Interaktivno predavanje u Stablu znanja

Saznajte osnovne i važne informacije o završnim i diplomskim radovima

dasd

U Studentskom centru održat će se predavanje na temu završnih i diplomskih radova. Saznajte sve što vas zanima u Stablu znanja, na prvom katu SC-a, 28. lipnja u 18h.

U Studentskom centru u Zagrebu održat će se još jedno vrlo korisno predavanje namijenjeno studentima preddiplomskog, diplomskog i integriranog studija. Riječ je o interaktivnom predavanju na kojemu će biti riječ o osnovnim i bitnim informacijama vezanim uz diplomske i završne radove.

Svi prisutni dobit će informacije o vrsti i strukturi radova, pretragama, citiranju i navođenju literature te programskoj podršci i rješenjima. Ako još niste krenuli sa svojim završnim ili diplomskim radom, ako ste zapeli i ne znate kako dalje ili ne znate kako uopće krenuti, vjerujemo da će vam ovaj događaj biti od velike koristi, što potvrđuju i neki od sudionika prijašnih susreta.

– Dobili smo sve potrebne informacije o pisanju radova te odgovore na ključna pitanja. Svakako preporučujem. –

Jedan je od komentara, također pozitivan:

– Motiviranost predavača i poticanje komunikacije sudionika, dobro strukturirana prezentacija, dobri primjeri. –

Ako odlučite otići na ovo predavanje, koje se odvija 28. lipnja u 18h na prvom katu Studentskog centra, u Stablu znanja, nemojte ga preskočiti i otići na kavu jer smo sigurni da će vam pomoći u trenutnom pisanju završnog, odnosno diplomskog rada, kao i onima koje pisanje ovih radova tek čeka. Više informacija možete dobiti na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Partizansko groblje, Mostar

Incident u Mostaru

Napadnuti i hrvatski studenti na Partizanskom groblju

Predstavnici studenata u Mostaru zgroženi su napadom na studente koji se odvio na Partizanskom groblju, oštro osuđuju i reakciju policije.

Kolegio.hr

Jeftina kupnja

Popusti u trgovinama i „web shopovima” velikih kompanija samo za studente

Startup Kolegio.hr iznjedrio je istoimenu internetsku stranicu kojom se poboljšava ponuda studentskih popusta u Hrvatskoj. Postojeće ponude dosežu i do 40% nižih cijena.

Fakultet organizacije i informatike(FOI)

Fakultet organizacije i informatike

Veliki uspjeh studenata FOI-ja na natjecanju Event Management Contest

Tim s FOI-ja osvojio je treće mjesto na studentskom natjecanju u osmišljavanju promotivnih aktivnosti za proizvod "The Famous Grouse".

Pula arena

Novčana pomoć

Jednokratna potpora za studente Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli nudi novčanu pomoć svojim studentima slabijeg socio-ekonomskog statusa. Rok prijave je 17. veljače 2017.

Summer Jam Croatia

Summer Jam Croatia

Međunarodni ljetni skup za buduće poduzetnike u Pakoštanima

Ovo je jedinstvena međunarodna konferencija za mlade koja kreira platformu za poduzetnike i mlade iz cijelog svijeta s ciljem razvijanja njihovih poslovnih ideja i projektnih prijedloga međunarodnom suradnjom.