LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Bogat glazbeni i sportski program

Objavljen program za Radićeve dane, nastupa Maja Šuput, ali i gost iznenađenja

U subotu je organizirana zabava na dvije pozornice, a uz Maju Šuput stiže i gost iznenađenja – za kojeg se mnogi nadaju da je...

U subotu je organizirana zabava na dvije pozornice, a uz Maju Šuput stiže i gost iznenađenja – za kojeg se mnogi nadaju da je...

Studentski odbor Sava poziva sve studente iz Hrvatske na sad već tradicionalne Radićeve dane, koji se ove godine održavaju od 23. do 25. svibnja.  Kao i svake godine uz sportski, organiziran je i glazbeni program. Najveće je ime ove godine Maja Šuput, koja će studente zabavljati u petak od 23 sata, dok je u subotu organizirana zabava na dvije pozornice, a stiže i gost iznenađenja – za kojeg se mnogi nadaju da je Grše.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by u toku sa savom (@utokusasavom)

 

„Ovi Radićevi dani ne bi bili isti da nema igri zavičajnih udruga studenata i cijelog glazbenog programa koji daju simpatičnu, razbibrižnu i prepoznatljivu notu cijelom ovom događaju.” – napisali su iz Odbora na svom Facebook profilu.


Ostatak programa stiže uskoro, a Radićevim danima mogu se pridružiti svi studenti iz Hrvatske uz predočenje iksice na glavnom ulazu. 
FOTO: FACEBOOK SCREENSHOT, STUDENTSKI ODBOR SAVA