LOGIN
REGISTRACIJA
Zaboravili ste lozinku?
DANI KOMUNIKACIJA

Zgrabi besplatnu kotizaciju za Dane komunikacija: najbrži osvaja i besplatan smještaj u hotelu Lone

Osim brzih prstića potreban je i dokaz o tome da ste student koji ima manje od 26 godina te da ćete pokrenuti proces ugovaranja Paketa za mlade u Zagrebačkoj banci.

Osim brzih prstića potreban je i dokaz o tome da ste student koji ima manje od 26 godina te da ćete pokrenuti proces ugovaranja Paketa za mlade u Zagrebačkoj banci.

Studiranje ne mora biti samo o knjigama i predavanjima, ponekad treba iskoristiti prilike za nezaboravna iskustva koja će obogatiti vaše studentske dane. Jedna takva prilika stiže za studente koji sanjaju o sudjelovanju na jednom od najvažnijih događaja u industriji tržišnog komuniciranja – Danima komunikacija, festivalu koji će se održati od 11. do 14. travnja 2024. godine u Rovinju.

Organizatori Hrvatska udruga društava za tržišno komuniciranje (HURA) i IAB Croatia pripremaju bogat program s najistaknutijim imenima iz komunikacijske industrije. U partnerstvu sa Zagrebačkom bankom organizatori su odlučili omogućiti besplatno sudjelovanje budućim korisnicima Paketa za mlade, studentima mlađima od 26 godina.

Besplatno sudjelovanje bit će omogućeno onima koji će paket tek ugovoriti do početka festivala. Prva osoba koja se prijavi na info@danikomunikacija.com i potvrdi da je ispunila uvjete, osvojit će ne samo besplatnu festivalsku kotizaciju već i smještaj u ekskluzivnom hotelu Lone. A za sljedećih četrdeset i devet najbržih prijavitelja koji ispune uvjete osigurane su besplatne kotizacije za Dane komunikacija.

Osim brzih prstića potreban je i dokaz o tome da ste student koji ima manje od 26 godina te da ćete pokrenuti proces ugovaranja Paketa za mlade u Zagrebačkoj banci, što će biti potrebno predočiti organizatorima pri dolasku na festival.

Sve informacije o natječaju dostupne su na poveznici, a najave programskih sadržaja i više informacija o festivalu možete pronaći na službenim stranicama Dana komunikacija.
FOTO: HRVATSKA UDRUGA DRUŠTAVA ZA TRŽIŠNO KOMUNICIRANJE (HURA)