Sveučilište u Osijeku

Svjetski dan voda donosi novčane nagrade za najbolje pisane studentske radove i fotografije

Voda, slikaq

8. međunarodna konferencija Voda za sve održat će se u Osijeku 21. i 22. ožujka, a na njoj će se predstaviti najbolji radovi pristigli na natječaje za studentski rad i fotografiju. Njihove se prijave zaprimaju do 5. ožujka.

Povodom Svjetskog dana vode Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku sudjeluje u Međunarodnoj konferenciji Voda za sve. Ove će godine Konferencija osmu godinu zaredom okupiti znanstvenike i stručnjake koji se bave zaštitom vode. U obilježavanje se mogu uključiti i osječki studenti prijavom na natječaj svojeg rada ili fotografije.

Natječaj za najbolji studentski rad odnosi se na znanstvene, umjetničke i stručne studentske radove, nastale u sklopu fakulteta, što uključuje i seminarske, završne i diplomske radove. Tema radova treba biti problematika vode, a opseg najmanje 15 kartica. Rad može biti napisan individualno ili u grupi od najviše tri studenata. Nagrađuju se prva tri mjesta pa će tako student s najboljim radom osvojiti novčanu nagradu od 1000 kn, dok za drugo mjesto nagrada iznosi 300 kn, a za treće 200 kn. Informacije vezane uz slanje radova dostupne su na internetskoj stranici.

Tema Natječaja za najbolju studentsku fotografiju također je voda, a pojedinac može prijaviti najviše tri fotografije. Nagrada za prvo mjesto iznosi 500 kn, za drugo 300 kn, a za treće 200 kn. Više o prijavi nalazi se na mrežnoj poveznici.

Prijave traju do 5. ožujka, a objava rezultata očekuje se oko 13. ožujka. Radovi će se predstaviti na spomenutoj konferenciji koja će se održati u Osijeku 21. i 22. ožujka 2019. na Građevinskom i arhitektonskom fakultetu Osijek.

 

Komentari na članak

Vezani članci

Fotografija Zemlje iz svemira

Na današnji dan

Snimljena najslavnija fotografija Zemlje iz svemira

Iako je snimljena 1972. godine, fotografija The Blue Marble još je uvijek najtraženija u arhivu NASA-e.

kava, mamurluk

Lucija Adžić

Koliko zapravo vrijedi studentski rad: Više ili manje od jedne kave

Skrolanje po stranicama studentskih centara i FB grupama s ponudom poslova svakom studentu izazove makar blaže želučane tegobe.

FOI Varaždin - junior pobjednici OS Hackathona 2015

Osijek Software City Hackathon

Studenti FOI-a postigli velik uspjeh na OSC Hackathonu!

Radi se o natjecanju OSC Hackathon na kojem je sudjelovalo čak dvanaest predstavnika Fakulteta organizacije i informatike u tri tima. Naši su studenti osvojili prvo mjesto u kategoriji juniora i drugo mjesto u kategoriji seniora.

FUL KULTURNO

Natječaj Brend kulture

FUL KULTURNO nagrađuje ful kulturni projekt s 10 000 kn

Niskobudžetna kulturna događanja, kao što su promocije, predstavljanja, festivali i drugo, do 1. rujna mogu se prijaviti na natječaj FUL KULTURNO te konkurirati za nagradu od 10 000 kn.

CROllywood

CROllywood

Pažnja, pažnja – Studentski.hr traži baš tebe!

Iskoristi priliku, prijavi se i postani celebrity među studentskom populacijom!