Umjetnička akademija Split

Radionice modeliranja 3D-objekata za splitske studente

3D

Radionice će se održati u dva termina, a studenti će na njima moći naučiti koristiti osnovne softverske tehnike oblikovanja 3D objekata.

Studentski centar Split poziva sve zainteresirane studente da se prijave na radionice 3D-oblikovanja. Održavat će se u splitskoj Umjetničkoj akademiji (Glagoljaška bb, Tvrđava Gripe) od 26. veljače do 2. ožujka u prvom terminu i od 5. ožujka do 9. ožujka u drugom terminu.

Predviđeno će trajanje radionica, dakle, obuhvaćati 5 uzastopnih radnih dana u razdoblju od 10 do 12 sati. No, prema dogovoru moguće je i pomicanje termina. Sama je primarna svrha radionice ovladati osnovama rada u softveru putem izrade, odnosno gradnje i modeliranja 3D-objekata čiji će segmenti potom biti printani na 3D-printeru ZortraxM200.

Obrazac prijave može se preuzeti na stranicama Studentskog centra Split, a ispunjenog ga se šalje na e-mail adresu dijalog3d@gmail.com.

Komentari na članak

Vezani članci

1

Podrška u studiranju

Osječko sveučilište nudi rješenje za „Patnje mladih studenata“

Prijavite se na radionice za lakšu borbu protiv svakodnevnih studentskih izazova koje će provoditi Odsjek za psihologiju Filozofskog fakulteta u Osijeku.

Putovanje

Obrazovna putovanja

Novi sajam obrazovanja učenika i studenata u inozemstvu

Mnoge informacije o studijima, stipendijama, srednjim školama i tečajevima stranih jezika u inozemstvu učenici, roditelji i studenti moći će saznati na sajmu koji organizira ETW, agencija specijalizirana za obrazovna putovanja.

Djevojka u vlaku

Emigracija visokoobrazovanog stanovništva

Hrvatsku već desetak godina pogađa "odljev mozgova"

U protekloj godini Hrvatsku je napustilo 4770 visokoobrazovanih ljudi. Podaci dokazuju prisutnost ozbiljnog problema. Mlade intelektualce ne uspijeva zadržati naljepše more na svijetu, čisti zrak i topla klima.

Naslovnica

Javni gradski prijevoz

ZET vraća novac kupcima karata po starim cijenama!

Novac će biti vraćen i putnicima s unaprijed kupljenim godišnjim kartama, adekvatno broju mjeseci, odnosno valjanosti karata u razdoblju od primjene novog cjenika.

Dnevnik jednog luđaka

Vrhunske kazališne predstave

Scena Ribnjak organizira večer posvećenu studentima

U četvrtak 7. travnja dođite u Scenu Ribnjak i po promotivnoj cijeni pogledajte mono-operu nadahnutu kratkom pričom N. V. Gogolja "Dnevnik jednog luđaka".