LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Digitalna pismenost

Digitalne vještine za svakodnevni posao: besplatna online radionica

Radionica u trajanju od tri mjeseca omogućuje polaznicima stjecanje vrijednih digitalnih vještina.

Radionica u trajanju od tri mjeseca omogućuje polaznicima stjecanje vrijednih digitalnih vještina.

Riga TechGirls, latvijska organizacija za obrazovanje i promicanje žena u tehnološkom sektoru, poziva nevladine organizacije iz Hrvatske i zemalja jugoistočne Europe da se prijave na njezinu besplatnu online radionicu u trajanju od tri mjeseca na kojoj mogu steći digitalne vještine potrebne u svakodnevnom poslu, prenosi Hina.

Program DigitalABC provodit će se na engleskom jeziku od 18. rujna do 6. prosinca 2023. godine, od ponedjeljka do srijede od 17.30 i do 19.30. Na njoj će zaposlenici i volonteri nevladinih organizacija (NGO) stjecati digitalna znanja kojima mogu rad svojih organizacija učiniti efikasnijim.
 

Voljeli bismo imati što više polaznika iz Hrvatske i zemalja jugoistočne Europe pa pozivamo sve zainteresirane da se prijave. - rekao je voditelj projekta Pauls Silinš za Hinu.


Samo 56 posto europske populacije posjeduje digitalne vještine, a zaposlenici nevladinih organizacija obično nemaju obrazovanje iz specifičnih digitalnih vještina. Upravo im te vještine mogu pomoći u svakodnevnom poslu.

Prijaviti se mogu svi, bez obzira na spol i mjesto prebivališta, do 18. rujna na internetskoj stranici Digitalabc.org.
FOTO: STUDENTSKI.HR VIA CANVA, ILUSTRACIJA