Interaktivno predavanje u Stablu znanja

Saznajte osnovne i važne informacije o završnim i diplomskim radovima

dasd

U Studentskom centru održat će se predavanje na temu završnih i diplomskih radova. Saznajte sve što vas zanima u Stablu znanja, na prvom katu SC-a, 28. lipnja u 18h.

U Studentskom centru u Zagrebu održat će se još jedno vrlo korisno predavanje namijenjeno studentima preddiplomskog, diplomskog i integriranog studija. Riječ je o interaktivnom predavanju na kojemu će biti riječ o osnovnim i bitnim informacijama vezanim uz diplomske i završne radove.

Svi prisutni dobit će informacije o vrsti i strukturi radova, pretragama, citiranju i navođenju literature te programskoj podršci i rješenjima. Ako još niste krenuli sa svojim završnim ili diplomskim radom, ako ste zapeli i ne znate kako dalje ili ne znate kako uopće krenuti, vjerujemo da će vam ovaj događaj biti od velike koristi, što potvrđuju i neki od sudionika prijašnih susreta.

– Dobili smo sve potrebne informacije o pisanju radova te odgovore na ključna pitanja. Svakako preporučujem. –

Jedan je od komentara, također pozitivan:

– Motiviranost predavača i poticanje komunikacije sudionika, dobro strukturirana prezentacija, dobri primjeri. –

Ako odlučite otići na ovo predavanje, koje se odvija 28. lipnja u 18h na prvom katu Studentskog centra, u Stablu znanja, nemojte ga preskočiti i otići na kavu jer smo sigurni da će vam pomoći u trenutnom pisanju završnog, odnosno diplomskog rada, kao i onima koje pisanje ovih radova tek čeka. Više informacija možete dobiti na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Ured

Zdravstveno osiguranje

Prijava redovitih studenata na HZZO

Od 2014. godine HZZO ima pristup ISSP-u te se produljivanje prava na zdravstveno i dopunsko osiguranje redovitih studenata vrši automatski.

HAZU

Natječaj Zaklade HAZU-a 2017.

HAZU nagrađuje studente, gimnazijalce, mlade izdavače i književnike

Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti pripremila je više od milijun i petsto tisuća kuna sredstava kojima će potpomoći najbolje mlade izdavače, književnike, studente i gimnazijalce u 2017. godini. Natječaj je otvoren do 15. veljače.

Bačvice

Vrući kolovoz u Splitu

Split Beach Festival: 500 besplatnih karata za studente

Na predstavljanju će biti najavljena najveća glazbena i umjetnička imena današnjice, a doznajemo da će se tijekom promidžbene faze festivala djeliti 500 besplatnih karata za studente!

SUPEUS Case Study 2015

SUPEUS Case Study 2015

Natjecanje za studente o energetskoj učinkovitosti

Projekt, odnosno natjecanje je koncipirano u tri radionice. Na svakoj radionici najbolji timovi osvajaju vrijedna putovanja, dok tim sa najviše osvojenih bodova na sve tri radionice osvaja i posebnu nagradu.

Najvelikodušnije zemlje svijeta

Obrazovanje u inozemstvu

Besplatno predavanje o mogućnostima studiranja u SAD-u

Želite se obrazovati u inozemstvu? Uskoro ćete imati priliku saznati zanimljive i korisne informacije o mogućnostima studiranja u SAD-u.