Prilika za stjecanje iskustva

Postanite mentori polaznicima Ljetne tvornice znanosti

Učiteljica

Ljetna tvornica znanosti traži nove mentore za polaznike svojih znanstvenih radionica, a ideje za radionice prijavljujete u paru s kolegom ili kolegicom. Rok je za prijavu 31. siječnja.

Ljetna tvornica znanosti, projekt udruge Tvornica znanosti, predstavlja skup znanstvenih edukativnih radionica koje su namijenjene učenicima osnovnih i srednjih škola te je i ove godine u potrazi za novim mentorima. Sam je cilj radionica prikazivanje znanosti na djeci privlačan i zanimljiv način pa se, sukladno tomu, i studenti lako mogu uklopiti u rad s njima, posebice ako vole znanost ili studiraju na nekom od znanstvenih smjerova.

I ove se godine radionice održavaju tijekom ljetnih praznika, odnosno u razdoblju od 22. do 28. srpnja u Samoboru te od 30. srpnja do 5. kolovoza u Splitu. Na natječaj se mogu prijaviti svi zainteresirani studenti koji i ne moraju nužno imati iskustva u radu s djecom. Glavni kriterij predstavlja jedino razrađena ideja o konceptu radionice kakvu želite raditi, a udruga Tvornica znanosti pomoći će vam oko daljnje razrade te vam osigurati i besplatnu edukaciju. Također, organizatori pokrivaju i sve troškove puta, smještaja, hrane te materijala potrebnih za radionicu.

Rok je za prijavu 31. siječnja, a studenti se prijavljuju u paru. Više o samom natječaju i obrazac prijave može se pronaći na stranici Ljetne tvornice znanosti, a sve dodatne obavijesti vezane za nju bit će redovno objavljivane na njezinoj Facebook stranici i Instagram profilu.

Komentari na članak

Vezani članci

https://pixabay.com/en/language-learning-books-education-2345801/

Jezične vještine

Pet trikova za učenje novog jezika u odrasloj dobi

Svatko se od nas barem jednom našao u situaciji da je počeo učiti strani jezik, ali je vrlo brzo odustao. Srećom, postoje načini kako ostati ustrajan i na koncu mnogo toga i zapamtiti.

FER pogled sa ulice

EESTEC LC Zagreb

Studenti FER-a inicirali radionice za stjecanje konkretnih znanja i vještina za rad u gospodarstvu

Ideja o nastanku radionice nastala je među članovima studentske udruge EESTEC s namjerom da svojim kolegama pruže mogućnost usvajanja novih znanja, izvan okvira fakultetskog obrazovanja.

1

Podrška u studiranju

Osječko sveučilište nudi rješenje za „Patnje mladih studenata“

Prijavite se na radionice za lakšu borbu protiv svakodnevnih studentskih izazova koje će provoditi Odsjek za psihologiju Filozofskog fakulteta u Osijeku.

izvor: https://pixabay.com/en/dna-string-biology-3d-1811955/

Studentska udruga PROBION

Radionice i predavanja na 1. Kongresu studenata biotehnologije

Studentska udruga PROBION organizira Prvi kongres studenata biotehnologije. Cilj je kongresa proširivanje znanja o biotehnologiji i njezinoj primjeni u znanosti i svakodnevnom životu te dobra prilika za upoznavanje stručnjaka i studenata iz područja biotehnologije.

Spread the culture 2016

Natjecanja i plesne radionice

„Spread The Culture“ rasplesat će Zagreb početkom nove godine

U sklopu programa Spread The Culture prvog dana održat će se natjecanje u hip-hop plesu, čiji će domačin biti Metropolis Club, dok je drugi dan rezerviran za plesne radionice koje će se odvijati u Fankadelik dance school.