LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
ZA DIGITALNE TALENTE

Prijavi se i osvoji stipendiju u Njemačkoj, rok za prijave je do 15. svibnja!

Natječaj je otvoren za studente diplomskih studija, poslijediplomskih studija, postdoktorskih studija te s programa profesionalnog usavršavanja.

Natječaj je otvoren za studente diplomskih studija, poslijediplomskih studija, postdoktorskih studija te s programa profesionalnog usavršavanja.

Njemačko ministarstvo obrazovanja (BMBF) objavilo je natječaj za prestižnu nagradu, Digital Green Talents 2024., namijenjenu mladim znanstvenicima iz cijelog svijeta koji imaju inovativne ideje o digitalizaciji i održivosti.

Toj nagradi cilj je podržati mlade talente u području digitalizacije i održivosti te im pružiti priliku za profesionalni i akademski razvoj. Pobjednici nagrade Digital Green Talents dobivaju niz pogodnosti poput pokrića cjelokupnih troškova boravka u Njemačkoj s trajanjem do 3 mjeseca. To je prilika za upoznavanje s njemačkim okruženjem, razmjenu ideja i suradnju s vodećim stručnjacima. Dobitnici nagrade sudjelovat će u proljetnoj školi 2025., koja uključuje radionice, ekskurzije i networking-događaje. Ta interaktivna i edukativna platforma pružit će vam dodatna znanja i mogućnost umrežavanja s kolegama iz cijelog svijeta. Nagrađeni postaju i dijelom prestižne globalne mreže Digital Green Talents, što pruža priliku za daljnju suradnju, razmjenu iskustava i sudjelovanje u budućim projektima.

Natječaj je otvoren za studente diplomskih studija, poslijediplomskih studija, postdoktorskih studija te sa programa profesionalnog usavršavanja. Kako biste se prijavili, potrebno je imati fokus na temama digitalizacije, održivosti i interdisciplinarnog pristupa, odlično poznavanje engleskog jezika te iznadprosječne akademske rezultate. Prijave su otvorene do 15. svibnja 2024. godine, a moguće ih je podnijeti preko obrasca na web-stranici Digital Green Talents.

Više informacija o natječaju, uvjetima prijave i nagrađivanju potražite na poveznici.
FOTO: UNSPLASH