Interaktivno predavanje u Stablu znanja

Saznajte osnovne i važne informacije o završnim i diplomskim radovima

dasd

U Studentskom centru održat će se predavanje na temu završnih i diplomskih radova. Saznajte sve što vas zanima u Stablu znanja, na prvom katu SC-a, 28. lipnja u 18h.

U Studentskom centru u Zagrebu održat će se još jedno vrlo korisno predavanje namijenjeno studentima preddiplomskog, diplomskog i integriranog studija. Riječ je o interaktivnom predavanju na kojemu će biti riječ o osnovnim i bitnim informacijama vezanim uz diplomske i završne radove.

Svi prisutni dobit će informacije o vrsti i strukturi radova, pretragama, citiranju i navođenju literature te programskoj podršci i rješenjima. Ako još niste krenuli sa svojim završnim ili diplomskim radom, ako ste zapeli i ne znate kako dalje ili ne znate kako uopće krenuti, vjerujemo da će vam ovaj događaj biti od velike koristi, što potvrđuju i neki od sudionika prijašnih susreta.

– Dobili smo sve potrebne informacije o pisanju radova te odgovore na ključna pitanja. Svakako preporučujem. –

Jedan je od komentara, također pozitivan:

– Motiviranost predavača i poticanje komunikacije sudionika, dobro strukturirana prezentacija, dobri primjeri. –

Ako odlučite otići na ovo predavanje, koje se odvija 28. lipnja u 18h na prvom katu Studentskog centra, u Stablu znanja, nemojte ga preskočiti i otići na kavu jer smo sigurni da će vam pomoći u trenutnom pisanju završnog, odnosno diplomskog rada, kao i onima koje pisanje ovih radova tek čeka. Više informacija možete dobiti na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Bezvoljnost

Troškovi studentskog života

Što napraviti kada studentske pogodnosti zakažu?

Iako je studentsko doba prepuno financijskih pogodnosti, često se uhvatimo kako brinemo o nužnim troškovima života, mozgamo o visokoj školarini, grizemo se kad si želimo nešto priuštiti ili samo ispijati kave, žalimo za putovanjima na koja nismo otišli.

Kondomi, zaštita

Nove dimenzije spolnosti

Rezultati ankete: Dečki uglavnom ne koriste zaštitu, prezervativ najkorištenija metoda

Rezultati ankete u sklopu projekta „Nove dimenzije spolnosti” pokazali su da malo više od 70% sudionika koristi zaštitu tijekom seksa i to u većini slučajeva prezervative, oko 19% ponekad koristi zaštitu, dok 10% prakticira nezaštićeni seks.

Ispit' prije ispita

Ispit' prije ispita

Akademsko zagrijavanje u Hangaru prije ljetnih rokova

Literatura i obaveze se gomilaju, a ti više nemaš snage pogledati knjigu? Napuni baterije na velikom zagrebačkom studentskom tulumu.

more, pogled i hrid

5 do 12

Kako uhvatiti sezonski posao kad je sezona već počela

Ako ste se već pozdravili s ljetnim rokovima, nemojte i s ljetnom zaradom. Još nije kasno pronaći dobar sezonski posao, malo je teže, ali daleko od neizvedivog. Za razliku od, na primjer, ispita.

Skupljene stvari X

Odazovite se i pomozite koliko možete!

FOTO: Humanitarni studenti iz Slavonske udruge studenata uspješno započeli akciju prikupljanja pomoći

Odaziv studenata je izvan svih očekivanja, saznajte kako se uključiti u humanitarnu akciju.