LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Prigodni sadržaj na pokladni utorak

Backo Mini Express poklanja besplatno razgledavanje maskiranim posjetiteljima

U vremenu karnevala, maškaranja, zabave i radosti, Backo Mini Express želi biti dio zabave koju svi posjetitelji, odvaže li se na posjet pod maskama, mogu iskusiti sasvim besplatno.

U vremenu karnevala, maškaranja, zabave i radosti, Backo Mini Express želi biti dio zabave koju svi posjetitelji, odvaže li se na posjet pod maskama, mogu iskusiti sasvim besplatno.

Backo Mini Express, najveća maketa željeznice jugoistočne Europe postavljena u Gundulićevoj ulici br. 4, na pokladni utorak, 28. veljače 2017., svim maskiranim posjetiteljima – malim i velikim ljubiteljima željeznice, poklanja besplatan posjet i razgledavanje sadržaja.

FOTO: Backo Mini Express

U vremenu karnevala, maškaranja, zabave i radosti, Backo Mini Express želi biti dio zabave koju svi posjetitelji, odvaže li se na posjet pod maskama, mogu iskusiti sasvim besplatno. Ujedno svi djelatnici makete bit će na pokladni utorak također maskirani, kako bi uveličali karnevalske sadržaje na Backo Mini Expressu.

– Od početaka ove godine radimo svakog dana od 10 do 18 sati, kako radnim danima tako i vikendima. U želji kako bismo razveselili naše najmlađe posjetitelje, uvijek imamo neke prigodne sadržaje i zabavu na našoj maketi. Ovog pokladnog utorka to će biti besplatan ulaz za sve, koji nas posjete pod maskom – dakle, dovoljno je da nam dođu kauboji, indijanci, klaunovi, princeze… a na nama je da ih počastimo besplatnim razgledavanjem naših sadržaja – najavio je Antun Urbić Backo, idejni začetnik i vlasnik najveće makete željeznice jugoistočne Europe.

Jedan od zagrebačkih najtraženijih turističkih sadržaja na više od 100 četvornih metara unutarnjeg izlagačkog prostora sadržava obilje maketarskih minijatura uronjenih u svijet željeznice u malom. Tu je sljemenska skijaška staza sa snijegom, skijašima, borderima, pratećim službama koje rade na održavanju staze, ali i ono što Sljemenu već dugo nedostaje – žičara. Uz veliko skijalište, na maketi je postavljena i replika klizališta na Tomislavovu trgu, glavni zagrebački kolodvor s putnicima, vlakovima, tramvajima i automobilima kao preslika zagrebačke stvarnosti u umanjenom zagrebačkom svijetu.

Skijalište na Sljemenu, FOTO: Backo Mini Express

Svi posjetitelji, napose maskirani kojima je osiguran besplatan ulazak na pokladni utorak, mogu i sami voziti vlakove i njima upravljati na posebnoj maketi.

FOTO: BACKO MINI EXPRESS