Studentski centar Zagreb

Završeni radovi u brzoj menzi; sada radi po uobičajenom radnom vremenu

Brza linija u SC-u

Express je bio zatvoren od početka srpnja zbog radova i drugih tehničkih razloga, a od 9. rujna ponovno radi od ponedjeljka do subote.

Na stranicama Studentskog centra Zagreb objavljena je vijest o radu restorana Express na Savskoj cesti 25. Ponovno je otvoren za studente 9. rujna.

Takozvana brza menza nastavlja s radom od ponedjeljka do petka od 9:00 do 21:00 te subotom od 9:00 do 17:30. Njena se ponuda sastoji od jela s roštilja, pizza i drugih prehrambenih proizvoda.

Podsjetimo, Express je bio zatvoren od početka srpnja zbog radova i drugih tehničkih razloga te se nije otvorio do 2. rujna, do kad su drugi SC-ovi restorani završili s ljetnom pauzom.

Komentari na članak

Vezani članci

Otvorenje SC menze na Veleučilištu Baltazar

Od ove jeseni na ručak s iksicom i na Baltazaru

Veleučilište Baltazar u Zaprešiću otvara vrata svoje menze!

Osim studentske menze u kojoj će studenti moći pojesti topli obrok po subvencioniranim cijenama, u Zaprešiću je otvoren i ured SC-a u kojem će studenti moći riješiti sve vezano za studentske ugovore i slične poslove koje su dosad obavljali u Zagrebu.

Završen SCool Fest 2018. 2

Koncerti u Studentskom centru

„SCool Fest” 2018: Dvije večeri potpune euforije, 9000 posjetitelja i nikad bogatiji lineup

Dino Dvornik Tribute band, Zabranjeno pušenje, Alen Vitasović, Kuzma & Shaka Zulu, Dječaci, Brkovi, Krešo Bengalka, Nipplepeople, DJ Popov i DJ Sasha Barthezz priredili su genijalan provod za čak 9000 mladih koji nisu zaobišli Studentski centar ovaj vikend.

Splitski rektorat

Sveučilište u Splitu

Grad Solin dobiva studentsku zonu

Prihvaćena je inicijativa solinskog gradonačelnika vezana uz izgradnju Studentskog centra u Solinu.

Što zapravo plaćam? (SD Cvjetno naselje)

Jača nezadovoljstvo zbog poskupljenja domova

FOTO: Je li ovo početak masovnog studentskog prosvjeda?

– Dobro djelo učinjeno narodu ne može bez ploda, a zlodjelo bez kazne. – stoji na prozoru SD Ante Starčević. Najavljuju li studenti glasni, masovni prosvjed zbog poskupljenja domova?

Filmska kamera

Crno-bijeli svijet na filmski način

Radionica crno-bijelog filma u Studentskom centru

U sklopu radionice polaznici će učiti o osnovama tehnike animacije s Bolex kamerom te istraživati mogućnosti filmske kemije u kreiranju specijalnih efekata na filmu.