Poticanje stvaralačkog izražavanja

Na Sajmu kreativaca čekaju vas jedinstveni i originalni ručno izrađeni pokloni

Sajam kreativaca

Ponuda na sajmu oduševit će vas, a time podržavate i domaće kreativce i male obrtnike.

Nakon četiri godine ponovno se otvaraju vrata kluba Boogaloo, gdje će se održati Sajam kreativaca. Budući da organizatori itekako imaju sluha za tešku situaciju u kojoj se svi nalazimo, možete očekivati i vrlo popularne cijene već od 10 kn.

Na sajmu ćete moći vidjeti ukrase od tkanine, stakla, polimerne gline, žice, keramike i drveta, razne ukrase i dekorativne predmete, rukom rađene šalove, kape, rukavice, unikatne čestitke, unikatne torbe što iz novih, što iz recikliranih materijala, razne ukrase obrađene salvetnom i shabby chick tehnikom, unikatni nakit raznih umjetnika i još mnogo toga izrađenog marljivim rukama naših umjetnika, obrtnika, hobista i kreativaca.

Udruga Kloto ovim sajmovima želi podržati inicijativu pružanja podrške kupovanjem od malih proizvođača, obrtnika, kreativnih udruga i hobista, koja se proširila po svijetu. Kako je zbog krize u cijelom svijetu, a pogotovo u Hrvatskoj, mnogo ljudi ostalo bez posla, mnogi su hobi pretvorili u svoj primarni izvor prihoda.

– Kao udruga koja okuplja kreativce i stvaraoce, naravno da smo se odlučili podržati tu inicijativu da se u ovo teško vrijeme na ovaj način podrže mali kreativni poduzetnici i hobisti koji su se usprkos krizi otisnuli u nesigurne poduzetničke vode te ljubav i strast prema svom hobiju pretvorili u svoj novi posao. – poručuju iz Udruge Kloto.

Svi predmeti koji će se moći vidjeti i kupiti na ovim sajmovima su jedinstveni i originalni, rukom izrađeni pokloni koji nose najveću vrijednost. U svaku stvarčicu uloženo je puno truda i pažljivog rada te njezina prava vrijednost često premašuje onu istaknutu cijenu. Uz umjetnike iz udruge Kloto, na sajmu će sudjelovati i drugi umjetnici, kreativci i udruge koje se bave kreativnim radom i poticanjem kreativnog i stvaralačkog izražavanja.

Sajam možete posjetiti 22. listopada od 11 do 19 sati, ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

Komentari na članak

Vezani članci

naslovna veganski recepti

Slatki i slani obroci

Čarobne veganske poslastice za Noć vještica

Uz recepte koje vam donosimo pripremite "Vegan Bloody Cups," tortice od bundeve, "Halloween" medenjake i prigodnu pizzu.

Matea pearls

Studenti kreativci – Predstavljamo Mateu Glasnović

„Nema mi većeg zadovoljstva nego sresti cure koje nose moj nakit“

Matea Glasnović studentica je četvrte godine Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Njen hobi i, kako sama kaže, ljubav koja je zapisana u krvnim zrncima, izrada je nakita. S obzirom da dolazi iz zlatarske obitelji, presretna je što je nastavila bogatu obiteljsku tradiciju, a njena najveća sreća je susresti djevojke koje kombiniraju njene naušnice za dnevne, ali i večernje kombinacije.

Vizionar 2016

Predavanje u organizaciji eStudenta

Saznaj kako dizajnirati plakat koji je SH&T

Iskusni dvojac Šesnić&Turković svojim zanimljivim izlaganjem motivirat će vas da se počnete baviti osmišljavanjem i izradom plakata bilo koje vrste. Bez obzira na to bavite li se dizajnom ili ste samo zaljubljenik, predavanje je otvoreno za sve zainteresirane studente.

Njezina ideja kraja večeri

Dan zaljubljenih iz snova

Pet posebnih valentinovskih darova za zaljubljene studente

Iako ga neki smatraju najobičnijim danom i još jednim komercijaliziranim običajem, Valentinovo nas ipak čini posebno romantičnima u veljači. Ove godine učinite ga posebnijim nego ikad i iznenadite svoju bolju polovicu urnebesnim poklonom.

Stilizirano „S“

Česta pojava u školskim klupama

VIDEO: Skrivena značenja stiliziranog „S” na rubovima bilježnica učenika i studenata

Što se krije iza simbola „S” koji svi rado crtaju, a nitko mu ne zna pravo podrijetlo i značenje?