Interaktivno predavanje u Stablu znanja

Saznajte osnovne i važne informacije o završnim i diplomskim radovima

dasd

U Studentskom centru održat će se predavanje na temu završnih i diplomskih radova. Saznajte sve što vas zanima u Stablu znanja, na prvom katu SC-a, 28. lipnja u 18h.

U Studentskom centru u Zagrebu održat će se još jedno vrlo korisno predavanje namijenjeno studentima preddiplomskog, diplomskog i integriranog studija. Riječ je o interaktivnom predavanju na kojemu će biti riječ o osnovnim i bitnim informacijama vezanim uz diplomske i završne radove.

Svi prisutni dobit će informacije o vrsti i strukturi radova, pretragama, citiranju i navođenju literature te programskoj podršci i rješenjima. Ako još niste krenuli sa svojim završnim ili diplomskim radom, ako ste zapeli i ne znate kako dalje ili ne znate kako uopće krenuti, vjerujemo da će vam ovaj događaj biti od velike koristi, što potvrđuju i neki od sudionika prijašnih susreta.

– Dobili smo sve potrebne informacije o pisanju radova te odgovore na ključna pitanja. Svakako preporučujem. –

Jedan je od komentara, također pozitivan:

– Motiviranost predavača i poticanje komunikacije sudionika, dobro strukturirana prezentacija, dobri primjeri. –

Ako odlučite otići na ovo predavanje, koje se odvija 28. lipnja u 18h na prvom katu Studentskog centra, u Stablu znanja, nemojte ga preskočiti i otići na kavu jer smo sigurni da će vam pomoći u trenutnom pisanju završnog, odnosno diplomskog rada, kao i onima koje pisanje ovih radova tek čeka. Više informacija možete dobiti na Facebook događaju.

Komentari na članak

Vezani članci

Prijatelji

Ironija zbog koje vjerojatno nisu oduševljeni

Slobodni prijatelji daju najbolje savjete o vezama

Iako je možda neshvatljivo, prijatelji koji nisu u vezi često će biti pametniji od onih koji jesu i otvoriti vam oči. Pored njih ćete se brzo riješiti osjećaja krivnje ili nekog drugog negativnog razmišljanja.

Zadar, naslovna slika

Podstanarske muke

Studirati i stanovati u turističkom središtu nije lako, svjedoče tome studenti zadarskog Sveučilišta

Studenti Sveučilišta u Zadru zbog malog domskog kapaciteta osuđeni su na život u podstanarstvu. Uz sve muke koje ono nosi samo po sebi, suočavaju se s izbacivanjem iz stanova usred ispitnih rokova jer stanodavcima daleko veći profit donose turisti.

Predstava "Dobri čovjek iz Sečuana"

Kazališna izvedba

Studenti 3. godine igraju „Dobrog čovjeka iz Sečuana” u Exitu, ulaz besplatan

Čak 14 mladih glumaca ispričat će priču o jedinom dobrom čovjeku i njegovoj sudbini, o trima bogovima koji dokazuju da svijet koji su stvorili nije ispao potpuni promašaj.

Kampiranje znak

Neka sve bude spremno za zabavu pod zvijezdama

14 savjeta za što bolje kampiranje

Mnogi sanjaju o odlasku na kampiranje s dobrom ekipom i pregršt zabave, no rijetki su opremljeni i pripremljeni za to. Uz pomoć ovih savjeta pobrinite se da vas priroda ne uhvati nespremne.

Studenti uživaju

Nije sve u učenju

Čari studentskog života: razlog više za produživanje studija

Iako se čini kako je učenje glavna okosnica studentskog života, svi sadašnji i bivši studenti znaju da nije baš tako. Prisjetite se zašto je studiranje jedno od najljepših razdoblja u životu.