Udruga studenata komunikologije

Simpozij na temu "Politička komunikacija u predizbornoj kampanji"

Simpozij "Politička kom"

Simpozij "Mediji na drukčiji način" održat će se na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj 5. svibnja, u dvorani Zagreb u 10 sati. 

Udruga studenata komunikologije i novinarstva Komuna u suradnji s Odjelom komunikologije Hrvatskih studija, već osmu godinu zaredom organizira simpozij Mediji na drukčiji način.

Simpozij će se održati na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj 5. svibnja, u dvorani Zagreb u 10 sati. Ovogodišnja je tema simpozija Politička komunikacija u predizbornoj kampanji.

Simpozij će otvoriti prof. dr. sc. Dražen Lalić koji će održati predavanje na temu Četvrt stoljeća izbornih kampanja u suvremenoj Hrvatskoj. Prof. dr. sc. Smiljana Leinert Novosel potaknut će na razmišljanje temom Uspjeh na izborima – dobra komunikacija političara ili…?. Treći je predavač Gordan Turković koji će predstaviti primjer političke kampanje u predavanju Šibeniče, probudi se. Vrime ti je! – primjer političke kampanje.

Uz stručne predavače, predavanja će održati i studenti komunikologije Matej Beluhan i Silvija Kovačić na temu Izvještavanje hrvatskih dnevnih novina o predsjedničkim kandidatima tijekom predizborne kampanje 2014./2015. i Vida Peterlik temom Krizno komuniciranje političkih institucija na primjeru Vlade.

Program simpozija završit će panel raspravom Uloga društvenih mreža u političkoj kampanji. U panel raspravi sudjelovat će mr. sc. Aleksandra Kolarić, Nataša Zečević i Krunoslav Vidić. Moderatorica panelice bit će doc. dr. sc. Jelena Jurišić.

U sklopu simpozija, kao i svake godine, organiziran je natječaj za najbolji likovni uradak, fotografiju i pisani rad. Autore najboljih fotografija, likovnih uradaka i studentskih eseja organizatori će objaviti na simpoziju te će oni biti bogato nagrađeni. Svi će radovi biti prikazani na izložbi u predvorju dvorane Zagreb na Hrvatskim studijima. Natječaj je otvoren do 2. svibnja, stoga požurite s prijavama! Više informacija o prijavama potražite na mrežnim stranicama Udruge.

Više detalja o simpoziju možete doznati na Facebook stranici udruge Komuna i stranici simpozija.

Realizaciji simpozija pomažu Jesenski i Turk, Ibis grafika, Good Vibrations, Studentski.hr, AGM nakladnička kuća, Kazalište Kerempuh, Croatian Original, OPG Šteović i ostali medijski pokrovitelji.

Komentari na članak

Vezani članci

novac_kovanice

SKRIPTE, MENZA, KAVA

Studenti u prosjeku troše 40 kn dnevno

Koji mjesečni iznos bi bio dovoljan za zadovoljavanje potreba svakog studenta? Važno je napomenuti kako ne postoji univerzalan iznos koji bi odgovarao potrebama svakog studenta jer to ovisi o mnogo čimbenika: živi li student sam ili s roditeljima, hrani li se u menzi, izlazi li često, troši li na cigarete...

IRO volonteri

Natječaj za volontere

Institut za razvoj obrazovanja u potrazi za studentima(icama)

IRO traži 4 volontera, odnosno volonterke za komunikacije i marketing, 1 za obrazovno savjetovanje, 2 za obavljanje administrativnih poslova i 1 za praćenje javnih politika visokog obrazovanja.

Sveučilište u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu

Poznati su ovogodišnji dobitnici Rektorove nagrade

Svečana dodjela ukupno 184 nagrade održat će se u četvrtak, 6. srpnja 2017., u 10 sati u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta.

Besplatan tečaj salse

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i Plesni centar Mimbao

Besplatan tečaj salse za riječke studente

Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i Plesni centar Mimbao organizirali su besplatan tečaj salse za studente.

unizg borongaj

ZUK Borongaj

Otklonjena prepreka u izgradnji kampusa Borongaj: Milanović i Bjeliš potpisali ugovor

Potpisan je Ugovor o darovanju nekretnine u vlasništvu Republike Hrvatske za Sveučilište u Zagrebu. Svrha Ugovora je izgradnja Znanstveno-učilišnog kompleksa Borongaj.