Prilika za stjecanje iskustva

Postanite mentori polaznicima Ljetne tvornice znanosti

Učiteljica

Ljetna tvornica znanosti traži nove mentore za polaznike svojih znanstvenih radionica, a ideje za radionice prijavljujete u paru s kolegom ili kolegicom. Rok je za prijavu 31. siječnja.

Ljetna tvornica znanosti, projekt udruge Tvornica znanosti, predstavlja skup znanstvenih edukativnih radionica koje su namijenjene učenicima osnovnih i srednjih škola te je i ove godine u potrazi za novim mentorima. Sam je cilj radionica prikazivanje znanosti na djeci privlačan i zanimljiv način pa se, sukladno tomu, i studenti lako mogu uklopiti u rad s njima, posebice ako vole znanost ili studiraju na nekom od znanstvenih smjerova.

I ove se godine radionice održavaju tijekom ljetnih praznika, odnosno u razdoblju od 22. do 28. srpnja u Samoboru te od 30. srpnja do 5. kolovoza u Splitu. Na natječaj se mogu prijaviti svi zainteresirani studenti koji i ne moraju nužno imati iskustva u radu s djecom. Glavni kriterij predstavlja jedino razrađena ideja o konceptu radionice kakvu želite raditi, a udruga Tvornica znanosti pomoći će vam oko daljnje razrade te vam osigurati i besplatnu edukaciju. Također, organizatori pokrivaju i sve troškove puta, smještaja, hrane te materijala potrebnih za radionicu.

Rok je za prijavu 31. siječnja, a studenti se prijavljuju u paru. Više o samom natječaju i obrazac prijave može se pronaći na stranici Ljetne tvornice znanosti, a sve dodatne obavijesti vezane za nju bit će redovno objavljivane na njezinoj Facebook stranici i Instagram profilu.

Komentari na članak

Vezani članci

novinari

Produljena regrutacija

Još uvijek stigneš postati član redakcije Studentskog.hr i obogatiti svoj životopis

Još uvijek možeš postati novinar Studentskog.hr ako svoju prijavu pošalješ najkasnije do 24. ožujka!

Čoko fontana

5. Coffe i Chocofest

Predstavljanje najboljih svjetskih čokolada i kave u Zagrebu

Zagreb je ponovno domaćin festivala kave i čokolade. Od 11. do 15. veljače organizirano je mnogo događanja za ljubitelje kakaove poslastice i omiljenog napitka.

Logo udruge

AEGEE

Treće izdanje projekta Europe on Track

Šest AEGEE ambasadora putuju Europom kroz idućih mjesec dana, upoznaju i intervjuiraju ljude, organiziraju debate i diskusije na goruću temu: Europa bez granica.

Sveučilište u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu

Prijavite se na Ljetnu školu za intelektualno vlasništvo

Ljetna škola za intelektualno vlasništvo održat će se u Zagrebu. Rok za prijavu je 15. travanj.

Drevna igra GO

Knjižnica Tina Ujevića u Zagrebu

Okušajte se u drevnoj kineskoj igri Go

U zagrebačkoj Knjižnici Tina Ujevića tijekom siječnja održavaju se radionice drevne igre Go. Započnite novu godinu učenjem nove vještine.