Natječaj

Otvorena izvrsna prilika za studente i mlade s poduzetničkom idejom

https://www.flickr.com/photos/thomasnoelcollisterjackson/48306160417/in/photolist-2gADGwM-2gQoR8W-2hRaoUL-4mkLET-c5mF2C-dCbXNK-vg7sY8-pfceAS-NCdxVP-4Q1h1a-bedJT4-zJCVob-i1EZ1C-aFn1kp-MB6BqQ-zur5QP-zMRniF-zumtK5-zuraXT-zJCAvS-zMRoBT-zMRd86-zuqVwt-4EBhQm-26dQtos-zum3e5-yQ4Bvc-zLWrUz-zJCTC7-zLWPPB-zumtod-zMRa8t-zKPGBh-zKPR6m-zJCqd7-zKQd4U-zumcPs-zLWDrc-zMR4CR-zKQ5t3-zur4z2-yQ4nfi-yQ4KZg-zur8Cx-zMRgXF-zMQSVi-zMRje4-zurbVz-yQ4Sac-zujV6w

Svi vrijedni i aktivni studenti splitskoga sveučilišta koji su zainteresirani za samozapošljavanje i ulazak u poduzetništvo mogu se prijaviti na natječaj koji raspisuje Studentski Poduzetnički Inkubator pri Ekonomskom fakultetu. Prijave su otvorene do 15. prosinca 2019.

Sveučilišni Poduzetnički Inkubator otvara natječaj za novu generaciju 2019/2020. Na ovaj se natječaj mogu prijaviti studenti s poduzetničkom idejom ili projektom, mladi poduzetnici početnici i startupovi do dvije godine starosti. Moguće se je prijaviti kao tim, ali i individualno.

Inkubator studentima pruža tehnički opremljen co-working prostor za rad u kojemu su slobodni prikazati svoje inovacije. SPI svoje članove kroz različite tematske edukacije i radionice upoznaje s realizacijom poduzetničke ideje na tjednoj bazi, a pri radu studentima neće izostati i podrška mentora, profesora s Ekonomskoga fakulteta. Studentima će biti omogućeno pohađanje evenata, nacionalnih i međunarodnih natjecanja, konferencija, kao i neformalnih druženja idealnih za umrežavanje i upoznavanje.

SPI je organizator mnogobrojnih događanja i konferencija kao što su STup – međunarodno sveučilišno natjecanje, Get in the Ring, odnosno natjecanje najinovativnijih poduzetnika te GEW –  Svjetski tjedan poduzetništva.

Obrazac za prijavu, koju možete poslati najkasnije do 15. prosinca, nalazi se na poveznici, a kontakt za nejasnoće i pitanja je spi@efst.hr.

Komentari na članak

Vezani članci

12. Pametna špica

Hrvatsko društvo mladih Pametna špica poziva

12. Pametna špica: „Žene u poduzetništvu i menadžmentu“

„Malo drugačija subotnja špica“ održava se već 12. put po redu i donosi zanimljivu temu koja će zasigurno privući veliki broj posjetitelja.

Dioklecijanova palača

Natječaj za stipendije

Traju prijave za dodjelu stipendija Sveučilišta u Splitu

Sveučilište u Splitu dodijelit će 125 stipendija svojim studentima za akademsku godinu 2016./2017. Prijave na natječaj za dodjelu stipendija traju do 20. siječnja 2017. godine.

TIM

Studentska udruga TIM

Pokreni se i postani poduzetnik, tri dana uz tri inspirativne priče

Trodnevni projekt studentske udruge Tim nastoji potaknuti mlade na promjene i poduzetničko djelovanje.

https://pixnio.com/objects/pencil-calculator-paper-business-economy-office

Sveučilište u Splitu

Poznato kojim će se studentskim projektima dodijeliti preko 1,8 milijuna kuna

Sveučilište u Splitu i ove je godine odlučilo izdvojiti oko 1,8 milijuna kuna na financiranje projekata iz nenatječajnih sredstava, a sveukupno 26 projekata imat će priliku kvalitetno utrošiti ovaj novac.

https://pixabay.com/en/contract-signature-lease-available-1464917/

Financijska podrška

Poznat termin svečanog potpisivanja ugovora o dodjeljivanju stipendije Sveučilišta u Splitu

Dobitnici stipendija Sveučilišta u Splitu potpisati će ugovore o dodjeljivanju stipendije Sveučilišta u Splitu na svečanoj ceremoniji na kojoj će govoriti i sam rektor prof. dr. sc. Dragan Ljutić.