Vijesti iz ZET-a

Produljenje ZET-ovih pretplatnih karata moguće je bez ovjere zahtjeva na fakultetu

1

Ne zaboravite na vrijeme produljiti svoju ZET pretplatu. To možete učiniti na prodajnim mjestima ZET-a i kod partnera bez prethodne ovjere zahtjeva na fakultetu.

Vozite li se javnim prijevozom u Zagrebu, nemojte zaboraviti produljiti svoju pretplatnu kartu na vrijeme. Naime, iz ZET-a podsjećaju da postojećim studentima pravo na nju vrijedi do 31. listopada. Produljiti kartu možete jednostavno (i već sada) pomoću elektroničke baze ISAK. Postupak je to koji se ne naplaćuje, nije potrebno donositi fotografiju ako stara odgovara vašem izgledu, a podaci se samo ažuriraju na postojećoj kartici.

Od 20. kolovoza svoju pretplatnu kartu možete produljiti na prodajnim mjestima ZET-a i kod partnera, na kioscima Tiska i iNovina bez ovjere ZET-ova zahtjeva na fakultetu. Omogućila je to elektronička baza podataka u kojoj se ažuriraju podaci o studentima.

ZET ima posebne obavijesti za ove skupine studenata i učenika:

– Studenti prve akademske godine, kojima je prebivalište na području gradova Velike Gorice i Zaprešića, moraju ovjeriti Zahtjev ZET-a u obrazovnoj instituciji koju pohađaju, kao i u nadležnoj službi Grada.
 
Redoviti studenti, kao i učenici s prebivalištem na području općina Bistra, Stupnik i Luka obvezni su radi ostvarivanja prava na subvenciju Zahtjev ovjeriti u nadležnoj službi općine.

Sve buduće korisnike javnog prijevoza iz ZET-a upozoravaju da što prije izrade svoje pretplatne karte jer potvrda o predaji zahtjeva za izradu nije zamjena za valjanu kartu. Više informacija pronađite ovdje.

Komentari na članak

Vezani članci

Fotomontaža Kim Jong-ila, FOTO:Flickr

N. N.

Kad zbog mačke miševi kolo vode

Već neko vrijeme sam rijetki gost hrvatskih nogometnih groblja i ogadilo mi se sve ono lijepo u navijačkom životu. Nogomet mi je postao poput osipa na onom mjestu. Prehladu još nisam preležao, a obaveza imam i za dvojicu. Ipak okrećem ključ i krećem na što god to bilo...

Good Vibrations - 5.11

Good Vibrations

U pol' 9 kod Sabe i Kimiko u četvrtak u Vintageu!

Zagrebačkoj publici u Vintage Industrial Baru predstavit će se četiri benda:  U pol' 9 kod Sabe, Kimiko, Ivana Picek i Tús Nua. 

ljubavna pisma

Najljepše ljubavno pismo

U Knjižnicama grada Zagreba mjesec ljubavi nije samo veljača

Romantičari mogu anonimno iznijeti svoje osjećaje u pismu i tako sudjelovati u natječaju za najljepše ljubavno pismo koji organiziraju Knjižnice grada Zagreba. Rok predaje je 31. siječnja 2018.

NSK¸

Sajam stipendija i visokog obrazovanja u Zagrebu

Studentima ponuđene brojne mogućnosti na Sajmu stipendija

Ovo je bila izvanredna prilika za sve željne novih iskustava i izazova u budućnosti, ali i boljih mogućnosti koje mogu obogatiti naš sustav školstva. Najvažnije je informirati se, a sve ostalo ide lako.

Svijet na tanjuru

Samo za sladokusce

Posjetite festival „Svijet na tanjuru“ i uživajte u egzotičnim delicijama

Putovanje oko svijeta nikad nije bilo uzbudljivije i zato dođite na Europski trg od 8. do 18. rujna i okusite svijet oko sebe!