LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Studentski budžet

Ovo su najpovoljnije destinacije za studentska putovanja!

Mjesta koja nude odličan provod unutar studentskog budžeta!

Mjesta koja nude odličan provod unutar studentskog budžeta!

Biti student ponekad znači i imati veliku znatiželju i želju za istraživanjem, ali imati i nedovoljno novaca za putovanja. U nastavku donosimo destinacije koje nude raznolikost iskustava i atrakcija, a istovremeno su pristupačne za studentski budžet.
 


VEZANO: Perfekcionizam u sportu: super oružje ili prokletstvo?


 

1. Budimpešta, Mađarska

 

Budimpešta nudi bogatu kulturnu baštinu, prekrasnu arhitekturu i ukusnu hranu po pristupačnim cijenama. Studenti imaju priliku razgledati Lančani most, posjetiti poznato termalno kupalište, muzeje i kazališta, a zatim uživati u bogatom i zabavnom noćnom životu.
 

2. Krakov, Poljska

 

Krakov je grad bogate povijesti i kulture, s prekrasnim trgovima i  dvorcima, a cijene hrane i smještaja relativno su niske u usporedbi s drugim europskim gradovima.

FOTO: Canva

 

3. Prag, Češka

 

U Pragu možete posjetiti Stari grad i Karlov most te istražiti katedrale, dvorce i crkve. Također, vožnjom tramvajem uz rijeku Vltavu možete uživati u prekrasnom pogledu na grad. Neizostavan dio je i obilazak pivnica i degustacija tradicionalnih čeških jela.
 

@simplyyykatie The cheapest European cities..💰✈️ Who doesn't love a £1 pint?🍻 #traveltiktok #europe #europetravel #cheaptravel ♬ Good Vibes (Instrumental) - Ellen Once Again

 

4. Bukurešt, Rumunjska

 

Glavni grad Rumunjske nudi istraživanje mnogih povijesnih znamenitosti i uživanje u bogatoj lokalnoj kuhinji. Ovdje možete šetati po ulicama starog grada i posjetiti crkvu Stavropoleos. Također, možete posjetiti palaču Parlamenta koja je jedna od najvećih građevina na svijetu.


FOTO: Canva

 

 

FOTO: FOTO: CANVA, ILUSTRACIJA