Treće izdanje konferencije

LEAP Summit: Kako zaraditi prvi milijun tijekom studiranja?

LEAP Summit 2018. 1

Donosimo vam čitav niz dobrih razloga da nipošto ne propustite novo izdanje LEAP Summita. Prijave se zaprimaju do 1. ožujka.

Treći po redu LEAP Summit održat će se od 15. do 17. ožujka na Zagrebačkom velesajmu u Kongresnom centru na čak 5 pozornica. Okupit će više od 70 vrhunskih predavača te posjetitelje iz 30 zemalja svijeta. Sudjelovanje na konferenciji ove je godine besplatno, stoga nemojte čekati. Pročitajte inspirativne priče nekih od ovogodišnjih predavača i prijavite se za sudjelovanje na internetskoj stranici. Prijave su otvorene do 1. ožujka.

Od džeparca za fakultet do prvog milijuna

Tijekom studentskih dana Vasily Kichigin koristio je freelance platformu Fiverr kako bi zaradio dodatan džeparac. Volio je društvene mreže, posebice Instagram. Vjerovao je kako znanje o društvenim mrežama može pomoći kompanijama u njihovu razvoju. Hrabri Rus svoj je nezavisni posao u kratkom vremenu pretvorio u stalan posao zbog kojeg je nakon nekoliko godina zaposlio dodatne ljude. Danas ima više od 7500 odrađenih poslova, a u portfelju mu se nalazi više od tisuću kompanija.

Nizozemac Ben Woldring prvi milijun zaradio u srednjoj školi

Poduzetnik Ben Woldring svoj je prvi milijun zaradio u srednjoj školi. Nizozemac danas ima 33 godine i nekoliko uspješnih poduzeća iza sebe. Godine 2003. osvojio je Ernst & Young's nagradu za poduzetnika godine, a tri godine kasnije Business Week proglasio ga je najboljim europskim poduzetnikom mlađim od 25 godina. Trenutno ima devet internetskih stranica za usporedbu cijena i sprema nove projekte.

Slaven Steković bavi se inovacijama produljenja života!

Slaven Steković mladi je poduzetnik koji živi u Austriji. Njegovo poduzeće bavi se inovacijama produljenja ljudskog života. Vjeruje kako će ljudi u budućnosti dulje živjeti, a sa svojim impresivnim inovacijama mijenja cijelu medicinsku industriju.

Spomenute uspješne mlade osobe podijelit će znanja i iskustva sa sudionicima LEAP Summita, a to će učiniti i brojni uspješni hrvatski poduzetnici poput Ivana Mrvoša i Alberta Gajšaka.

Foto: LEAP Summit

LEAP Summit središte multidisciplinarnih tema

Fokus konferencije multidisciplinarne su teme vezane uz IT, digitalno poslovanje i digitalni marketing, poduzetništvo, inspiraciju te moderne trendove i tehnologije. Tijekom tri dana konferencije predavanja će održati i brojni hrvatski te međunarodni predavači među kojima se ističu Kamran Elahain, suosnivač Global Catalyst Partnersa, Emil Tedeschi, direktor Atlantic grupe, Bella Funck, direktorica Hyper Islanda, Alejtin Berisha, osnivač mreže poslovnih anđela na Kosovu, kao i Pascal Condamine, startup evangelist za crowdfunding platformu Indiegogo.

Poslovni networking i FLEAP out party

Uz bogat program na konferenciji za mlade održat će se i networking – predstavljanja poslodavaca i poslova koje nude te B2B poslovni networking s poduzetnicima, kao i natjecanje startupova The Battle of Titans. Zadnja večer rezervirana je za internacionalni FLEAP out party i DJ-e: Vanillaz, Kosta Radman i Joe2Shine.

LEAP Summit konferencija organizira se uz generalno pokroviteljstvo Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj. Više informacija o istoj te o svim ostalim predavačima možete pronaći na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kao i na službenoj internetskoj stranici.

Komentari na članak

Vezani članci

TEDxMaksimirWomen

Momentum tema

Novi TEDxMaksimir posvećen ženama današnjeg vremena

Osim nadahnuća i ideja koje će proširiti sami govornici, posjetitelje u Zagrebu očekuje i live prijenos prvog dijela globalne TEDWomen konferencije iz Montereya.

https://pixabay.com/photos/banknote-bill-business-buy-cash-15985/

Financijska podrška

Stipendije u mjesečnom iznosu od 1500 kn studentima prirodnih, tehničkih i biomedicinskih znanosti

Raspisan je natječaj za dodjelu stipendija studentima s prebivalištem u Vukovarsko-srijemskoj, Osječko-baranjskoj, Brodsko-posavskoj, Požeško-slavonskoj i Virovitičko-podravskoj županiji. Rok za prijavu je 19. lipnja.

Bologna stipendije

Stipendije u Italiji

Studirajte u Bologni uz potporu od 11 tisuća eura

Bolognsko Sveučilište nudi stipendije hrvatskim studentima koji su se spremni podvrgnuti testiranju sposobnosti i vještina kandidata.

Erste Fragmenti

Natječaj za mlade umjetnike

Prijavite svoje radove na projekt "Erste fragmenti"

Za autora najboljeg rada predviđena je i dodatna novčana nagrada u iznosu od 10 000 kuna, a dobiva i priliku za samostalno izlaganje tijekom 2017. godine. Osim odabira najboljeg rada po izboru stručnog žirija, dodjeljuje se i posebna nagrada publike u iznosu od 3 000 kuna.

Kasnonoćno učenje

„Korak u život”

Stipendiranje nove generacije studenata bez roditeljske skrbi

U Hrvatskoj godišnje više od 200 djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi završava srednju školu, ali nema mogućnosti za buduće fakultetsko obrazovanje. Stoga Rotary klub Zagreb Kaptol kroz akciju „Korak u život” stipendira novu generaciju.