorice, Dražen Barišić za Vijesti.rtl.

Komentari na članak

Vezani članci

EUSA natječaj za volontiranje

Europske sveučilišne igre

Natječaj za stručno osposobljavanje na Europskim sveučilišnim igrama

Na natječaju za stručno osposobljavanje, koji je objavila EUSA, ostala su još tri mjesta.

naslovna

Konferencija za studente i mlade

College2Business konferencija nastavlja svoju turneju u Zagrebu

Za studente koji svoju budućnost vide u Hrvatskoj pokrenuta je College2Business konferencija koja je do sada obišla Split, Rijeku i Zadar, a sada dolazi i u Zagreb. Studenti i mladi u kombinaciji inspirativnih govora, predavanja i panela imat će priliku čuti životna iskustva poduzetnika koji su uspjeli u Hrvatskoj.

Prosvjed

Studenti se pokrenuli

Prosvjed u znak borbe za studentski standard

Studentski standard iz godine u godinu pada. Vlasti svakodnevno udaraju na najslabiju, a ujedno i najznačajniju kariku u društvu, studente!

Le Dîner en Blanc 2014 San Diego

Le Dîner en Blanc u Zagrebu

Osigurajte svoje mjesto na najelegantnijem pikniku na svijetu

Le Dîner en Blanc održat će se 20. svibnja u Zagrebu. Prijave su u tijeku, a samo će odabrani dobiti pozivnicu za tajno druženje na prvoj zagrebačkoj večeri u bijelom.

Plakat Interlibera

Obogatite svoj život i ispunite police vašeg doma

38. Interliber - Međunarodni sajam knjiga i učila

Ako vam nedostaje dobrih knjige uz koje se želite (za)grijati ove jeseni i zime, Interliber je ponovno ovdje da vam omogući duhovnu toplinu unutar vašeg doma i uma.