Novosti iz ZET-a

Od Zagreba do Velike Gorice možete putovati novim ZET-ovim polusatnim kartama

Tramvaj iznutra II

U Velikoj Gorici će se od 1. ožujka moći kupiti ZET-ova polusatna karta od četiri kune. Na taj način cijelo velikogoričko područje postaje jedna zona u kojoj se građani mogu voziti po najjeftinijoj cijeni.

Nakon Zagreba, od 1. ožujka Velika Gorica je drugi grad u kojem se mogu kupiti ZET-ove karte od četiri kune. Ovim se pruža mogućnost da cijelo velikogoričko područje postane jedna zona u kojoj će se građani voziti autobusom po najjeftinijoj cijeni.

Dražen Barišić, gradonačelnik Velike Gorice, ističe da je to rezultat dugotrajnog rada i pregovora s gradom Zagrebom. Iako je većina ljudi zadovoljna, neki smatraju da se radi o još jednom predizbornom triku uoči lokalnih izbora.

– Sve ono što je dobro za naše građane, dakle, da što prije dođu, da kvalitetno dođu, da dođu sigurno i da dođu jeftinije – to nije nikakav populizam. Mi služimo građanima i neka građanima bude dobro i nikom drugom – izjavio je gradonačelnik Velike Gorice, Dražen Barišić za Vijesti.rtl.

Komentari na članak

Vezani članci

Masovno ljubljenje na Trgu

Povodom Valentinova

Masovno ljubljenje na glavnom zagrebačkom trgu

Povodom Valentinova organizira se masovno ljubljenje na glavnom zagrebačkom trgu. Svi zaljubljeni su u nedjelju 14. veljače, u 20h, pozvani da pokažu svoju ljubav na prvom ovakvom događaju u Hrvatskoj.

Šalata – bazeni

Udruga ZAMISLI

Besplatan ulaz na bazene povodom Međunarodnog dana mladih

Udruga ZAMISLI kroz Regionalni info-centar za mlade Zagreb obilježava Međunarodni dan mladih raznim besplatnim aktivnostima na Šalati.

Trg bana Josipa Jelačića perspektiva

Rezultati istraživanja Eurobarometra

Zagrepčani među najzadovoljnijim europskim građanima

Prema istraživanju, koje svake tri godine provodi Eurobarometar, stanovnici Zagreba među najzadovoljnijim su stanovnicima europskih gradova. Također, Zagreb je prvi na listi percepcije uspješnosti integracije stranaca u društvo.

Svemir

Najveća enigma u vašoj blizini

Otkrijte tajne beskonačnog prostranstva – svemira

Znanstveno-popularna manifestacija po devet put u Tehničkom muzeju u Zagrebu.

Smjehotres na Opatovini

Svjetski dan smijeha

Simultanim smijehom pošaljite pozitivnu energiju u svemir

Dosta vam je crnih vijesti i negativnosti? Pridružite se komičarima Studija Smijeha na "Smjehotresu"!