Umjetnička akademija Split

Radionice modeliranja 3D-objekata za splitske studente

3D

Radionice će se održati u dva termina, a studenti će na njima moći naučiti koristiti osnovne softverske tehnike oblikovanja 3D objekata.

Studentski centar Split poziva sve zainteresirane studente da se prijave na radionice 3D-oblikovanja. Održavat će se u splitskoj Umjetničkoj akademiji (Glagoljaška bb, Tvrđava Gripe) od 26. veljače do 2. ožujka u prvom terminu i od 5. ožujka do 9. ožujka u drugom terminu.

Predviđeno će trajanje radionica, dakle, obuhvaćati 5 uzastopnih radnih dana u razdoblju od 10 do 12 sati. No, prema dogovoru moguće je i pomicanje termina. Sama je primarna svrha radionice ovladati osnovama rada u softveru putem izrade, odnosno gradnje i modeliranja 3D-objekata čiji će segmenti potom biti printani na 3D-printeru ZortraxM200.

Obrazac prijave može se preuzeti na stranicama Studentskog centra Split, a ispunjenog ga se šalje na e-mail adresu dijalog3d@gmail.com.

Komentari na članak

Vezani članci

FOI

Potpora za realizaciju projekata

Pruža se poslovna prilika studentima FOI-ja i diplomantima

Studenti FOI-ja i alumniji koji su završili studij prije manje od dvije godine imat će priliku usavršiti svoje postojeće projekte „Startup@FOI“ programom podrške projekata. Prijave se šalju do 9. ožujka do podneva.

UNIDU radio

Nova sezona UNIDU radija

Sve o studentskom životu u Dubrovniku na 97,5 MHz

Ekipa Uniduovaca iščekuje nove zainteresirane da im se pridruže za mikrofonom, miksetom, kamerom, snimačem, u montiranju i biranju glazbe kako bi nastavili sa svakodnevnim izvještavanjem relevantnih informacija o studentskom životu u Dubrovniku.

Operacija

Oftalmolozi iz Poliklinike Bilić Vision savjetuju

Oslobodite se bauka laserskog skidanja dioptrije

Mlade osobe, a pogotovo studenti, često pate od preopterećenja vida i umora. Ako nosite naočale i leće ili ste sportaš koji ima problema sa šakom, rukom ili stopalom, ovo je članak za vas.

Prosvjed studenata BiH

Studenti opet ispaštaju zbog političkih razmirica

Bosanskohercegovački studenti prosvjedovali zbog neuključenosti u novi Erasmus+ program

Jedina država kojoj Erasmus+ program nije omogućen je Bosna i Hercegovina i to zbog političkih razmirica sa Republikom Srpskom. Studenti su organizirali prosvjed pod nazivom (R)evolucija+ u nadi da će se i njihov glas čuti.

Arhitektura

Skup u Rijeci

600 europskih studenata arhitekture i mladih profesionalaca zajedno grade reprezentativne projekte

EASA Hrvatska u Rijeci će tijekom 15 dana ugostiti oko 600 studenata arhitekture i mladih profesionalaca koji će svoju kreativnost i vještine pokazati na 40 praktičnih i teorijskih radionica.