Prilika za stjecanje iskustva

Postanite mentori polaznicima Ljetne tvornice znanosti

Učiteljica

Ljetna tvornica znanosti traži nove mentore za polaznike svojih znanstvenih radionica, a ideje za radionice prijavljujete u paru s kolegom ili kolegicom. Rok je za prijavu 31. siječnja.

Ljetna tvornica znanosti, projekt udruge Tvornica znanosti, predstavlja skup znanstvenih edukativnih radionica koje su namijenjene učenicima osnovnih i srednjih škola te je i ove godine u potrazi za novim mentorima. Sam je cilj radionica prikazivanje znanosti na djeci privlačan i zanimljiv način pa se, sukladno tomu, i studenti lako mogu uklopiti u rad s njima, posebice ako vole znanost ili studiraju na nekom od znanstvenih smjerova.

I ove se godine radionice održavaju tijekom ljetnih praznika, odnosno u razdoblju od 22. do 28. srpnja u Samoboru te od 30. srpnja do 5. kolovoza u Splitu. Na natječaj se mogu prijaviti svi zainteresirani studenti koji i ne moraju nužno imati iskustva u radu s djecom. Glavni kriterij predstavlja jedino razrađena ideja o konceptu radionice kakvu želite raditi, a udruga Tvornica znanosti pomoći će vam oko daljnje razrade te vam osigurati i besplatnu edukaciju. Također, organizatori pokrivaju i sve troškove puta, smještaja, hrane te materijala potrebnih za radionicu.

Rok je za prijavu 31. siječnja, a studenti se prijavljuju u paru. Više o samom natječaju i obrazac prijave može se pronaći na stranici Ljetne tvornice znanosti, a sve dodatne obavijesti vezane za nju bit će redovno objavljivane na njezinoj Facebook stranici i Instagram profilu.

Komentari na članak

Vezani članci

CSPS

Najava radionice u organizaciji CSPS-a

Upravljanje karijerom - izazovi i mogućnosti

Centar za savjetovanje i podršku studentima Sveučilišta u Zagrebu (CSPS) organizira radionicu na temu izazova i mogućnosti u upravljanju karijerom.

Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Dan otvorenih vrata

Posjetite mini pivovaru na zagrebačkom PBF-u

Na zagrebačkom Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu 23. travnja održava se Dan otvorenih vrata. Očekuju vas zanimljiva predavanja, radionice i pokloni.

Skills Creator

Udruga Put do uspjeha okončala još jedan program

Uspješno okončan besplatan program osobnog i profesionalnog razvoja „Skills Creator”

Program, koji se održavao pet dana, bavio se temama osobnog razvoja, profesionalnog usmjeravanja i smjera razvoja karijere, timskog rada i izgradnje odnosa, komunikacijskih vještina te pripreme za (prvi) posao.

Učenje

Pomoć brucošima

„EFRI buddy” – novitet na Ekonomskom fakultetu

Do 1. lipnja zaprimaju se kandidature za „EFRI buddyje” koji će biti pomoć i potpora brucošima u idućoj akademskoj godini počevši od upisa.

SFeraKon

38. izdanje SFeraKona

Posjetite najstariju i najveću konvenciju znanstvene fantastike na FER-u

Ovogodišnji SFeraKonski program donosi sveukupno 137 točaka zanimljivih predavanja, kvizova, natjecanja i igara.