Digitalno razmišljanje

Prijavi se na Change Code „hackathon” i osvoji 20 000 kuna

Laptop

Change Code maraton, koji ne uključuje trčanje i znojenje, već samo tipkanje i puno mozganja, nudi odličnu priliku za osvajanje dobrog džeparca, puno zabave, ali i novog znanja.

Tvrtka KING ICT odlučila je dati priliku svima kojima računala i programiranje nisu strani, a pritom su kreativni te im klikeri brzo rade. Naime, organizator je hackathona pod nazivom Change Code, koji će se održati 21. i 22. travnja 2018. godine u njenom sjedištu.

Za sve koje naziv hackathon možda malo zbunjuje, riječ je o računalnom maratonu u kojem timovi stvaraju nove inovativne aplikacije ili rješavaju određene informatičke zadatke koristeći svoje znanje i kreativnost.

Velika motivacija za prijavu, osim izvrsnog iskustva, dakako su pozamašne novčane nagrade. Ekipa koja osvoji prvo mjesto bit će nagrađena s 20 000 kn, drugoplasirana s 10 000, a treća po redu osvojit će 5000 kn. Svaki tim treba se sastojati od četiri člana, a 1. veljače bit će objavljen zadatak koji svaki treba riješiti. Rezultati, skupa s ekipama koje će sudjelovati u hackathonu, bit će objavljeni 1. ožujka.

Prijave traju do 26. siječnja, a više informacija možete saznati na službenoj stranici, na kojoj se također možete i prijaviti.

Komentari na članak

Vezani članci

FER

Ususret Brucošijadi FER-a

Čuješ li da „Čuješ?!“ traži nove bendove?

Do 8. listopada traju prijave za neovisne bendove od kojih će najuspješniji nastupiti na Brucošijadi FER-a.

EuroZagreb-Mladost Open 2014

Izvještaj s natjecanja

Završen EuroZagreb-Mladost Open 2014

Treći međunarodni studentski turnir EuroZagreb-Mladost Open 2014 održao se u Zagrebu od 12.06. do 15.06.2014. godine. Donosimo službene rezulate i izvještaj s turnira.

ITC 2015

Start-up udruga

Otvorene prijave za 2. izdanje natjecanja Istrian Tourism Competition

Sudjelovanje u aktivnostima projekta besplatno je za sve sudionike, a nagradni fond iznosi 15 000 kn.

Dragutin Tadijanović

Kako dobiti stipendiju iz Zaklade Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti

Dodijeljene stipendije i „Nagrada Dragutina Tadijanovića“ iz Zaklade HAZU

Dodijeljene su dvije stipendije iz fonda Dragutina Tadijanovića pa nam je jedna od dobitnica ispričala što valja učiniti kako bi se takva stipendija dobila.

Trening reprezentativaca

Ratko Martinović

Tko je rasturio kult reprezentacije?

Ovakav nogomet je nusprodukt ovakvog sustava - pogledajmo samo kako dišu repke u državama sa sličnim postulatima.