Putovanja unutar RH

Povodom Međunarodnog dana mladih nudi se 40% popusta na putovanje vlakom

Putovanje, vlak, kolodvor

Ako ste ovih dana planirali putovati vlakom unutar zemlje, iskoristite posebnu priliku koju HŽ nudi 12. kolovoza.

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana mladih 12. kolovoza 2019. HŽ Putnički prijevoz putnicima mlađima od 26 godina daje 40% popusta na povratna putovanja na relacijama duljim od 25 km na području RH. Ljeto je i višak slobodnog vremena tijekom praznika idealna je prilika za putovanja. Za sve one koji vole putovati vlakom ili im je ta opcija najprihvatljivija, ovo je dobra prilika za korištenje popusta.

Karte se, poručuju iz HŽ-a, mogu kupiti na blagajnama i u vlaku, a putovanje je potrebno početi 12. kolovoza 2019. godine Rok valjanosti karte najviše je 6 dana. Karte se kupuju predočenjem osobne ili zdravstvene iskaznice ili putovnice.

Komentari na članak

Vezani članci

Ex-pozicija

Desetogodišnjica Ex-pozicije

Uputite se na osjetilno-performativno putovanje u jedinstvenoj predstavi

Ex-pozicija iskustvena je avantura tijekom koje ispričana priča ulazi u svaku poru vašeg tijela i čijeg ćete se doživljaja teško otarasiti.

Erasmus mobility

Agencija za mobilnost i programe EU

Sudjeluj u programima osposobljavanja i putuj po Europi!

Agencija za mobilnost i programe EU, u sklopu programa Erasmus, otvorila je poziv za mlade iz Hrvatske za sudjelovanje na projektima koje financira Europska unija. Sudionici imaju osiguran smještaj, a EU sufinancira i prijevoz u određenom postotku, ovisno o državi.

UN

Globalno građanstvo i kulturno razumijevanje

UN nagrađuje najbolje studente esejiste putovanjem na Global Youth Forum u SAD

U eseju treba biti vidljiv osobni, akademski, kulturalni i nacionalni kontekst studenta. Mora imati najviše 2000 riječi te biti napisan na jednom od šest službenik jezika Ujedinjenih Naroda: arapski, kineski, engleski, francuski, ruski ili španjolski.

Putne torbe i koferi

Orion Travel Tech

Kako izbjeći plaćanje predane prtljage na aerodromima

Orion Travel Tech na inovativan i pomalo napadan način omogućuje putnicima da se riješe dodatnih troškova na putovanjima.

Vueling kompanija, fotografija Barcelone

Studentsko putovanje nakon riješene akademske godine

Otputujte u Barcelonu iz Dubrovnika po cijeni povratne karte od 90 eura

Skrenite misli s kolokvija, početka ispitnih rokova i hladnih dana. Počnite planirati svoje povoljno studentsko ljetovanje s najdražima.