Studentski centar Zagreb

Završeni radovi u brzoj menzi; sada radi po uobičajenom radnom vremenu

Brza linija u SC-u

Express je bio zatvoren od početka srpnja zbog radova i drugih tehničkih razloga, a od 9. rujna ponovno radi od ponedjeljka do subote.

Na stranicama Studentskog centra Zagreb objavljena je vijest o radu restorana Express na Savskoj cesti 25. Ponovno je otvoren za studente 9. rujna.

Takozvana brza menza nastavlja s radom od ponedjeljka do petka od 9:00 do 21:00 te subotom od 9:00 do 17:30. Njena se ponuda sastoji od jela s roštilja, pizza i drugih prehrambenih proizvoda.

Podsjetimo, Express je bio zatvoren od početka srpnja zbog radova i drugih tehničkih razloga te se nije otvorio do 2. rujna, do kad su drugi SC-ovi restorani završili s ljetnom pauzom.

Komentari na članak

Vezani članci

Petrinja

Studentski centar u Sisku

Svečano otvorenje studentskog restorana u Petrinji

Studenti odsjeka u Petrinji Učiteljskog fakulteta u Zagrebu dobit će studentski restoran.

Francuski paviljon

Pregled tjednih zbivanja u SCZG-u

Kultura promjene u Studentskom centru obećava zanimljive događaje

Od glazbe i predstava do škole stranih jezika i izložbi.

Autorska fotografija / Tonči Gabelić

Dežurne menze

Doznajte kako rade studentski restorani ovoga Uskrsa

Za sve studente koji tijekom uskršnjih blagdana ne putuju doma, pronašli smo podatke o radnom vremenu studentskih restorana u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku.

SCZG izvana

Zatišje pred štrajk

Sve će zagrebačke menze raditi, ali s polovicom radnika

Problem predstavlja činjenica da je, prema riječima Biserke Sertić, otprilike polovica radnika Studentskog centra Sveučilišta u Zagrebu u sindikatu i sutra neće raditi, tako da je upitno mogu li studentske menze normalno raditi s polovicom radnika.

MZOS logo

Konferencija Nacionalnog povjerenstva za kontrolu prehrane studenata

Reforma subvencionirane prehrane u menzama otvorila mnoga vrata za unaprjeđenje studentskog standarda

Uložena su značajna sredstva u opremanje novih studentskih restorana te ulazak novih restorana u sustav subvencionirane prehrane kako bi se omogućila bolja dostupnost subvencionirane prehrane što većem broju studenata.