Novosti iz ZET-a

Od Zagreba do Velike Gorice možete putovati novim ZET-ovim polusatnim kartama

Tramvaj iznutra II

U Velikoj Gorici će se od 1. ožujka moći kupiti ZET-ova polusatna karta od četiri kune. Na taj način cijelo velikogoričko područje postaje jedna zona u kojoj se građani mogu voziti po najjeftinijoj cijeni.

Nakon Zagreba, od 1. ožujka Velika Gorica je drugi grad u kojem se mogu kupiti ZET-ove karte od četiri kune. Ovim se pruža mogućnost da cijelo velikogoričko područje postane jedna zona u kojoj će se građani voziti autobusom po najjeftinijoj cijeni.

Dražen Barišić, gradonačelnik Velike Gorice, ističe da je to rezultat dugotrajnog rada i pregovora s gradom Zagrebom. Iako je većina ljudi zadovoljna, neki smatraju da se radi o još jednom predizbornom triku uoči lokalnih izbora.

– Sve ono što je dobro za naše građane, dakle, da što prije dođu, da kvalitetno dođu, da dođu sigurno i da dođu jeftinije – to nije nikakav populizam. Mi služimo građanima i neka građanima bude dobro i nikom drugom – izjavio je gradonačelnik Velike Gorice, Dražen Barišić za Vijesti.rtl.

Komentari na članak

Vezani članci

Brkovi2

Brkovi se probili do najvažnijih koncertnih prostora našeg podneblja

Nastup zagrebačke punk rock wellness mašine u Beogradu

Iako je počela s malim klubovima, zagrebačka grupa Brkovi se probila do velikih sportskih dvorana. Nakon rasprodanog koncerta u Domu sportova, u travnju će nastupiti u Tvornici kulture i beogradskoj Hali sportova.

Izdvojeno

ZmaJurjevo – legenda će oživjeti u centru grada Zagreba

Zakoračite u svijet zmajeva i vitezova u parku Ribnjak

Posjetitelji će moći prošetati selom u srednjovjekovnom stilu, okrijepiti se pivom u taverni, sudjelovati u streličarskom turniru, potezanju užeta i igrama poput bacanja potkove i skakanja u vreći.

Trg bana Josipa Jelačića perspektiva

Projekt davanja državnih stanova u najam

U Zagrebu od jeseni dostupni državni stanovi za 980 kuna

Isti projekt već je zaživio u Osijeku, a u budućnosti bi mogao i u Splitu. Provodi se u suradnji s Agencijom za pravni promet i posredovanje nekretninama (APN).

Ekipa Resistance

Esport natjecanje

Umjesto finala Lige prvaka, odlični mečevi na CS:GO LAN-u u Zagrebu

Na izuzetno zanimljivoj LAN završnici lige CSadria Championship powered by Hangar 18 održanoj 3. lipnja u H18 Gaming Areni, srpska ekipa Resistance osvojila je prvo mjesto i nagrade u vrijednosti od 2000 €.

FSK

Festival svjetske književnosti 2017.

Najveća europska imena posjećuju knjiške moljce u Zagrebu i Splitu

Festival svjetske književnosti održava se od 3. do 9. rujna u Zagrebu i Splitu. Ove je godine u središtu Festivala njemačka književnosti, a gosti su svjetski poznati autori. Ulaz na sve programe je besplatan.