LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
Young lions Croatia

Ovi stručnjaci komunikacijske industrije odlučit će o najboljim kreativnim rješenjima mladih talenata

Najbolje projekte natjecanja Young Lions Croatia u šest će kategorija – Design, Digital, Marketers, Media, Print i PR – izabrati 11 stručnjaka i jedan tajni član žirija, a prijaviti se možete do 16. veljače.

Najbolje projekte natjecanja Young Lions Croatia u šest će kategorija – Design, Digital, Marketers, Media, Print i PR – izabrati 11 stručnjaka i jedan tajni član žirija, a prijaviti se možete do 16. veljače.

Natjecanje Young Lions Croatia u partnerstvu s Elanom još jednom pruža priliku mladim profesionalcima do 30 godina da se, odvojeni od svojih kolega, bore za titulu najboljih u Hrvatskoj. Najuspješniji projekti bit će predstavljeni i na ovogodišnjim Danima komunikacija u Rovinju, a najbolji tim imat će čast Hrvatsku predstaviti na natjecanju Cannes Young Lions te iskusiti nevjerojatnu energiju kanskog festivala Cannes Lions. Kako bi se osiguralo da se u svim natjecateljskim kategorijama prepoznaju najkvalitetnije prijave, žiri i ove godine čini niz stručnjaka iz raznolikih područja komunikacijske industrije.
 


VEZANO: Vodeći komunikator Googleova AI Laba Deepmind, SpaceX-a i Facebooka uskoro na Danima komunikacija!



Predsjednica je ovogodišnjeg žirija Manuela Šola (Komunikacijski laboratorij), a uz nju žiri čine Stella Antunović (Val grupa), Dunja Delić (Konzum), Marko Đurković (EssenceMediacom), Nela Fegić Moguljak (Imago Ogilvy), Đuro Korać (Nivas), Monika Majstorović (A1 Hrvatska), Martina Pavić (BBDO Zagreb), Mihaela Pavlović (Futura DDB), Vjeko Srednoselec (dentsu Croatia), Eetu Tourunen (Elan) te tajni član, tj. predstavnik klijenta – neprofitne organizacije – koji će se predstaviti natjecateljima prilikom samog početka natjecanja.
 


VEZANO: Budućnost na Danima komunikacija: Otkrivamo kako povezati umjetnu inteligenciju s ljudskom i gdje je nestao metaverse



Natjecatelje očekuje važna novost jer će im se – dok su dosad prijavitelji mogli biti samo predstavnici agencija i/ili freelanceri – ove godine priključiti i ostatak marketinške industrije, i to u zasebnoj kategoriji Marketers. Dinamični je tijek natjecanja već svima poznat: domaćin će natjecanja biti Zagrebački inovacijski centar (ZICER), a nakon okupljanja i predstavljanja briefa svi spremni na lavovski posao naći će se u komunikacijskoj divljini, iz koje u timu od dvoje moraju izaći unutar 24 sata s kreativnim rješenjem za klijenta, pri čemu im pomoć u vidu kreativnih materijala nudi i kreativni partner natjecanja Shutterstock, koji natjecateljima otvara svoju bazu.

FOTO: Matija Habljak, DK

 

Natjecanje ima i humanitarni karakter


Upravo humanitarni karakter natjecanja – pobjedničko rješenje bez naknade se ustupa neprofitnoj humanitarnoj organizaciji ili organizaciji civilnog društva – potiče dodatnu motivaciju za izvrsnost, a na pozitivnu lokalnu promjenu ukazuje i činjenica da je riječ o domaćem klijentu, koji do samoga početka natjecanja ostaje u tajnosti, što samo dodatno pojačava uzbuđenje.

Ako ste spremni na izazov koji vam može unaprijediti karijeru i promijeniti život, vaša priča počinje upravo ovdje – na natjecanju Young Lions Croatia. Sve detalje provjerite na službenoj stranici natjecanja i sa svojim se kreativnim partnerom ili partnericom prijavite do 16. veljače 2024.

Nagrade najboljima bit će uručene na Danima komunikacija u travnju.

 

FOTO: HURA