Udruga studenata komunikologije

Simpozij na temu "Politička komunikacija u predizbornoj kampanji"

Simpozij "Politička kom"

Simpozij "Mediji na drukčiji način" održat će se na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj 5. svibnja, u dvorani Zagreb u 10 sati. 

Udruga studenata komunikologije i novinarstva Komuna u suradnji s Odjelom komunikologije Hrvatskih studija, već osmu godinu zaredom organizira simpozij Mediji na drukčiji način.

Simpozij će se održati na Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj 5. svibnja, u dvorani Zagreb u 10 sati. Ovogodišnja je tema simpozija Politička komunikacija u predizbornoj kampanji.

Simpozij će otvoriti prof. dr. sc. Dražen Lalić koji će održati predavanje na temu Četvrt stoljeća izbornih kampanja u suvremenoj Hrvatskoj. Prof. dr. sc. Smiljana Leinert Novosel potaknut će na razmišljanje temom Uspjeh na izborima – dobra komunikacija političara ili…?. Treći je predavač Gordan Turković koji će predstaviti primjer političke kampanje u predavanju Šibeniče, probudi se. Vrime ti je! – primjer političke kampanje.

Uz stručne predavače, predavanja će održati i studenti komunikologije Matej Beluhan i Silvija Kovačić na temu Izvještavanje hrvatskih dnevnih novina o predsjedničkim kandidatima tijekom predizborne kampanje 2014./2015. i Vida Peterlik temom Krizno komuniciranje političkih institucija na primjeru Vlade.

Program simpozija završit će panel raspravom Uloga društvenih mreža u političkoj kampanji. U panel raspravi sudjelovat će mr. sc. Aleksandra Kolarić, Nataša Zečević i Krunoslav Vidić. Moderatorica panelice bit će doc. dr. sc. Jelena Jurišić.

U sklopu simpozija, kao i svake godine, organiziran je natječaj za najbolji likovni uradak, fotografiju i pisani rad. Autore najboljih fotografija, likovnih uradaka i studentskih eseja organizatori će objaviti na simpoziju te će oni biti bogato nagrađeni. Svi će radovi biti prikazani na izložbi u predvorju dvorane Zagreb na Hrvatskim studijima. Natječaj je otvoren do 2. svibnja, stoga požurite s prijavama! Više informacija o prijavama potražite na mrežnim stranicama Udruge.

Više detalja o simpoziju možete doznati na Facebook stranici udruge Komuna i stranici simpozija.

Realizaciji simpozija pomažu Jesenski i Turk, Ibis grafika, Good Vibrations, Studentski.hr, AGM nakladnička kuća, Kazalište Kerempuh, Croatian Original, OPG Šteović i ostali medijski pokrovitelji.

Komentari na članak

Vezani članci

World in the City

"World in the City"

Izvorni govornici upoznat će vas sa značajnim svjetskim jezicima

Tečaj stranih jezika održavat će se od 27. lipnja do 29. srpnja. Cijena sudjelovanja iznosi 120 kuna.

STIFF otvaranje

Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci

Budite dio filmskog žirija STIFF festivala

Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci traži kreativne, poduzetne i vrijedne studente za filmski žiri STIFF festivala. Rok za prijavu je 8. rujna 2016. godine.

Regrutacija Ekonomske klinike

Potraga za novim članovima

Prijave na regrutaciju uspješne Ekonomske klinike još uvijek u tijeku

Ekonomska klinika prima prijave za nove članove do 22. listopada. Rad je potpuno volonterski, ali pruža prilike za razvoj novih vještina i znanja, pretvaranje teoretskih znanja u praktična, dodatne edukacije, mogućnost zapošljavanja u različitim poduzećima i umrežavanje s poslovnom zajednicom.

Velika puška

Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu

Poziv na prijavu: Društvo studenata povijesti Ivan Lučić - Lucius organizira studentski simpozij „Povijest i umjetnost”

Tema ovogodišnjeg interdisciplinarnog studentskog simpozija nastoji uključiti različite interpretacije umjetnosti koje su inspirirane povijesnim događajima, počevši od glazbe, drame, književnosti, slikarstva, arhitekture, filma, plesa i stripa do umjetničke fotografije.

Knjižnica Hrvatskih studija

„Put do Sveučilišta"

Hrvatski studiji organiziraju okrugli stol na temu iskustava studenata s invaliditetom

„Put do Sveučilišta – iskustva i poteškoće osoba s invaliditetom u sustavu visokog obrazovanja" naziv je okruglog stola koji će se održati 12. ožujka na Hrvatskim studijima.