Projekt „Informiranje – pravo mladih”

Predstavljanje udruga mladih i za mlade u sklopu Informativnog ponedjeljka

Informiranje – pravo mladih - izdužena

Informiraj se i saznaj sve o udrugama mladih i za mlade u sklopu Informativnog ponedjeljka koji će se održati 26. veljače u 18 sati.

Udruga Studentski informativni kutak poziva vas na novo interaktivno predavanje u sklopu Informativnih ponedjeljaka. Posljednji ponedjeljak u veljači, 26. 2. 2018, održat će se predavanje na temu Predstavljanje udruga mladih i za mlade. U sklopu predavanja svi će zainteresirani imati priliku čuti predstavljanje pojedinih udruga te saznati brojne informacije vezane uz rad, aktivnosti, projekte i članstva u pojedinim udrugama za mlade.

Zainteresirani će moći dobiti odgovore na sva pitanja te se i priključiti udruzi čije im se predstavljanje, djelovanje, misija i vizija najviše svidjelo te bi u njemu željeli sudjelovati i djelovati. Neke od udruga koje će se predstaviti jesu: Udruga studenata Grada Zagreba, Udruga studenata farmacije i medicinske biokemije Hrvatske, eSTUDENT, AIESEC, AEGEE Zagreb.

Radionica će se održati u 18 sati u Ulici Frane Petrića 4, 3. kat. Mole se svi zainteresirani da svoj dolazak potvrde na poveznici.

Informativni se ponedjeljci provode u sklopu projekta Informiranje – pravo mladih koji se provodi uz financijsku potporu Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Više informacija o projektu možete pronaći na internetskoj stranici projekta te na Facebook stranici udruge.

Komentari na članak

Vezani članci

Regrutacija

Prijavi se, popuni svoj životopis i sudjeluj u brojnim projektima!

AIESEC regrutira nove članove

Želiš li raditi i organizirati zanimljive projekte, steći nova poznanstva, poboljšati znanje stranih jezika te razviti svoje potencijale? Želiš li otkriti lidera u sebi i naučiti raditi u timu? Vrijeme je da se prijaviš u AIESEC!

Mladi i projektni menadžment

Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu

Otvoreno predavanje „Mladi i projektni menadžment“ na Hrvatskim studijima

Hrvatski studiji Sveučilišta u Zagrebu organiziraju otvoreno predavanje „Mladi i projektni menadžment“.

EU - zastava

Model European Union

Mladi iz europskih zemalja na putu do vođenja Europske unije

Do 5. kolovoza zaprimaju se prijave mladih za sudjelovanje na konferenciji u čijem će se sklopu u Zagrebu održati simulacija rada članova Europskog vijeća i Vijeća ministara vanjskih poslova.

Pravni

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu

Otvoren Natječaj za sufinanciranje studentskih programa na Sveučilištu u Zagrebu

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu raspisao je Natječaj za sufinanciranje programa pojedinačnih studenata te studentskih zborova, udruga i organizacija. Rok je za prijavu programa 18. travnja.

Intervju s Dominikom Karačićem i Domagojem Matijevićem

Intervju s Dominikom Karačićem i Domagojem Matijevićem

Prekinuli su studij i potražili bolju budućnost u Irskoj

Dvoje mladih Hrvata ispričali su zašto su otišli iz Hrvatske u Irsku i kako su se tamo snašli. Objasnili su koji su to problemi koji su ih nagnali da napuste svoju zemlju.