Prigodni sadržaj na pokladni utorak

Backo Mini Express poklanja besplatno razgledavanje maskiranim posjetiteljima

Najveća maketa željeznice jugoistočne Europe

U vremenu karnevala, maškaranja, zabave i radosti, Backo Mini Express želi biti dio zabave koju svi posjetitelji, odvaže li se na posjet pod maskama, mogu iskusiti sasvim besplatno.

Backo Mini Express, najveća maketa željeznice jugoistočne Europe postavljena u Gundulićevoj ulici br. 4, na pokladni utorak, 28. veljače 2017., svim maskiranim posjetiteljima – malim i velikim ljubiteljima željeznice, poklanja besplatan posjet i razgledavanje sadržaja.

FOTO: Backo Mini Express

U vremenu karnevala, maškaranja, zabave i radosti, Backo Mini Express želi biti dio zabave koju svi posjetitelji, odvaže li se na posjet pod maskama, mogu iskusiti sasvim besplatno. Ujedno svi djelatnici makete bit će na pokladni utorak također maskirani, kako bi uveličali karnevalske sadržaje na Backo Mini Expressu.

– Od početaka ove godine radimo svakog dana od 10 do 18 sati, kako radnim danima tako i vikendima. U želji kako bismo razveselili naše najmlađe posjetitelje, uvijek imamo neke prigodne sadržaje i zabavu na našoj maketi. Ovog pokladnog utorka to će biti besplatan ulaz za sve, koji nas posjete pod maskom – dakle, dovoljno je da nam dođu kauboji, indijanci, klaunovi, princeze… a na nama je da ih počastimo besplatnim razgledavanjem naših sadržaja – najavio je Antun Urbić Backo, idejni začetnik i vlasnik najveće makete željeznice jugoistočne Europe.

Jedan od zagrebačkih najtraženijih turističkih sadržaja na više od 100 četvornih metara unutarnjeg izlagačkog prostora sadržava obilje maketarskih minijatura uronjenih u svijet željeznice u malom. Tu je sljemenska skijaška staza sa snijegom, skijašima, borderima, pratećim službama koje rade na održavanju staze, ali i ono što Sljemenu već dugo nedostaje – žičara. Uz veliko skijalište, na maketi je postavljena i replika klizališta na Tomislavovu trgu, glavni zagrebački kolodvor s putnicima, vlakovima, tramvajima i automobilima kao preslika zagrebačke stvarnosti u umanjenom zagrebačkom svijetu.

Skijalište na Sljemenu, FOTO: Backo Mini Express

Svi posjetitelji, napose maskirani kojima je osiguran besplatan ulazak na pokladni utorak, mogu i sami voziti vlakove i njima upravljati na posebnoj maketi.

Komentari na članak

Vezani članci

Bilježnica, knjiga, olovka

Sudjelovanje je besplatno

Za zadarske studente priprema se radionica Kako izbjeći učenje u zadnji tren?

Radionica će se održati 7. svibnja 2019. u Studentskom klubu „Božo Lerotić“.

GPP Osijek

Gradski prijevoz putnika Osijek

Osijek prvi u Hrvatskoj uvodi besplatan wi-fi u javni gradski prijevoz!

GPP Osijek će, zajedno sa svojim klijentima-oglašivačima, omogućiti putnicima (pri)gradskih autobusnih i tramvajskih linija besplatan pristup internetu.

https://www.facebook.com/unisportst/photos/a.1561325440749424/2314490675432893/?type=3&theater

Sveučilište u Splitu

UniSport ST organizira besplatnu školu sportskog penjanja

UniSport ST organizira besplatnu školu sportskog penjanja, koja će se održati 29. travnja u SPK Marulianus. Možete se prijaviti do 26. travnja.

New York City

New York dobiva besplatan internet

Super brzi i besplatni Wi-Fi u New Yorku

Na postavljenim uređajima korisnici će moći napuniti USB uređaje, pretraživati mrežne stranice na ekranu osjetljivom na dodir te obavljati besplatne pozive.

Najbolje aplikacije i stranice za učenje stranih jezika

Cjeloživotno obrazovanje

Besplatan tečaj kineskog na Ekonomskom fakultetu

Izvorni će govornici održati 70 školskih sati predavanja za sve zainteresirane za upoznavanje s kineskim jezikom i kulturom. Novi semestar započinje 15. listopada.